Elle Macpherson, senzaţie pe plajă: Supermodelul arată fantastic la 53 de ani

Vedeta australiană se menţine în formă ca la 20 de ani. Silueta sa impecabilă iese în evidenţă într-o poză de vacanţă pe care ea a postat-o pe Instagram.

Absolut incredibilă fotografia pe care Elle Macpherson a postat-o pe Instagram! La 53 de ani, supermodelul arată uimitor, ca şi cum ar avea cel mult 32. Cu o siluetă perfectă, vedeta face un salt spre valurile oceanului, demonstrând încă o dată de ce i se spune "The Body". Imaginea făcută la plajă surprinde cât de multă energie poate să aibă Macpherson la vârsta sa. Vedeta a rezumat într-un singur cuvânt starea sa de spirit din acea clipă: "Joy!/Bucurie!".

Cu o pălărie de paie pe care o ţine pe cap cu mâna dreaptă în timp ce sare şi cu ochelarii de soare pe nas, Elle Macpherson pare desprinsă dintr-o reclamă de la sfârşitul anilor '90, iar picioarele sale interminabile şi silueta trasă ca prin inel nu par să aibă vreo legătură cu vârsta ei reală.

Fotografia în care modelul poartă un costum de baie bleu din două piese este şi un mod de a-şi promova brandul de lenjerie, Elle Macpherson Body.

În 2015, supermodelul a dezvăluit cum reuşeşte să se menţină în formă.

Secretul său este consecvenţa - vedeta nu se abate niciodată de la ritualul ei: zi de zi, oricât de obosită ar fi, oricât de puţin chef ar avea, Elle trebuie să treacă prin programul de 45 de minute de exerciţii fizice. Rezultatul se vede şi garantează că merită să facă acest efort.

Elle a spus că ciocolata pe care o mănâncă fiii ei, Paddle Pop, şi care se vinde în ţara sa, se numără printre favoritele sale.

Micile "scăpări" au preţul lor, iar vedeta nu rămâne niciodată datoare faţă de ea însăşi: în fiecare zi, la ora 8.30, după ce îşi duce copiii la şcoală, ea începe să facă sport.
Deşi nu-i place gimnastica, face fitnnes, aleargă sau înoată, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Partea bună e că, din când în când, ea îşi poate permite câte un mic "derapaj" de la regimul pe care îl urmează cu o rigurozitate aproape militărească. Printre slăbiciunile cărora le mai cedează uneori se numără pavlova - prăjitură savuroasă cu bezea, frişcă şi fructe - o felie de pâine cu unt de arahide, o ciocolată neagră sau o îngheţată. "Îmi place să-mi permit să mă relaxez şi să mănânc o îngheţată cu copiii", a mărturisit Elle pentru Australian Women's Weekly.

Elle a spus că ciocolata pe care o mănâncă fiii ei, Paddle Pop, care se vinde în ţara ei, se numără printre favoritele sale.

Micile "scăpări" au preţul lor, iar vedeta nu rămâne niciodată datoare faţă de ea însăşi: în fiecare zi, la ora 8.30, după ce îşi duce copiii la şcoală, ea începe să facă sport.

Deşi nu-i place gimnastica, face fitnnes, aleargă sau înoată, scrie Daily Mail. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod