Escapadă în Miami: Cum se distrează familia Beckham în vacanță

David și Victoria Beckham au petrecut câteva zile de relaxare cu copiii în Miami, unde fostul fotbalist a găsit o nouă provocare profesională.
Tot clanul Beckham s-a mutaat săptămâna trecută în Florida, la Miami, iar cei șase membri ai familiei s-au distrat pe cinste. Victoria, David și cei patru copii au umplut conturile de Instagram cu fotografiile făcute în weekendul consacrat distrației. Copiii s-au simțit excelent la piscină și la pescuit, au înotat în ocean, dar le-a plăcut foarte mult și plimbarea cu șalupa în Parcul Național Everglades din Florida.

"Iubim Miami", a scris Victoria, în timp ce David a postat aceeași imagine, cu mesajul: "Mulțumim, Miami, ce săptămână frumoasă, ne-a creat multe amintiri, foarte încântați...".
Mel C, fosta colegă a Victoriei din trupa Spice Girls, a postat un comentariu, felicitându-i: "Ce familie frumoasă!".

Romeo a scris și el pe contul său: "O săptămână uimitoare în Miami".

Îmbrăcată într-un superb costum de culoare crem, Victoria Beckham (45 de ani) a pozat lângă fiul ei cel mai mare, Brooklyn, în vâstă de 20 de ani, care o ținea cu o mână de umeri. Toți ceilalți membri ai familiei aveau ținute casual.

Vacanța din Florida a reunit familia după o perioadă în care David și Victoria au stat despărțiți, fiind ocupați cu proiectele lor profesionale, notează Daily Mail.
Fostul fotblist s-a implicat în crearea unei echipe de fotbal în Florida, Inter Miami CF (Club Internacional de Futbol Miami), care în 2020 va debuta în campionatul nord-american de fotbal (MLS).

Între timp, Victoria a refuzat să se alăture fostelor colege de la Spice Girls pentru turneul din Marea Britanie al trupei reunite, preferând să se concentreze pe activitatea sa din lumea modei. Cu o săptămână în urmă, ea a fost prezentă pe stadionul Old Trafford din Manchester, la meciul veteranilor Man United - Bayern Munchen, organizat în scopuri caritabile și în care a evoluat și soțul său.



Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod