Ernest: "In viata nu trebuie sa existe regrete!"

Este un tip inteligent, spontan si haios. Are la indemana replici din filme si iti "tranteste" in permanenta expresii in limba engleza. A fost si "avertizat" in Casa Big Brother de acest lucru, pentru ca regulamentul nu permitea decat discutiile in romana. El este Ernest...

Asa l-ai cunoscut in Casa BB, asa este el si afara... Un tip care a stiut sa invete din experientele prin care a trecut, care nu regreta nimic din ceea ce face. Este natural si normal, merge cu tramvaiul si cu metroul, este oprit pe strada de oameni si nu le intoarce spatele.

A stiut sa profite de oportunitati si a ajuns sa faca exact ceea ce ii place mai mult. Cele 15 minute de faima s-au transformat pentru el intr-o adevarata cariera. Are o emisiune la Radio Fun si, mai nou, prezinta, alaturi de colega sa, Raluca, emisiunea "Fa-ti bagajele!", de la Prima TV.

Daca te intalnesti cu el pe strada, insotit de un cameraman, crede-l pe cuvant! Nu este una dintre farsele cu care ne obisnuia in Casa... Ernest iti face acum cadou, daca te misti suficient de repede, o saptamana de vis intr-un oras turistic din Europa.

Singura ta grija este ca in cel mult trei ore trebuie sa fii cu bagajele gata, la aeroport, altfel candidatul la aceasta excursie gasit de "rivala" si colega lui Ernest iti poate lua locul... Asa ca lasa balta serviciul, prietenul sau iubita, catelul si pisica si... pleaca in vacanta!

Iar Ernest te va surprinde in continuare, cu siguranta...

- "Big Brother"-ul a facut mare valva in Romania. Poate nu atat de multa pe cat se asteptau producatorii, comparativ cu celelalte tari in care a aparut acest show... Ti-ai imaginat totusi ca vor fi atatia oameni care te vor urmari zi si noapte? Ce importanta a avut acest lucru pentru tine?
- Pentru mine a fost mai putin important cati oameni se vor uita la BB, in sensul ca atunci cand m-am decis ca da, vreau sa fac chestia asta, nu m-am dus cu gandul la cati oameni se vor uita la mine.
Asta e mai mult problema celor de la vanzari, nu a mea... In ceea ce priveste importanta pe care a avut-o acest show, pot sa spun ca mi-a schimbat viata, dar pe mine ca persoana nu m-a schimbat!

- Stiu ca toti concurentii s-au "plans" de un lucru: nu credeau ca la televizor "se vede chiar tot"... Exista ceva care s-a vazut "pe sticla" si care te-a deranjat sau te-a defavorizat?
- Nu mi se pare logica afirmatia lor, normal ca se vede tot! Iar chestia cu ajutatul/defavorizatul nu ma intereseaza. Eu am fost eu insumi si nu am stat sa ma gandesc la autocenzura sau la cum sa ma fac placut... Un singur lucru pot spune insa referitor la ce se vede pe sticla: ar fi fost spre castigul tuturor daca imaginile ar fi fost lasate sa "curga liber", adica sa fie nemontate... Era mult mai spectaculos... Nu ar mai fi existat discutii, controverse...

- Esti un tip caruia ii place sa experimenteze foarte mult. Ai mai participa inca o data la un "experiment social" de genul acesta sau, de ce nu, de o alta factura?
- Categoric DA!

- Lumea te recunoaste pe strada, indiscutabil... Dupa euforia de moment, cat de mult a ajuns sa te deranjeze acest lucru?
- Nu ma deranjeaza acest lucru, e chiar foarte tonic, o gramada de oameni iti spun povestea lor, te felicita, te incurajeaza sau te injura... Mie unul imi place sa interactionez cu oamenii si ma binedispun! Le multumesc pe aceasta cale...

- Cat de mult condamni presa pentru ca se "baga" in sufletul tau?
- Eu pot sa spun ca am fost ferit de atacuri sau de scandaluri, dar e ceva normal. Merg cu tramvaiul sau cu metroul si la oricine vad un ziar e obligatoriu deschis la rubrica de vedete si barfe, deci se vinde... Exista totusi o limita a bunului simt, pe care daca jurnalistii nu o trec, e ok! Nu ma deranjeaza cand sunt surprins in ipostaze incomode sau facand gesturi obscene sau nepotrivite...
fac parte din comportamentul meu... M-ar deranja insa daca s-ar inventa lucruri referitoare la mine.

- Iesirea din casa a adus cu sine o sumedenie de posibilitati si alternative. Cat de important este, pentru tine, sa stii sa profiti de situatii?
- E vital... Degeaba stii care este cararea cea buna, care te va duce la liman, daca nu calci pe ea, daca nu o urmezi... Adica, contrar parerii generale a oamenilor, showul BB nu m-a facut miliardar, sa traiesc fara griji, dar m-a ajutat enorm. Acum trebuie sa muncesc serios si poate intr-o buna zi voi putea ajunge cineva!

- Se pare ca, in cazul tau, este vorba de mai mult decat cele 15 minute de faima... Ce anume a contribuit decisiv la reusita de care te bucuri in afara Casei?
- Nu stiu si nu m-am gandit niciodata la asta... Felul meu de a fi, banuiesc...

- Ce oferte ti-au fost facute la iesirea din Casa BB?
- Pai... prima oferta a venit de la Radio Star, insa eu nu ma potriveam acolo... Dupa care a fost o perioada mai grea, am avut noroc sa ma caute cei de la Radio Fun, acum lucrez acolo, iar de curand cei de la Prima mi-au propus sa fac un show cu ei. Mi-a placut si am spus DAAAAA!

- De ce ai acceptat oferta venita din partea radioului? Cat de mult te-a ajutat sarcina din Casa Big Brother legata de realizarea unei emisiuni de radio, in direct?
- Din doua motive: unul financiar, iar al doilea motiv - pentru ca imi place sa fac asta. Inainte de BB stateam cu prietenii si ascultam "13-14" cu Andrei Gheorghe si ne gandeam noi ce coool ar fi sa facem si noi radio. Crede-ma, e o munca extrem de placuta! Daca nu era sarcina din casa BB, nu era Ernest pe radio... Cam atat de mult a contat.

- Cand ti-ai descoperit pasiunea (si talentul) pentru radio?
- Nu mi le-am descoperit, a fost sarcina din casa BB si lumea mi-a zis ca am fost ok, ca as avea voce de radio. Asta mi-a dat aaaripi la maxim si mi-am spus: "Da! Asta vreau sa fac!".
Iar despre partea cu talentul... e la latitudinea ascultatorilor...

- Acum incepi o cariera si in televiziune... Cum ti se pare colega si "rivala" ta, Raluca? Te intelegi bine cu ea?
- Ma inteleg foarte bine, e super de treaba si de abia astept sa ne dam pedepse. Atunci sa vezi mare iubire intre noi!

- Care crezi ca sunt calitatile care te recomanda pentru prezentarea acestei emisiuni?
- Spontaneitatea, o oarecare doza de nebunie, sociabilitatea...

- Am observat ca de multe ori intampinati dificultati in a gasi persoane doritoare "sa-si faca bagajele"... Care sunt cele mai ciudate si/sau haioase reactii ale oamenilor de care te-ai "lovit" pe parcursul cautarilor pentru emisiune?
- Cele mai ciudate reactii din punctul meu de vedere sunt atunci cand oamenii fug de camera ca de dracu' sau cand le spui ca au castigat si ei iti spun "Asa, si?!". Iar cele mai haioase sunt cand raman trasniti, nu le vine sa creada, izbucnesc in ras sau fac fete haioase, "le cade fata", cum s-ar zice.

- Care este lucrul care iti pune piedica de cele mai multe ori atunci cand inregistrati emisiunea? De ce inconveniente te lovesti?
- Pai... nu-mi pune piedica nimic, refuzurile sunt normale si fac tot farmecul emisiunii, daca stii cum sa gestionezi situatia... Ar fi prea sec sa gasesti o persoana din prima incercare, nu ar mai fi suspans. Trebuie sa fii un bun negociator, nu vrei sa te rogi de ei, dar nici sa-i iei peste picior nu merge... E coool, ma distrez de minune!

- Cum era viata ta inainte de Casa BB?
- Cum e si acum, numai ca nu ma cunostea o tara intreaga si nu aveam emisiune la radio si nu lucram intr-o televiziune... In rest, eu sunt la fel, multumesc lui Dumnezeu ca nu mi-am pierdut mintile, ca mi-am pastrat prietenii, ca mi-am facut altii si ca, in relatia mea cu ei si cu parintii, totul e ok.

- Ce anume s-a schimbat in viata ta acum? In bine, dar si in rau...
- In bine: m-am apropiat foarte mult de parintii mei, care m-au sustinut cu resurse nelimitate, fac ce-mi place si sunt platit pentru asta, am cunoscut in Bucuresti o fata minunata pe care o iubesc...In rau: nu prea mai am timp liber.

- In ce masura atitudinea ta s-a schimbat de la iesirea din Casa? Percepi o diferenta in comportamentul tau, sesizata chiar si de tine, sau in felul in care te vad cei apropiati tie?
- Nu, nu percep nici o diferenta in comportamentul meu...
I am the same old Ernest, baby...

- Ce lucru regreti de la intrarea in Casa si pana acum? De ce?
- No regrets... In viata nu trebuie sa existe regrete. Trebuie sa fii impacat cu tine si cu ceea ce ai facut pentru a putea evolua.

- Cum au evoluat relatiile cu ceilalti concurenti?
- Surprinzator...

- Cat de importanta este prietenia ta cu Soso in continuare?
- Suntem ok, dar nu cum as fi crezut cand eram in casa...

- Oamenii se schimba, cu atat mai mult atunci cand au parte de "viata concentrata", asa cum a fost cazul "familiei BB". Dezamagit de ceva, de cineva? De ce?
- Da, pentru ca m-a durut si am plans... Nu vreau sa imi mai aduc aminte!

- Care este lucrul care te-a imbogatit cel mai mult sufleteste dupa aceasta experienta?
- Apropierea de parintii mei.

- Vad ca nimic nu te opreste si, desi este o intrebare puerila, ce urmeaza, Ernest?... La ce se pot astepta oamenii din partea ta in continuare?
- Nu stiu, uneori si eu imi pun intrebarea asta... Sper sa pot contiunua in acest domeniu, imi doresc asta si, daca voi o sa ma vreti, eu o sa vin! Pana una alta, multa sanatate si sper sa ne intalnim pe strada! Cine stie... YOU COULD BE NEXT!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod