Epopeea sânilor. Luciu şi Prodan au luat drumul Turciei să lupte cu silicoanele!

Durerile de spate, insomnia sau teama de cancer determină tot mai multe vedete să-şi refacă busturile sau să renunţe definitiv la implanturi
Silicoanele starurilor reprezintă o poveste fără sfârşit. Spre sfârşitul acestui an, două vedete importante, e vorba de Nicoleta Luciu şi Ana Maria Prodan, agent fotbal, au suferit intervenţii chirurgicale pentru îndepăratarea pungilor cu silicon care erau prea mari şi le puneau în pericol sănătatea.

Nicoleta Luciu s-a operat la o clinică din Turcia, bineînţeles că a mediatizat la maximum evenimentul chirurgical. Ea a susţinut pe pagina de Facebook că-şi face această intervenţie pentru că s-a îngrăşat.
”M-am îngrăşat foarte mult în ultima perioadă, iar sânii s-au lăsat.
Vreau să slăbesc şi să mă operez din nou”. Dar, adevăratul motiv e faptul că silicoanele de 1,2 kilograme pe care şi le-a pus în urmă cu trei ani îi provocau mari dureri de spate, conform unor surse din anturajul vedetei. Nicoleta Luciu a decis să-şi pună implanturi mai mici.
"Acum intru în operaţie! Să-mi ţineţi pumnii. Sunt pe mâini bune aici la Esteworld alături de tot personalul clinicii şi de Ensar Duman, reprezentantul clinicii. Vă pup!", a scris pe Facebook Nicoleta, mamă a patru copii, dintre care o serie de tripleţi.
Intervenţia chirurgicală a decurs bine, la scurt timp, vedeta a postat imagini după operaţia de micşorare a sânilor.
8 Decembrie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ecaterina pe 10 Dec 2015, 09:02
    cata bataie de cap

    foarte periculoase aceste inteventii... inainte femeile erau mai multumite de ele...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod