Eva Longoria a încărunţit în adolescenţă. Cum arăta actriţa la 18 ani

Longoria
Eva Longoria, într-o fotografie din perioada colegiului


Anul trecut, fosta vedetă a serialului "Desperate Housewives/Neveste disperate", mărturisea că este îngrijorată de fiecare dată când participă la un eveniment, pentru că îi este frică ca părţi ale corpului ei, pe care le vrea ascunse, să fie vizibile.

"Întotdeauna sunt panicată. Mereu mă întreb dacă se vede ceva, dacă îmi iese afară ceva de sub ţinută. Vreau să zic că accidentele vestimentare se pot întâmpla oricând, chiar şi pe covorul roşu.

Se întâmplă şi repede. Trebuie să fie totul pregătit - hainele, viteza, postura - apoi se termină", a declarat ea pentru revista britanică Look.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/Desperate Housewives". Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei/Over Her Dead Body", şi 2012, când a apărut în "For Greater Glory: The True Story of Cristiada", notează Mediafax.
De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia "Arthur Christmas" (2011).


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod