Eroii din „Buffy, spaima vampirilor“, reunire după 16 ani: Cum arată actorii acum


Actorii care au jucat în serialul american „Buffy the Vampire Slayer“ s-au întâlnit la 16 ani de la filmările pentru ultimul episod.

11 dintre eroii din "Buffy, spaima vampirilor" au urcat duminică pe scena evenimentului Wizard World Portland, organizat la Oregon Convention Center, la 16 ani de la ultimul episod al serialului de șapte sezoane, filmat între 1997 și 2003.

Au fost prezenți, așa cum au fost surprinși în imaginea de mai jos, de la stânga la dreapta: Amber Benson (Tara), Julie Benz (Darla), Lyari Limon (Kennedy), Amy Acker (Fred), James Leary (Clem), James Marsters (Spike), Clare Kramer (Glory), Alexis Denisof (Wesley), Charisma Carpenter (Cordelia), Alyson Hannigan (Willow) și Nicholas Brendon (Xander).

Marii absenți au fost, însă, Sarah Michelle Gellar și partenerul ei din serial, David Boreanaz, relatează Daily Mail.

Joss Whedon, creatorul acestei producții, a postat pe Instagram câteva imagini de culise cu echipa reunită.


În iulie 2018, departamentul de televiziune al studioului american 20th Century Fox a anunțat că pregăteşte o nouă versiune a serialului "Buffy the Vampire Slayer", de această dată cu o eroină de culoare.

Pe lângă personajul principal, Fox 21 TV Studios au transmis că intenționează să propună o distribuţie mult mai viariată decât serialul original, unde toţi actorii principali erau albi, potrivit site-ului Deadline.

Potrivit Fox 21 TV Studios, adolescenta americană Buffy Summers, interpretată în serialul original de Sarah Michelle Gellar, a fost aleasă să lupte, cu ajutorul prietenilor ei, împotriva vampirilor care constituie o ameninţare permanentă. Monica Owusu-Breen, care a lucrat şi la "Charmed", "Alias" sau "Lost", a fost desemnată scenaristă, creatoare şi producătoare executivă a noului serial, produs de acelaşi studio ca şi originalul.
Ea va fi asistată de creatorul serialului original şi scenaristul de succes Joss Whedon ("Justice League", "Avengers: Age of Ultron"), care va fi producător executiv.

Continuarea serialului nu va fi, însă, lansată curând. "Nu-i o producție cu un ritm rapid. Încă nu avem un scenariu pe care să-l vedem. Am stat de vorbă cu creatorii serialului și am discutat cu ei despre asta. E un proiect foarte interesant. E încă prea devreme, încă nu am ales distribuitorii. Totul va urma", a declarat anul trecut Gary Newman, CEO al grupului Fox TV, pentru E! News.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod