Eva Herzigova, apariţie strălucitoare pe Croazetă: Vedeta arată uimitor la 44 de ani


Supermodelul a impresionat prin frumuseţea sa la ceremonia de deschidere a Festivalului de film de la Cannes.

La 44 de ani, Eva Herzigova continuă să uimească: supermodelul ceh arată la fel de bine ca atunci când urca pe podiumul de prezentare. Supermodelul ceh a avut o apariţie strălucitoare pe covorul roşu de la Cannes.

Fosta imagine a brandului Wanderbra a venit la premiera de pe Croazetă a filmului "Ismael’s Ghost", iar fotoreporterii s-au înghesuit să o pozeze. Îmbrăcată într-o rochie de seară aurie Roberto Cavalli Couture, cu o despicătură generoasă care îi descoperea piciorul drept, Eva a purtat cercei-candelabru argintii şi purta sandale argintii cu toc înalt, ţinută accesorizată cu un clutch argintiu.

Tot timpul zâmbitoare, cu chipul neschimbat, vedeta a pozat pe covorul roşu, apoi a intrat în Palatul Palais des Festivals et des Congrès din Cannes.

În martie, Eva Herzigova şi-a anunţat recent logodna cu omul de afaceri italian Gregorio Marsiaj, în vârstă de 40 de ani, cu care are o relaţie din 2001.

"Nu sunt un fan al căsătoriei. O relaţie înseamnă evoluţie, iar căsnicia opreşte progresul dragostei. Sunt o fată independentă şi îmi place să fiu singură. De fapt, sunt ca o pisică: îmi place să fiu răsfăţată, dar am nevoie şi să plec şi să mă întorc", spunea Eva în 2002, la începutul relaţiei cu Marsiaj.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod