Eurovision 2013: Turcescu şi Badea continuă războiul şi se jignesc la TV

Finala naţională a Eurovisionului se apropie cu paşi repezi, iar scandalurile nu sunt departe de faimosul concurs. În acest an, cel mai controversat participant este, de departe, jurnalistul Robert Turcescu.

Robert Turcescu a ajuns în finala naţională a Eurovisionului, care are loc pe 9 martie, iar cel care vrea să primească laudele pentru această reuşită a realizatorului de la B1 TV este nimeni altul decât Mircea Badea. „Eu lucrez de la distanţă ca să-l calific şi mi se pare că aş avea oarece puteri paranormale şi aş vrea să certificaţi“, a spus Mircea Badea despre Robert Turcescu, în cadrul ediţiei de luni a emisiunii „Sinteza zilei“.

Aşa cum era de aşteptat, Robert Turcescu nu a stat departe de scandalul pornit de Badea şi i-a răspuns realizatorului de la Antena 3. „L-am lăsat pe Badea să văd până unde merge. Felul în care a vorbit despre piesa mea ne-a ajutat. Mie-mi plac ironiile. N-am să spun niciodată că el face şpagat pe scaune, eu poate am făcut pe cărţi. Mircea Badea, dacă găseşte un compozitor potrivit, ar putea ajunge departe.

Eu nu i-aş compune o piesă. Am putea să-l luăm în trupa de dans, eventual, după ce am văzut cum face în emisiune“, a fost replica lui Turcescu.

Odată cu lansarea videoclipului piesei „Un refren“, cu care Robert Turcescu participă la Eurovision, Mircea Badea a pornit din nou atacul asupra rivalului său. Însă, de această dată nu s-a rezumat daor la ironii la adresa lui Turcescu, ci şi la adresa Monicăi Bârlădeanu, care apare în videoclip, şi a lui Bobby Păunescu, regizorul clipului. „Supermuzică, megaregie, ea (nr: Monica Bârlădeanu) sublimă la final. Tranşată pe parcursul capodoperei dar întreagă şi mirobolantă la sfârşit cu replică şi timbru Berceni gen. Mult prim plan al lui Turcelu cu privire de serial killer la Băicoi. O manieră regizorală proaspătă şi inventivă a lui Bobiţă Păunescu, viitor câstigător al Palm d'pORc“, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Citiţi şi:

Robert Turcescu şi Casa Presei au lansat videoclipul piesei „Un refren“

Văzând că este atacat din toate părţile, nu doar de Mircea Badea, Robert Turcescu a lansat un atac dur la adresa tuturor românilor, afirmând că „lumea este ipocrită“.

„Am colecţionat mesajele primite pe mail şi pe Facebook, articolele care s-au scris şi chiar m-am uitat la înregistrările unor emisiuni pe care le-a făcut personajul amintit mai devreme. Este interesant să constaţi cât de ipocrită este lumea românească. Cei care sunt de cealaltă parte a baricadei politice se activează şi profită de moment fără să încerce să disocieze lucrurile. Deci spuneam că am tras concluzia că lumea românească e ipocrită, că există o furie teribilă în spaţiul public românesc. Americanii l-au avut preşedinte pe Bill Clinton, care cânta la saxofon. Nu cred că republicanii au strigat că Bill Clinton cânta prost la saxofon doar pentru că acesta era democrat. Calificarea în finală ne-a surprins în mod foarte plăcut, în primul rând pentru că am văzut o mare susţinere din partea publicului“, a spus Robert Turcescu pentru Adevărul.

Luminiţa Anghel vrea să fie şi ea „bălăcărită“ de Mircea Badea


Imediat după încheierea semifinalelor, Mircea Badea a postat pe Facebook un mesaj pentru Turcescu. „L-am calificat pe prost.

Roberte, românii au rockeri“, a fost mesajul lui Badea.

Văzând că toată lumea spune că Badea l-a calificat pe Turcescu în finală, Luminiţa Anghel a simţit nevoia să ceară şi ea ajutor „divin“. „Robert are o strategie bună. Fiind om de televiziune, ştie cum să se promoveze. Piesa nu este genul meu. Mircea măcar să mă bălăcărească şi pe mine de două-trei ori, să mă voteze lumea. Te rog Mircea, dacă mă vezi, dă în mine“, a spus Luminiţa Anghel.

„Se face! Păi ce bărbat să fii tu să-ţi zică o doamnă că vrea să fie bălăcărită de două-trei ori şi tu să zici nu? Am fost sfăşiat la nivel sufletesc pentru că eu ţin cu Robert. Eu vreau ca Turcelu să reprezinte România la Eurovision şi acum vine şi Luminiţa Anghel. Are voce bună Luminiţa Anghel. Nu chiar ca Turcescu, dar bună totuşi.
Mă mai antrenez cu bălăcăritul şi revin“
, a fost răspunsul lui Mircea Badea.

6 Martie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Trifan Mihaela pe 7 Mar 2013, 11:01
    Badea si Turceascu

    Mie i-mi place de Turcescu, e un om inteligent dar de Badea ce sa spun? E un mascarici care nu stie decat sa comenteze din ziare si sa-si bata joc de toata lumea. E un infumurat si nesimtit. Lasa-ne, lasa-ne............. canta la alta masa........ne-am saturat de tine.......ofticosule

    4
    1

  • monika pe 6 Mar 2013, 09:36
    badea vs turcescu

    Mirceo , lasa-l in pace, pe principiul cel mai destept cedeaza , oricum,Robert e cel mai bun cantaret din presa si cel mai renumit jurnalist de la eurovision , nu-i suficient cata reclama si-a facut pe spatele tau , lasa-ne , lasa-ne...

    3
    4

  • Sobietky pe 6 Mar 2013, 08:53
    Doi zerzeci

    Daca vreti sa va convingeti cine sunt cei doi indivizi, este de ajuns sa va uitati la felele lor, care va poate spune tot. Acesti avortoni ai televiziunii ori ca au fost nascuti la 7 luni in bezna, si au fost scapati cu capul in jos, ori ceva anapoda sa intamplat cu ei in timpul sarcini. Nicolae Iorga, spunea: "Prost nu e cel ce nu înţelege unele lucruri, cât de multe, ci acela care le înţelege pe toate pe dos".

    1
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod