Esca, încă afectată de scandalul "butonul": Nu i-a iertat pe Huidu și Găinușă!

"E ca şi cum eu te-am prins pe tine la baie făcând pipi înainte să intri în jurnal şi am dat pe post", a spus vedeta despre celebra înregistrare.

Andreea Esca apreciază că gestul "cârcotaşilor", care au difuzat îregistrarea în care ea a scăpat o înjurătură, în timp ce aștepta să intre în emisie, a fost "un exemplu de necolegialitate".

Prezentatoarea știrilor Pro TV nu i-a iertat nici acum pe Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă. "Atunci m-a deranjat faptul că gluma lor a fost un exemplu de necolegialitate şi că bucăţica de material era din afara programului. E ca şi cum eu te-am prins pe tine la baie făcând pipi înainte să intri în jurnal şi am dat pe post", a spus Esca.

"Dacă dai din timpul jurnalului, cum dă despre toată lumea, că ai greşit, că te-ai înecat, e OK, dar când dai din viaţa mea personală, că n-ai de unde altundeva să dai, că nu găseşti altceva, mă deranjează.

Atunci eram şi însărcinată cu Alexia, în cinci luni, şi am perceput gluma foarte rău", a explicat vedeta Pro TV într-un interviu acordat ziarului Adevărul.


Prezentatoarea a declarat că nu a aflat cum a ajuns caseta la "cârcotaşi", dar este de părere că a fost o întâmplare. "Nu ştiu şi nici nu mă interesează. Nu cred în scenarii, că a dat-o cineva, chiar cred că a fost o întâmplare, că o fi scăpat pe cablu şi a ajuns la ei. Nu cred că a făcut-o cineva în mod intenţionat.

Sincer. Şi asta a rămas la fel ca şi cea cu salariul: într-un fel m-am remarcat şi eu cu glumele", a spus ea.

Andreea Esca și-a obișnuit fanii cu păreri tranșante și imagini inedite despre activitatea ei. Cu excepția salariului său, despre care toată lumea "știe" că este uriaș și despre care care ea spune că a devenit o legendă, vedeta Pro TV își ține la curent fanii cu ceea ce se întâmplă în viața ei.

Miercuri, ea s-a plâns pe Facebook, mai în glumă, mai în serios, despre condițiile grele de lucru.

"Poa' să ningă, poa' să plouă ... eu mă duc la Pilates:-)! O zi reuşită vă doresc. Ne vedem pe seară... când dumneavoastră o să staţi pe o canapea, acoperiţi cu o pătură călduroasă (sper) şi eu tot în frig:-). Deoarece la mine în studio e frig tot anul...  Dar numai aşa ne place. Mie şi aparatelor din jurul meu... Cum zic cameramanii simpatici ai ştirilor: "suntem ca la raionul de carne de la METRO:-)"!", a scris Andreea Esca pe site-ul de socializare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Noiembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriel pe 30 Nov 2013, 08:59
    fitze

    Ia sa treaca la sapat santuri, la dat cu matura, la munca de jos, si sa castige cat sa nu ii ajunga sa dea de mancare copiilor ce o asteapta acasa. Are talente? De ce nu isi recunoaste greselile? Este orgolioasa? A trait numai in puf - a pupat esi suflat in si de toate de-a ajuns unde a ajuns. Mi-e sila d eea, nu se vede ce falsa e? Nu ii este rusine sa se priveasca in oglinda? Mi-e lehamite de vedetele astea de televiziune, care nu fac doi bani, niste nulitati promovate de maharii cu bani, ca raspalata pentru serviciile prestate.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod