Eva Herzigova, apariție îndrăzneață la 46 de ani: Vedeta a venit fără sutien la un eveniment

Supermodelul nu a avut nimic de ascuns miercuri seară, la dineul organizat la Cannes de Dior și Vogue Paris.
La 46 de ani, Eva Herzigova nu are complexe. Supermodelul ceh s-a asigurat că va fi în centrul atenției la dineul organizat miercuri seară de Dior și Vogue Paris, în cadrul ediției cu numărul 72 al Festivalului de Film de la Cannes. Vedeta a renunțat la sutien și a purtat o bluză transparentă neagră, fiind imediat "luată în primire" de fotografii care așteptau la intrarea în restaurantul Fred L'Ecailler.

Cum era de așteptat, apariția modelului a stârnit un "val" de blițuri la sosire. Eva și-a completat ținuta cu o fustă neagră lungă și sandale cu toc înalt și subțire, accesorizând-o cu cercei bleu și o brățară pe mâna stângă. Cu o experiență de zeci de ani în modă, acumulată într-o lungă carieră care a debutat în 1989 cu câștigarea unui concurs de frumusețe la Praga, nu-i de mirare că Herzigova a fost în prim-plan, notează Daily Mail.

Vedeta campaniei memorabile "Hello Boys", derulată în 1994 de brandul Wonderbra a fost căsătorită între anii 1996 şi 1998, cu Tico Torres, toboşarul trupei Bon Jovi. Cei doi au avut un divorț turbulent. Herzigova are de 16 ani o relație cu omul de afaceri Gregorio Marsiaj. Ei sunt părinții a trei băieţi - George, în vârstă de zece ani, Philip (șapte ani) şi Edward (patru ani) - și în luna martie au anunțat că s-au logodit.

Într-un interviu acordat revistei Hello!, Eva a vorbit despre experiența sa de mamă: "Respir pentru băieții mei și sunt momente când partenerul meu îmi amintește că trebuie să fiu mai egoistă și să mă mai gândesc și la mine."

În 2013, Herzigova a declarat că industria modei s-a schimbat în rău față de perioada în care ea cunoștea apogeul, la începutul anilor '90, și crede că modelele de astăzi se copiază prea mult unele pe altele. "În zilele noastre, toate fetele arată precum manechinele din vitrinele magazinelor, pentru că asta ți se cere să fii. Drăguță, dar fără carismă. Înainte, erau femei extraordinare, iar imperfecțiunile lor le făceau frumoase. Ele formau niște cupluri legendare: Cindy Crawford și Richard Gere, Stephanie Seymour și Axl Rose...", a spus ea. "Acum toată lumea arată la fel, era supermodelelor s-a sfârșit... Este trist...", a adăugat Herzigova.


Foto: Hepta, Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod