Eva Longoria a încărunţit în adolescenţă. Cum arăta actriţa la 18 ani

Vedeta în vârstă de 41 de ani a dezvăluit că avea multe fire de păr alb încă din adolescenţă, aşa că a fost nevoită să-şi vopsească părul de la 18 ani.

Dincolo de pragul celor 40 de ani, multe femei se luptă cu firele de păr alb, semne tot mai evidente ale trecerii timpului. Dar Eva Longoria a fost nevoită să-şi vopsească părul încă din adolescenţă.

Actriţa americană, care este ambasador al companiei L'Oreal, a dezvăluit pentru Us Magazine că merge de două ori pe lună la coafor pentru a-şi vopsi părul. Şi face asta nu doar pentru că trebuie să arate tot timpul bine, ci şi pentru că oricum este constrânsă, relatează cotidianul britanic Daily Mail.



Întrebată cât de des îşi vopseşte părul, vedeta a răspuns: "Oh, Doamne. Am o grămadă de fire de păr alb încă de când aveam cam 18 ani. Aşa că trebuie să merg de două ori pe săptămână la salon. Iar dacă sunt într-o călătorie sau nu sunt în oraşul meu ca să mă vopsesc, am nevoie de o soluţie de urgenţă."

Vedeta a mai spus că are zile când părul nu-i stă aşa cum vrea ea, iar atunci preferă să şi-l strângă într-un coc.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod