Eva Herzigova, apariţie strălucitoare pe Croazetă: Vedeta arată uimitor la 44 de ani

Supermodelul a impresionat prin frumuseţea sa la ceremonia de deschidere a Festivalului de film de la Cannes.

La 44 de ani, Eva Herzigova continuă să uimească: supermodelul ceh arată la fel de bine ca atunci când urca pe podiumul de prezentare. Supermodelul ceh a avut o apariţie strălucitoare pe covorul roşu de la Cannes.

Fosta imagine a brandului Wanderbra a venit la premiera de pe Croazetă a filmului "Ismael’s Ghost", iar fotoreporterii s-au înghesuit să o pozeze. Îmbrăcată într-o rochie de seară aurie Roberto Cavalli Couture, cu o despicătură generoasă care îi descoperea piciorul drept, Eva a purtat cercei-candelabru argintii şi purta sandale argintii cu toc înalt, ţinută accesorizată cu un clutch argintiu.



Tot timpul zâmbitoare, cu chipul neschimbat, vedeta a pozat pe covorul roşu, apoi a intrat în Palatul Palais des Festivals et des Congrès din Cannes.

În martie, Eva Herzigova şi-a anunţat recent logodna cu omul de afaceri italian Gregorio Marsiaj, în vârstă de 40 de ani, cu care are o relaţie din 2001. "Nu sunt un fan al căsătoriei. O relaţie înseamnă evoluţie, iar căsnicia opreşte progresul dragostei. Sunt o fată independentă şi îmi place să fiu singură. De fapt, sunt ca o pisică: îmi place să fiu răsfăţată, dar am nevoie şi să plec şi să mă întorc", spunea Eva în 2002, la începutul relaţiei cu Marsiaj.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod