Ellen Page se declară public transsexual, într-o scrisoare emoționantă

Elliot Page, care a jucat în Juno și în Umbrella Academy, se declară public transsexual într-o scrisoare emoționantă. „Sunt fericit să fiu transsexual. Sunt fericit să fiu parte dintr-o minoritate sexuală”, scrie Page.
Nominalizat la Oscar pentru Juno, Elliot Page - cunoscut anterior sub numele Ellen Page- și-a recunoscut orientarea de transsexual și de persoană non-binară într-o postare emoționantă publicată pe social media.

Bună prieteni, vreau să împărtășesc cu voi faptul că sunt transsexual, că mă definesc prin pronumele `el` și că mă numesc Elliot”, scrie actorul într-o scrisoare deschisă: „Sunt norocos să pot scrie asta. Să fiu aici. Să fi ajuns aici în viața asta. Simt o recunoștință enormă pentru oamenii incredibili care m-au susținut de-a lungul călătoriei, continuă Page.
Încep prin a spune cât de bine mă simt atunci când mă iubesc pe mine însumi suficient pentru a fi eu însumi. Am avut parte de o inspirație infinită din partea atâtora din comunitatea noastră. Mulțumesc pentru curaj, generozitate și pentru munca voastră continuă pentru a face lumea mai tolerantă și mai înțelegătoare. Voi oferi toată susținerea mea și continuu să lupt pentru o societate mai iubitoare și mai dreaptă... Sunt fericit să fiu transsexual” , scrie Page în scrisoare.
„Sunt fericit să fac parte dintr-o minoritate sexuală. Și cu cât mă accept mai mult, cu atât visez mai mult, inima mea crește și înfloresc. Tuturor transsexualilor care au parte de hărțuire, autodisprețuire, abuz și amenințări zi de zi, vă văd. vă iubesc și voi face totul pentru a schimba această lume în bine...
” Citește continuarea pe cinemagia.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod