Elvis Presley

Elvis trăieşte? Cum arată bărbatul despre care fanii cred că este starul deghizat

La 40 de ani de la moartea lui Elvis Presley, adepţii teoriei conspiraţiei încă mai cred că starul e în viaţă. Şi spun că au şi dovada!

Din 1977, când Elvis Presley a încetat din viaţă, regele muzicii rock 'n' roll ar fi avut destul timp să moară de zeci de ori. Şi cu toate astea, în lume, îndeosebi în SUA, sunt mii de oameni convinşi că el şi-a înscenat moartea pentru a scăpa de presiunea fanilor şi a presei. Iar mulţi dintre aceştia cred că Elvis încă trăieşte. Ultima lor dovadă e o fotografie realizată săptămâna trecută, la a 82-a aniversare a zilei lui de naştere.

În imagine apare un bărbat solid, cu părul alb şi cu barbă, aflat printre cei care au luat parte la ceremonia organizată duminică.

Îmbrăcat cu o jachetă neagră, cu o şapcă de baseball pe cap şi cu ochelari de soare, acesta urmăreşte ceremonia ţinută la casa din Memphis, Tennessee.

Câţiva adepţi ai teoriei conspiraţiei susţin că statura şi conformaţia chipului acestui bărbat corespund cu dimensiunile la care ajunsese Elvis în ultimii ani de viaţă, când se îngrăşase. Ei cred că Presley a venit incognito să asiste la evenimentul organizat în memoria sa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod