Escu, noua vedetă Kanal D: „Pentru mine, raiul pe pământ este Grecia“

Escu, prezentatorul emisiunii „Crezi că eşti normal?“, care va începe la 2 februarie la Kanal D, se declară fanul preparatelor culinare pe bază de peşte.
El spune că pentru a-şi satisface poftele este în stare să parcurga şi mii de kilometri până la sursa „plăcerii“. „Îmi place la nebunie peştele gătit în cele mai ciudate feluri: în jar, pe piatră, învelit în frunze. Adaugă toate varietăţile de sushi şi sashimi, plus peştele de la noi, în special răpitor şi icre de ştiucă, iar eu leşin. Sunt în stare să mă duc cu maşina până la Viena pentru a mânca sushi bun, iar capitala sushi-ului în Europa este, clar, Londra. În schimb, Raiul pe Pământ, pentru mine, este Grecia. Acolo poţi mânca la taverne peşte proaspăt prins. Foarte gustos e Skatharia, un peşte din Marea Egee, care e cel mai bun dacă-l mănânci în maximum două ore de când a fost prins“, afirmă Escu.
29 Ianuarie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eschescu pe 29 Ian 2013, 19:38
    fitze

    ete fleosc! la muma-sa, in rascracanatii de vale, tot sushi a mancat! ia mai vedeti-va voi de lungul nasului "vedete" de carton! apropo: asta ce meserier are, inafara celei de gurist?!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod