Eva Longoria, aproape de dezastru la Cannes: A purtat o rochie care plesnea pe ea


Actriţa în vârstă de 42 de ani a fost aproape de un dezastru vestimentar la o prezentare de modă, cu o rochie care i-a jucat feste.

De obicei, Eva Longoria are apariţii reuşite, dar cea de miercuri de la Cannes a fost la limita unui insucces. Actriţa americană a venit la prezentarea de modă Philipp Plein Resort Collection, din cadrul Fetivalului de film de la Cannes, într-o ţinută care nu o avantaja şi care era să-i facă o surpriză de pomină.

Vedeta a optat pentru o rochie neagră din satin cu despicătură pe piciorul drept şi cu un decolteu oval care îi scotea sânii în evidenţă, o piesă prea mulată pentru formele ei mai generoase. La un moment dat, ea şi-a acoperit bustul cu palmele pentru că rochia prea strâmtă s-a mişcat periculos de mult şi a fost pe punctul de a-i descoperi unul din sâni.

N-a fost cea mai inspirată alegere pentru vedeta din "Neveste disperate" - în fotografiile de presă se vede că Eva este puţin mai plinuţă, iar abdomenul puţin mai proeminent, ceea ce poate fi indiciu pentru o eventuală sarcină.Cotidianul britanic Daily Mail remarcă o asemănare evidentă între stilul Evei şi cel consacrat de Kim Kardashian, ceea ce ar putea explica preferinţa actriţei pentru ţinuta adoptată, mai ales că ea a purtat şi părul prins în coadă la spate, cu cărare pe mijloc, aşa cum obişnuieşte starleta. Machiajul impecabil şi genele false ale Evei accentuau această impresie.

Actriţa a postat şi pe contul său de Instagram o imagine cu ţinuta pe care a purtat-o la evenimentul de la Cannes, dar de această dată postura atent studiată genera un efect mai bun decât fotografiile de presă.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod