Elsa Pataky, un model de frumuseţe naturală: Cum arată soţia lui Chris Hemsworth la 40 de ani

Actriţa de origine română arată superb în pictorialul din revista australiană


Elsa Pataky şi Chris Hemsworth şi-au făcut publică relaţia în septembrie 2010 şi s-au căsătorit pe 28 decembrie 2010, în Indonezia.

Elsa Pataky s-a născut la Madrid. Tatăl ei este un biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, iar mama ei, Cristina Pataky Medianu, de profesie editor, este de origine româno-maghiară. Pataky a urmat cursurile facultăţii de jurnalism la Universidad de San Pablo CEU.

În timpul facultăţii, ea a urmat şi cursuri de actorie.

După o serie de roluri în seriale TV, Pataky a apărut în peste zece filme spaniole, iar în 2004 a jucat în "Iznogoud, marele vizir/ Iznogoud", care a avut un mare succes de public. A mai jucat în filmul "Avionul cu şerpi/ Snakes on a Plane" (2006), de David Ellis, alături de Samuel L. Jackson, dar şi în "Ninette", de José Luis Garci, în seria TV mexicană "Mujeres Asesinas", "Give 'Em Hell, Malone" şi "Cod galben de crimă/ Giallo", de Dario Argento.
Actriţa a putut fi văzută şi în partea a cincea a francizei "Fast and Furious", notează Mediafax.

Chris Hemsworth a devenit celebru cu rolul Kim Hyde din serialul australian "Home and Away". Hemsworth a jucat rolul zeului Thor în filmul omonim ce a fost lansat în 2011, dar şi în "The Avengers", filmul cu cel mai bun debut din istoria box office-ului nord-american. A mai jucat în filme precum "Star Trek" (2009), "Cash" (2010), "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman" (2012) şi în lungmetrajul SF "Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World".

În 2014, Chris Hemsworth a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă, de revista americană People.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod