Este Ştefan Bănică un cuceritor sau un bărbat violent?

Divorţul dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică a stârnit mai multe controverse, iar întrebarea pe care şi-o pune acum toată lumea este: „De ce s-au despărţit cei doi?“.

Nimeni nu a putut spune cu exactitate care au fost motivele care au dus la despărţirea Andreei de Ştefan, însă foarte multe persoane spun că nu doar faptul că artistul ar fi înşeat-o pe „Zâna Surprizelor“ a dus la divorţ, ci şi faptul că Bănică o bătea pe Andreea Marin.

Aceste speculaţii sunt alimentate şi de zvonurile venite dinspre tabloide, conform cărora Bănică ar fi un bărbat violent. „Trebuie să ne aducem aminte că în viaţa lui Ştefan Bănică jr. a fost Cristina Ţopescu, pe care a caftit-o pe plajă“, a spus Cristi Brancu, referitor la fostele iubiri ale lui Bănică.

Mai mult de atât, chiar Cristina Ţopescu, fosta iubită a lui Bănică, a alimentat aceste zvonuri, recunoscând că a fost ameninţată cu moartea de către artist.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă - pentru că iar plecasem - ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă“, a spus şi Cristina Ţopescu.

Un alt episod care arată că Ştefan Bănică este violent a fost prezentat în emisiunea „Un show păcătos“. Regizorul George Ciubotaru, prieten bun cu Ştefan Bănică, a povestit cum artistul a vrut să o bată pe Mihaela Rădulescu.
„Eram împreună într-un weekend, într-o vacanţă. A fost o altercaţie între Ştefan şi Mihaela. El era şi a fost mereu foarte gelos, dar şi violent verbal, iar ea era curtată de mulţi bărbaţi. S-au certat din cauza unui mesaj pe care l-a primit Mihaela, iar ea a vrut să îşi ia lucrurile şi să plece. Am încercat să îi despart. Am sărit pentru a calma lucrurile, pentru că un weekend minunat risca să se transforme în altceva. Nici Mihaela nu este fata care să stea“, a spus George Ciubotaru. Pentru a demonstra că nu minte, regizorul a prezentat şi o serie de imagini în care se putea observa cum Mihaela Rădulescu se ceartă cu Bănică.



Despre acest eveniment s-a vorbit şi în urmă cu aproximativ 13 ani, atunci când Dan Negru l-a întrebat în direct pe Ştefan Bănică dacă a lovit-o vreodată pe Mihaela Rădulescu.

„E adevărat că în timpul căsniciei tale cu Mihaela Rădulescu, ai altoit-o?“, a fost întrebarea lui Negru, din cadrul emisiunii „Academia vedetelor“, al cărei regulament spunea că invitaţii trebuie să răspundă la întrebări cu „Da“ sau „Nu“. Bănică nu a respectat regulamentul emisiunii şi a evitat răspunsul. „E adevărat că ziarele scriu că ai avut ceva cu Andreea Marin?“, i-a spus Bănică lui Negru.

Despre posibila violenţă din cadrul cuplului Marin-Bănică a vorbit şi un apropiat al celor doi, care a spus că un posibil motiv de divorţ este acela că Bănică este foarte posesiv. Prietenul celor doi a afirmat că Andreea Marin a primit o ofertă din Spania, însă Ştefan Bănică nu a lăsat-o să plece din ţară.
„El nici nu a vrut să audă de lucrul acesta, mai ales că Andreea urma să lipsească două sau trei zile pe săptămână din ţară“, a spus acesta.

16 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod