Ellie White, interviu exclusiv: „Nu ţin dietă, dar mănânc echilibrat“ - VIDEO

Ellie White, fosta solistă de la DJ Project, a acordat un interviu în exclusivitate site-ului nostru şi ne-a dezvăluit cum se menţine în formă în timpul sarcinii.

eva.ro: De ce „Ellie White“ şi nu simplu „Elena“ sau un alt nume?

Ellie White: A fost o alegere destul de complicată, pentru că eram la o răscruce în cariera mea artistică. Voiam un nou început, dar în aceleaşi timp şi să păstrez câte ceva din ceea ce am construit alături de DJ Project.

Aşa că am păstrat „Elena“, dar l-am transformat în „Ellie“, iar noul început l-am marcat prin alb. Un nou început, „WHITE“.

Regreţi că ai plecat din DJ Project? Îţi este dor de succesul obţinut datorită piesei „Lumea ta“?


Nu regret acest lucru. După cum am mai spus, perioada DJ Project a fost una frumoasă, iar „Lumea ta“ este doar una dintre piesele de mare succes, alături de „Privirea ta“, „Şoapte“, „2Anotimpuri“ sau „Hotel“.

Succesul nu cred că se măsoară doar cu performaţele obţinute de una sau mai multe piese, nu pot compara succesul de atunci cu cel de acum. Pot să-ţi spun, însă, că de la primul meu single „Nu te mai caut“, urmat de „Power of love“, „Sete de noi“ şi, mai nou, ultimul single, „Ziua mea“, piesele mele au avut succes şi s-au clasat pe primul loc sau pe alt loc din top, la radiourile din România şi din străinătate.

Cum s-a schimbat viaţa ta după ce ai părăsit trupa?

Au fost momente foarte frumoase şi foarte multă muncă, dar, se pare, încununate de succes.

Piesele mele au fost în topurile naţionale şi internaţionale, am avut concerte şi turnee în străinătate şi am câştigat mai multe premii („BEST FEMALE“, la
Romanian Top Hits 2011, „Cel mai bun cântec în limba română“, la Mangalia 2011 şi „Best STAR Hit“, la Romanian Top Hits 2012).

Acum pregătesc un album, care sper că va fi lansat în cursul anului viitor.

Vroiai la un moment dat, în copilărie, să te faci gimnastă. Regreţi că ai abandonat acest vis?

Deloc. Muzica mi-a oferit atât de multe satisfacţii încât nu-mi doresc să
fac altceva.

Deoarece am ajuns la acest subiect, aş vrea să te întreb ce părere ai despre faptul că Floarea Leonida, fosta vicecampioană europeană şi mondială la gimanstică, a ajuns prostituată în Germania?

Nu-mi place să comentez aceste cancanuri, însă este păcat că nu ştim să ne apreciem valorile, iar istoria ne arată că, indiferent de domeniul de activitate, nu am ştiut să facem asta inciodată. Din păcate, în România de astăzi primează alte valori.



Ai poza nud?

Nu. Consider că anumite lucruri ar trebui lăsate în intimitate. Pozele sexy şi provocatoare îmi plac şi mi se pare o provocare aşa ceva.

Ce părere ai despre operaţiile estetice?

Consider că operaţiile estetice sunt la latitudinea fiecăruia, dar făcute cu moderaţie şi pentru a acoperi anumite defecte şi nemulţumiri...

Care este cel mai romantic gest pe care l-a făcut iubitul tău pentru tine?

A făcut foarte multe gesturi frumoase, începând de la  cadoul de acum trei ani, căţeluşa mea Daisy, şi până la excursia surpriză din Veneţia, după un concert din Italia.

Vei naşte în decembrie şi ai anunţat că de Revelion vei avea concert. Crezi că vei rezista?

Sper să fie totul în regulă, la începutul lunii va fi sarcina, iar până de Revelion mai sunt câteva săptămâni bune. Cred că va fi totul în regulă, oricum abia aştept să revin pe scenă.

Vei avea un băieţel. Îţi doreai o fetiţă?

Cel mai mult îmi doresc să fie un copil sănătos. Îmi doresc să am doi copii, baieţel şi fetiţă.

Cum te-a schimbat perioada sarcinii?

Am început să mă odihnesc mai mult, dar în rest nu sunt schimbări majore. Nu ţin dietă, dar încerc să servesc mese cât mai echilibrate, fac sport în continuare şi îmi desfăşor activitatea la fel, doar cu mici restricţii.

Când plănuiţi să faceţi nunta şi botezul?

La noi ordinea este puţin diferită: prima oară vom face botezul, probabil la începutul anului viitor, iar nunta la sfârşitul verii.

Cum decurge o zi obişnuită din viaţa ta şi cum te menţii în formă?

După ce iau micul dejun, de obicei ies cu căţeluşa în parc, apoi merg la fitness, după-amiaza la studioul de înregistrări, iar seara în oraş cu prietenii. Asta când nu merg la concerte. În weekend, de obicei sunt plecată în ţară la concerte.

Ai vreun mesaj pentru fanii tai?

Mă pot urmări zilnic şi pot vorbi cu mine pe pagina mea de Facebook, Ellie White.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

8 Octombrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • onutta21 pe 8 Oct 2012, 08:57
    ****

    adica nu mananci mai deloc!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod