Emma Watson, ținta ironiilor după Oscar 2018: Și-a făcut un tatuaj greșit!


Tatuajul greşit pe care şi l-a făcut Emma Watson a provocat o mulţime de reacţii critice pe reţelele de socializare


Potrivit Daily Mail, este posibil ca tatuajul actriţei să nu fie unul permanent. Ea a mai folosit în trecut cerneală falsă, de pildă după festivalul Glastonbury din iunie 2010, când şi-a scris pe umăr "Mother Lover" într-o formă de inimă.

La petrecerea organizată de Vanity Fair, Emma s-a întreţinut cu Jennifer Garner, o apărătoare foarte vocală a mişcării Time's Up, care a şi făcut o donaţie pentru această cauză.



Luna trecută, înainte de Premiile BAFTA, Emma Watson a donat un milion de lire sterline (1,12 milioane de euro) pentru sprijinirea victimelor hărţuirii sexuale. Conform Sunday Times Rich List, actriţa care a interpretat-o pe Hermione Granger în franciza cinematografică "Harry Potter" are o avere evaluată la 39 de milioane de lire sterline (4,37 milioane de euro).

Emma Watson s-a numărat printre primele actriţe care au luat poziţie împotriva lui Harvey Weinstein, acuzat de numeroase staruri de hărţuire sexuală şi viol.
Ea a lucrat cu influentul producător de la Hollywood în 2011, la filmul "My Week With Marilyn" şi arăta vizibil inconfortabil când a fost fotografiată lângă acesta, la Londra, după gala premiilor BAFTA din acel an. Emma avea atunci 19 ani şi a fost surprinsă în timp ce părăsea clubul londonez Mahiki, în timp ce Harvey Weinstein o ţinea din spate de ambele braţe.

După izbucnirea scandalului de abuz sexual, Watson şi-a declarat sprijinul pentru toate femeile care au devenit victime.
"Sunt alături de toate femeile care au fost hărţuite sexual şi sunt uimită de curajul lor. Acest tratament greşit la adresa femeilor trebuie să înceteze", a scris ea atunci.

În ultimii ani, Emma Watson a devenit o figură marcantă a luptei pentru egalitatea de gen după ce în 2014 a devenit ambasador al Bunăvoinţei pentru ONU.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod