Eurovision 2015. Reacţia vedetelor din România după ce Voltaj a ajuns în finală

Reprezentanții României la Eurovision 2015 au trecut cu bine de semifinala din 19 mai, Voltaj calificându-se fără emoţii în finala de pe 23 mai.

„Simt că mi s-a luat o piatră de pe suflet! Sunt încântat că am reușit să facem fericiți atâția români, pe care i-am simțit alături de noi în fiecare secundă din cele trei minute de pe scena de la Stadthalle! Dar, mai ales, sunt fericit că mesajul nostru merge mai departe și că tot mai mulți oameni sunt sensibilizați la problema copiilor care cresc cu gândul la părinții lor, plecați la muncă departe de ei.
Lor le este dedicată participarea noastră la Eurovision și tot lor le datorăm reușita din această seară”
, a spus Călin Goia după anunțarea rezultatelor semifinalei.

Vedetele din România s-au grăbit să îi felicite sau să îi pună la zid pe cei de la Voltaj pentru show-ul făcut sau pentru piesa cântată.
1 din 6

Mihai Trăistariu nu a fost impresionat de show

Cântăreţul care a reuşit să facă o impresie foarte bună în trecut la Eurovision a comentat pe pagina sa de Facebook prestaţia celor de la Voltaj. Trăistariu a precizat că melodia este bună, însă show-ul lasă de dorit.

"Voltaj a cântat fără greşală. Nu pot să zic că show-ul m-a dat pe spate, însă totul a fost curat. Evident, trebuie să le mulţumim românilor din Diaspora, care-şi fac datoria în fiecare an. M-am bucurat că au trecut mai departe. Favoritele mele până acum sunt aşa: Suedia, Spania, Australia, Italia şi Rusia", a scris Trăistariu pe celebra reţea de socializare.
MAI MULT DESPRE: Eurovision, finala, Voltaj, Eurovision 2015
21 Mai 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 22 Mai 2015, 00:08
    tareeee!

    eu sustin ca Voltaj nu avea ce cauta la eurov. acolo trebuie alt gen de muzica, ceva de rahat, si mult spectacol. piesa este total nepotrivita, mai bine mergeau cu "shnelle, shnelle, das is gut" sau cu albinuta...ma rog, mai au ei si alte piese de rahat.

    0
    0

  • adriana pe 21 Mai 2015, 20:51
    sa moara si capra vecinului

    Draga Traistariu,este o vorba in politica romaneasca : "ciocu' mic",daca ai auzit de ea..."Rade ciob de oala sparta" e pur romaneasca dar exprima acelasi lucru...Observatiile acestea sunt valabile pentru toti "artistii romani" care "i-au pus la zid" pe cei de la Voltaj ! Cand o sa castige vreun "artist" roman la Eurovision atunci sa aveti tupeul sa comentati ! Pana atunci, "artisti romani" , faceti un efort si lasati invidiile deoparte si compuneti piese de valoare pentru toate concursurile de acest gen! asemenea concursuri, ca sa nu ne mai facem de ras!

    0
    0

  • Ionica pe 21 Mai 2015, 16:17
    castigatoare

    Liana Stanciu: "Indiferent ce loc vom ocupa în finală, suntem deja câștigători" si "România încheie încă o participare frumoasă la Eurovision" ... cum adica? eu stiam ca cine e pe locul 1 castiga... Moise Guran zis ca Voltaj a mers acolo pentru romani... nu pt. romani ci pt. ei au mers... Adica cum au mers acolo pt. romani?Ei sunt complet dezinteresati si nu ii intereseaza ca primesc niste bani si un prestigiu?daca a zis ca a mers pentru votul romanilor cu piesa cum au mers, da. cu asta sunt de acord...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod