Eurovision 2015. Scandalul din jurul evoluţiei trupei Voltaj. Ce s-a întâmplat?

În România a devenit un obicei ca, în fiecare an, în preajma concursului Eurovision, să pornească scandaluri interminabile cauzate de melodia care ajunge în finala celebrului concurs internaţional.

2015 este anul în care Voltaj a reuşit să câştige ediţia naţională a concursului Eurovision şi să reprezinte ţara noastră în semifinala şi finala de la Viena. Deşi este una dintre cele mai iubite formaţii din România, Voltaj nu a fost ocolită de scandaluri cauzate de participarea lor la Eurovision.

Mai întâi s-a spus că trupa este favorizată, deoarece melodia „De la capăt“, cu care participă în concurs, a fost promovată intens la radio luni de zile. Apoi, s-a scris că piesa „De la capăt“ seamănă foarte mult cu melodia „I could sing of your love forever“, interpretată de Delirious, iar artiştii români au fost acuzaţi de plagiat.

Odată ajunşi la Viena, cei de la Voltaj credeau că au scăpat de probleme, însă după ce s-au calificat în finala Eurovision 2015, scandalul a reînceput.

Carl Greenwood, jurnalist la cotidianul britanic The Mirror, a afirmat că videoclipul trupei Voltaj creat pentru melodia „De la capăt“ este o rugăminte la străini să fie drăguţi cu românii.

„Nu am cunoscut pe nimeni care să cânte o piesă atât de tristă și să zâmbească așa de mult. Este păcat, pentru că videoclipul creează o atmosferă drăguță cu satele, munții și curtea cu bărci. Ceea ce e foarte straniu în legătură cu acest videoclip este faptul că pare a fi o rugăminte să fim drăguți cu românii“, a spus jurnalistul din Marea Britanie.

22 Mai 2015
 

Comentarii (39)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florin pe 23 Mai 2015, 11:03
    Mesaj, culoare, lumina

    Cei care apreciaza (sau nu) mesajul din text ar trebui sa se gindeasca la faptul ca o piesa trebuie sa fie placuta chiar daca nu cunosti limba in care e textul si daca nu vezi si imaginile care o insotesc, cum ar fi daca o ascultam in masina. E drept, Eurovisionul, ca si concursurile de miss, abunda in mesaje care salveaza planeta, sustin minoritatile sexuale sau ne string pe toti "tohether", numai ca atunci cind asculti o piesa de genul celor care merg inconcurs (nu Pink Floyd sau Bob Dylan) anumai la mesaj nu-ti sta gindul. Melodie, ritm, buna dispozitie, asta ar trebui sa aiba piesele pe care le trimite Europa la Eurovision. Din pacate e vorba si acolo de un populism gretos si de tot felul de gaselnite. Ba femeia cu barba, ba Ouatu cu glas de soprana, ba acum o tipa in scaun cu roti. Iar cistigatorii nu sint, de cele mai multe ori, nici pe departe cei care ar merita.

    2
    0

  • Gabi pe 23 Mai 2015, 09:21
    Succes trupei Voltaj!

    Melodiile Eurovision-ului din acest an...sunt slabe...unele chiar nu au ce cauta in acest concurs. Reprezentantii Romaniei au interpretat frumos melodia iar mesajul...daca stii sa-l descifrezi, este plin de realitate si frumos. Rautatea unor persoane mediocre este mereu prezenta si fara substanta...prin urmare, baietii nostri care ne reprezinta, sa-si urmeze visurile si sa-si continue concursul cu decenta si profesionalism. Succes reprezentatilor Romaniei! Va iubim si va sustinem!

    0
    2

  • Arhanghel pe 23 Mai 2015, 08:18
    Qui prodest?

    Dupa ce am luat cateva antivomitive, datorita prezentatorului homosexual ( prezentatoarei?!) Eurovision, Conchita Wurst ( Wurst, tradus din germana inseamna ,, carnat”), dar si a prestatiei execrabile a catorva reprezentanti ai tarilor participante, am avut rabdarea sa urmaresc si prestatia lui Goian. Trupa ,,Voltaj”, pe care de regula o apreciez pozitiv, a scos piese de o valoare mai mare decat acest cantecel... Hai sa fim sinceri, cineva care are cultura si ureche muzicala stie ca acest cantecel e slabut, insa raportat la alte melodii prezente in cele doua semifinale Eurovision, e binisor!... Cat despre ,,asemanarea” cu melodia celor de la Delirious, ,,I could sing of your love forever”, daca veti compara cele doua piese, in afara de refren, exista oaresce ,,simetrii”, insa afirmatia ca melodia ar fi plagiata nu poate fi demonstrata, oricat de specialist ai fi! Hai ai nostri, desi, nu stiu la ce foloseste acest concurs Eurovision, in care se voteaza pe afinitati de tara sau dimpotriva, antipatii!

    3
    1

  • iancu gabriel pe 23 Mai 2015, 08:00
    uimire

    de ce ar trebui sa ascultam mesajul unui englez ?? chiar NU imi pasa de ce crede acel individ !! nu vad de ce bagam in seama toate NULITATILE straine !! suntem buni si le urez trupei noasre mult succes !! hai Romania !!

    1
    2

  • Rudi pe 22 Mai 2015, 23:17
    rautati

    "Pacientul" englez a dedus din refrenul tradus ca-i melodia trista?Sau asa,pe bajbaite, dupa ce si-a consumat doza?Calin Goia a avut atitudinea potrivita mesajului,nu am sesizat zambetele invocate.In ceea ce priveste decorul si luminile,tot Goia avea dreptate.Asa e la noi,care mai de care cu mot in frunte;adevarat ca romanii nu pot lucra in echipa,iritati de orice formula de educare in spiritul asta.Si ne mai intrebam de ce nu ne merge bine..trist e faptul ca se intampla asa ceva,nu piesa.Bravo baieti,hai Romania!!!

    3
    0

  • Donkeypapuas pe 22 Mai 2015, 22:29
    Cine ar trebui să câştige?

    În mod normal, cei trei băieţi din Italia ar trebui să câştige. Dar mafia scandinavo-baltică înlănţuită cu influenţa rusnacă o să-şi spună cuvântul

    0
    4

  • Carmen pe 22 Mai 2015, 21:59
    ritm prea lent

    Hallo! Urmaresc cu sufletul la gura Eurovisionul in fiecare an si pot afirma ca Voltaj si-a facut datoria pe scena ,adica a interpretat piesa impecabil ,dar,dupa parerea mea,ritmul prea lent al piesei a facut ca melodia sa para putin cam plictisitoare! La Eurovision castiga melodiile care au, sau un ritm alert care te face sa sari de pe scaun, sau un ritm mai lent,dar atunci compozitia trebuie sa fie de exceptie- exemplu melodia castigatoare de anul trecut, "Rise like a phoenix".In varianta ascultata de mine ritmul era mai alert si suna mai bine.In privinta falsarii nu-mi pot da seama,dar,inclin sa cred ca afirmatia e o rautate a Danei Dorian pe care am urmarit-o si la Vocea Romaniei unde incerca sa umileasca un concurent pe nedrept! Calin Goia e un solist f.bun si ,datorita lui ne-am calificat in finala si Romania va obtine un loc bun in clasament! Rusine regizorului pt.comportament si,pe viitor,ar fi bine ca suita care pleaca cu solistii la Eurovision sa aiba un nr.cat mai mic de membri,doar strictul necesar! Succes Voltaj!

    3
    3

  • Iancu pe 22 Mai 2015, 19:45
    Votati VOLTAJ daca va considerati romani

    Daca este vorba de Simona Halep, de Nadia sau de ce nu Voltaj, trebuie sa fim alaturi de ei. Daca simtiti romaneste votati VOLTAJ. Am si eu copii care sunt acolo langa voi. Am fost si eu plecat in Iraq si Siria pentru a-mi tine copii la facultate si stiu ce este dorul de tara. Cantecul nu este o jicnire sau cersetorie. Este un mesaj de incurajare pentru a merge mai departe indiferent de vremuri. Mergeti mai departe indiferent de vremuri dar fiti mandrii oriunde ca sunteti romani. Doar atunci si copii vostrii vor fi respectati. Cu stima Iancu.

    7
    4

  • Enea Marius pe 22 Mai 2015, 19:30
    Nu stim nici o data sa fim buni intre noi romanii

    Trebuie sa recunostem ca desi nu suntem o tara de emigrare cum este Germania, noi totusi nu am stiut si nici nu stim sa fim buni si recunoscatori intre noi. Ne bucuram de necazurile noastre asa cum intr-o tara de emigrare romanii isi fac rau tot lor ne avind curajul de a face rau altora care sunt vinovati, deoarece nu ne ajutam intre noi, nu avem organizatii culturale sau de alta natura domestica in care sa existe o unitate de comunitate.

    5
    3

  • Alexandru pe 22 Mai 2015, 18:49
    Bravo Voltaj !

    Sunt multi cu frustrari in lumea asat artistica si daca ai sta sa te uiti la toti nu ti-ar ajunge 10 vieti ! Voltaj are o melodie superba, canta foarte bine si toti cei care , in loc sa sprijine succesul Romaniei, se lasa condusi de orgolii personale tip regizorul Catalin Bugean sau frustrarii ca ale Danei Dorian nu merita sa mai aiba vreun cuvant sau sa mai fie vreodata reperezentanti in echipele tehnice ai acestei tari. Oamenii astia trebuie tinuti minte si evitati pe viitor! Calin Goia a avut dreptate , se mai poate lucra la decor si la lumini, la spectacol-regizorul a facut o treaba pe jumatate acolo. Eu as fi pus acel baietel in scena scrrind o scrsoare si pe parintii lui , in cealalata parte a scenei, sub o forma artistica de zbateri intre lumini si umbre,... o regasire la final eso. Dar melodia e atat de frumoasa incat estompeaza niste decoruri la care se mai putea lucra. Mergem inainte cu suflet mare pus in acest cantec si cu inima alaturi de voi Voltaj !

    7
    4

  • Horosanu Gheoghe Dambla pe 22 Mai 2015, 17:57
    O parere.

    Baietii trebuie sa-si vada de muzica lor. Ce comenteaza niste insi oare care de la noi de la altii : NU TREBUI BAGATI IN SEAMA. Succes si bafta baieti, Cu totii suntem cu voi. Dambla.

    8
    4

  • Maria pe 22 Mai 2015, 15:50
    Popor ROMAN ≠ ECHIPA

    Bafta VOLTAJ! Meritati ce e mai bun! Poporul roman nu poate 'respira" in echipa, suntem individualisti. Sa nu mai fim rai cu reprezentantii VOLTAJ si sa sustinem echipa.

    10
    5

  • Black pe 22 Mai 2015, 14:14
    Atitudini

    Mie imi place piesa foarte mult , nu-mi pare neaparat trista ci mai degraba plina de speranta , doar e " de la capat ", nu ? Cred ca a fost o alegere inspirata si are sanse bune ,iar Calin Goia e chiar OK . Insa atitudinea celor din echipa ce fac pe suparatii si nu pun umarul la treaba e chiar reprobabila, doar e pentru o echipa, pt Romania , trebuie sa lase orgoliile prostesti . Am luat atitudine si eu fata de jurnalistul ala britanic ce intelege anapoda cantecul si doar ce i-am trimis un email argumentat-usturator . Bafta multa, Voltaj !!!

    18
    4

  • Corina pe 22 Mai 2015, 14:11
    EUROVIZION

    Bafta maine seara , melodia si videoclipul sunt super, nu luati nimic din ceea ce s-a spus rau la adresa a tot ce inseamna VOLTAJ si aceasta participare.SUNT INVIDIOSI...... BAFTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    13
    5

  • Amperaj pe 22 Mai 2015, 14:07
    O opinie personala si atat!

    Niste diletanti cu melodii identice in care un nene chel cu o ancora la gura trece de la "tavaleala cu profesoara de germana" la mesaje "filantroape". Un fel de miorita la care pun "botu" votntii din tara a dlui Sova . Dect sa cerseasca voturi mai bine domnii Prunus si Co,.. fac o donatie de 10 % din banutii truditi si ajuta cu adevarat si sincer acei copii. Asa doar sa castige voturi de pe urma lor poate si Salam sa faca .Sau Fuego ca are si fata aia de amarat... Oricum o melodie buna pentru coloana sonora a "Mioritei" nicidecum pentru Sparta sau 300 eroi de la Termopile ! Succes Moldova ! O melodie ritmata cu oameni veseli si destinsi care stiu s-si traiasca viata !!

    10
    11

  • Miki pe 22 Mai 2015, 13:40
    Criticile aduse trupei Voltaj

    Absolut de acord, melodia este ok dar ar putea beneficia de mai multe efecte de lumini mai ales la refren, care este captivant - nu este o melodie trista, ci de inspiratie, pozitiva, iar jurnalistul britanic daca nu este amator, atunci este in cautare de audienta prin denigrare si senzationalism. Trebuie vazut exact asa cum e, un jurnalist de masa care face 'pe dracu-n-patru' sa isi satisfaca audienta.

    12
    6

  • Vasile pe 22 Mai 2015, 13:17
    inconsecventa

    Mie nu imi place melodia dar atator altor oameni le place si le respect gustul. De aceea consider ca este o dovada de lipsa de loialitate fata de echipa Romania pentru Eurovision (cred ca trebuia sa fie vorba despre o echipa) si o lipsa de consecventa a d-lui Catalin Bujan si a d-rei/d-nei Dana Dorian. Orice dispute ar avea loc in cadrul echipei ele ar trebui depasite pentru a se duce proiectul pana la capat. A iesi din cadrul echipei si a face critici la adresa formatiei ca a falsat sau nu stiu ce nu a respectat este lipsit de MORALA. Nu ma mira deloc critica ziaristului britanic dar, ma dezgusta atitudinea celor doi. Curaj VOLTAJ!

    10
    1

  • Maria pe 22 Mai 2015, 13:11
    Sa ia aminte criticile si sa imbunatateasca ce se mai poate

    Eu zic ca nu comentariul reporterului ar trebui sa ne supere ci faptul ca baietii din trupa nu au aceeasi opinie despre cum trebuie sa evolueze. In ce priveste criticile, ar trebui sa se tina cont de ele,respectiv sa nu se mai zambeasca asa de mult daca este o melodie trista...ce nu se mai poate remedia acest aspect ,acum la finala? Eu zic sa nu ne mai sara tandara asa de repede si sa remediem daca si noua ni se pare ca este corecta critica. Mereu suntem pusi pe cearta si pe negarea parerilor celorlati.Mereu credem ca ni se vrea raul daca suntem criticati ...dar sa fim pupati in Piata Independentei toti sarim in sus de bucurie....din critici ne imbunatatim activitatea nu din linguseala si minciuni.......vai ce buni sunteti...dar radeti cam mult....

    3
    2

  • BRAD pe 22 Mai 2015, 12:32
    Eurovision

    De ce impresiile unui englez, probabil cu capul plin de whisky, pot constitui motiv de scandal ? Sau presei romane ii place sa scornesca scandaluri, ca doar da bine, nu ?

    23
    3

  • Daniela pe 22 Mai 2015, 12:10
    De la capat - motto pentru romani si traiul lor

    In primul rand, ce se omite in acest articol e faptul ca jurnalistul cu piper pe condei a ridiculizat toate piesele din concurs, pe protagonistii lor, inclusiv pe reprezentata Marii Britanii. Inca la Goia/Romania a fost cel mai bland, as putea spune. Pana si reprezentata Poloniei ( daca nu ma-nsel), aceea care canta in scaun cu rotile, a avut parte de intepare. E jurnalist la "The Mirror", la ce sa ne-asteptam? In al doilea rand, piesa "De la capat" nu e o capodopera, e drept, dar macar are un mesaj si sensibilitate. Iar Goia arata ok, elegant, dragut, voce placuta, versuri 80 % in romana si nu falseaza. Eu n-am observat diferenta intre studio si live. E drept, austriecii ne-au defavorizat clar in ce priveste jocul de lumini, noi avem parte doar de niste raze albe din tavan, pe refren si niste geamantane luminate si ele cu chipuri de copii, la un moment dat. Rusia, de exemplu, e rasfatata concursului la asta. Si ia ochii, normal. Se creeaza alta atmosfera cand ai si niste cascade de lumini. Dar asta e, s-a considerat ca-i trist cantecul, e terna si scena. Goia n-a exagerat deloc, se vede clar diferenta, n-avem absolut nimic creat special in ton cu piesa. Sa le fie rusine organizatorilor! Oricum, succes Voltaj, va tinem pumnii si suntem cu gandul la voi!

    20
    3

  • Andra pe 22 Mai 2015, 12:02
    ce adevaruri, kiki?

    sa nu sensibilizam oamenii pt problemele copiilor, ci pentru problemele minoritatilor sexuale, din care face parte castigatorul/castigatoarea de anul trecut, nu? e mai treny asta....

    20
    2

  • Nimeni pe 22 Mai 2015, 11:56
    England=zero

    Daca a zis niste englezi inseamna ca nu a zis NIMENI!!!

    10
    7

  • Puschila Florian pe 22 Mai 2015, 11:19
    succes!

    Bafta Romania , bafta Voltaj , bafta Calin, va tinem pumnii sa ajungeti cat mai sus!

    15
    4

  • Maria pe 22 Mai 2015, 09:38
    Invidia

    Voltaj este cea mai buna trupa de la noi si aceasta melodie este f frumoasa cu un mesaj frumos si bine gandit -ca dealtfel toate melodiile trupei spre deosebire de f multi interpreti de la noi si de peste tot care nu sunt in stare sa transmita ce canta si nu spun de fapt nimic- mesajul nu se refera de fapt numai la copiii cu parintii plecati, ci LA PUTEREA/CAPACITATEA FIECARUI OM DE A DEPASI TOATE GREUTATILE pentru un nou inceput, "de a lua totul de la capat", iar strainilor le face placere sa isi bata joc de noi,indiferent daca au sau nu motiv real,pentru ca li se permite si pt ca sunt invidiosi ca romanii sunt mai "capabili" in orice decat multi dintre ei....Indiferent de locul pe care vor fi in finala, si la acest concurs sunt mai importante alte interese decat un cantec bun ,iar tarile castigatoare din anii trecuti nu au avut cele mai bune/frumoase melodii - ex chiar anul trecut cu caricatura care a avut "cea mai buna melodie si interpretare" pt ca nu este nici barbat,nici femeie.

    16
    10

  • Moromete pe 22 Mai 2015, 09:32
    Euro(m)vociferon

    Daca tot avem o traditie in a face scandal la fiecare participare nu inteleg de ce nu ne luam o licenta si sa facem un Festival al scandalului; Cat dspre jurnalistii britanici acestia ar trebui chemati la partea scrisa a scandalului pentru ca de fuiecare data piesa romanilor a avut parte de "aprecieri" scandaloase. In fond trebuie sa ne felicitam pentru ca fara scandal nu aam fi romani;

    10
    5

  • Gory pe 22 Mai 2015, 09:30
    eurovision

    Ar trebui sa-i amintim reporterului ca printul lor a ales Romania pentru ca e deosebita, la fel ca oamenii ei .Mai avem si noi uscaturile noastre, dar nu putem fi perfecti. Totdeauna am murit de grija caprei vecinului .Insa ,oricine ne-ar reprezenta ar trebui sa fim alaturi de ei. Sunt ai nostri si sa fim alaturi de ei .Iar neprofesionalismul din staff-ul echipei ar trebui sanctionat ,chiar asa "boi "au fost alesi de genul' -ma suparati imi iau jucariile si plec" ?

    18
    3

  • MuzaMuzicanta pe 22 Mai 2015, 09:30
    stereotipisti si milogi

    Intradevar melodia este o milogeala penibila . Referitor la piesa imbacsitilor nu este plagiat. Piesele lor sunt identice de ani de zile la fel ca si "rockerii" de la Holograf numai versurile se mai schimba. Oportunistii de la "v" au modificat mesajul piesei dupa cum au vrut ei. Piesa putea fi la fel de bine un omagiu a sinistratilor din Nepal sau a victimelor din Ucraina . Cred ca intradevar "miloaga " functioneaza la romani si in muzica . Unii canta din dragoste, altii de natura , Voltaj de copii institutionalizati, de betivi, de prostu satului. Din ciclu "Vin Romanii!"

    10
    29

  • Laura pe 22 Mai 2015, 09:16
    Succes Voltaj !

    Nu sunt o fana a acestei trupe , insa daca ea ne reprezinta la Eurovision ii doresc succes si ii voi tine pumnii. Piesa imi place foarte mult inclusiv mesajul ei care e altceva decat eterna poveste de iubire neimpartasita care apare mereu in textele cantecelor. Bafta Voltaj !

    26
    8

  • Cornel pe 22 Mai 2015, 09:10
    Eurovision

    Remarca jurnalistului este ca de obicei la englezi de-a dreptul stupida. Chestia cu favorizarea trupei "Voltaj" este adevarata si scandaloasa. Prestatia Voltaj-ului n-a fost, ce-i drept, prea grozava, asa cum de fapt era de asteptat, dar de alegerea trupei nu cred ca madam Dorian a fost straina, ea tragand sforile la Eurovision Romania de ani de zile. Iar acum isi face echipa praf, ca doar atat o duce mintea. N-ar trebui oare ca aceasta cucoana sa iasa la pensie? Eventual la pensie de boala!

    11
    10

  • ANONIMUS pe 22 Mai 2015, 09:04
    Voltaj

    Cretinul britanic s-a mirat ca Voltaj nu a facut un clip in care romanii ii urasc pe straini.La asa IQ asa reporter.

    14
    6

  • mihai pe 22 Mai 2015, 09:03
    FIȚE DE ENGLEZI BEȚIVI

    Să fim mândri că suntem reprezentați de această formație, iar acel filfizon de englez să-și țină comentariile pentru destrăbalații lui de englezi. În spatele aparentei civilizații englezești se ascunde putreziciune. Este foarte bine cunoscută depravarea la care de dedau acești englezi „civilizați”.

    28
    7

  • Fane pe 22 Mai 2015, 09:01
    Jurnalisul de la cotidianul britanic...

    Jurnalisul de la cotidianul britanic sa ne pupe-n fund, iar daca nu-i place, mai sunt si alte locuri!

    26
    8

  • iuli pe 22 Mai 2015, 08:47
    trist

    Mesajul este trist pentru noi romanii dar mai trist se vrea a fi pentu cei din fruntea tarii pentru ca nu fac nimic pentr ca acesti opii ai caror parinti sunt ortati a plece in afara tarii sa munceasca sa nu mai sufere Creeati locuri de munca bine platite, motivti-I sa nu mai plece. Asta e marele mesaj. Nu cerem mila ci cerem sa traim decent n propria tara.

    21
    8

  • florica pe 22 Mai 2015, 08:18
    Foarte buna alegerea

    Foarte buna alegerea si a trupei si a cantecului.Indiferent de rezultat este un cantec al anilor acestia, o realitate a acestor ani, este un cantec nu o facatura fara mesaj.Multi vorbersc fara sa fi inteles mesajul cantecului datorita faptului ca nu pot sa inteleaga drama copiilor obligati de conjunctura sa traiasca cu dorul parintilor in inima.Nici jurnalistul englez nu a inteles mesajul, nu este un mesaj pentru copiii romani ce pentru toti copiii din lumea asta a caror parinti sunt obligati sa munceasca departe de casa deoarece vor pentru copiii lor o viata mai buna.

    22
    7

  • bula pe 22 Mai 2015, 08:06
    invidia

    Daca ne-ar pupa putin in dos nu s-ar intampla nimic si nici nu ne-ar deranja, se cred destepti, dar... sunt mai jos ca intelect decat majoritatea romanilor, se falesc cu ai lor dar omit sa spuna ca sunt romani.

    24
    7

  • mircea_deca pe 22 Mai 2015, 07:52
    romanii sunt coarde....

    goia nu rade niciodata.....arata mereu ca un posedat.........castigam ...nu castigam........dar pe locul 28,precis iesim.............

    10
    21

  • Feldi pe 22 Mai 2015, 07:41
    Atitudini

    ""Nu am cunoscut pe nimeni care să cânte o piesă atât de tristă și să zâmbească așa de mult."" Corect. Ai nostri nu sint niciodata atenti la prestatiile celorlalti concurenti si procedeaza ca in Romania: cred ca, cu cit sint mai galagiosi si mai dezbracati trebuie sa aiba mai mult suces.

    7
    23

  • kiki pe 22 Mai 2015, 06:50
    adevaruri

    Ce sa zic ?! daca s-a vrut ca "tot mai multi oameni sa fie sensibilizati la problema copiilor.." inseamna ca jurnalistul lor are perfecta dreptate !!!!!!!!!!!Mi se pare stupid sa aduci in texte muzicale problemele sociale ale tarii...pt asta sunt alte modalitati.Vrem sa cersim ajutor?! Iar in ceea ce priveste scandalul...e tipic rrom-romanesc...oricine stie orice mai bine ca oricare !!!!!!!! Daca Goia a avut asa noroc (sau si l-a facut) sa ajunga pe acea scena,cum sa nu stie mai bine ca un regizor ce trebuie?! (dar n-a avut curaj sa faca tot singur..) AMATORISM

    10
    23

  • Camil Petrescu pe 22 Mai 2015, 06:20
    Despre criticile aduse trupei Voltaj

    Din videoclip nu se vede ABSOLUT DELOC ca domnul Catalin Goia rade.Are o privire increzatoare SI ATAT,DEOARECE ACEA PRIVIRE SE POTRIVESTE CU MESAJUL MELODIEI!Toti cei care au comentat prostii sunt ei toti laolalte invidiosi!Niste prosti,inclusiv englezul!

    40
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod