Elle Macpherson își ascunde vârsta, dar picioarele o dau de gol - FOTO

Supermodelul australian se menține în formă și la 54 de ani. Doar picioarele îi trădează vârsta.

Supranumită "The Body" de revista Time, în 1989, Elle Macpherson rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar la 54 de ani muncește mult și urmează un regim alimentar și de întreținere a frumuseții pentru a rămâne în formă. Eforturile sale sunt răsplătite, iar singurul indiciu care îi trădează vârsta îl reprezintă picioarele.

Vedeta a făcut o ședință foto luni, pe plaja din Sydney, și s-a bucurat și de participarea fiilor ei, Arpad Flynn, în vârstă de 21 de ani, și Aurelius Cy, în vârstă de 16 ani, rezultați din relația cu fostul soț, miliardarul francez Arpad Busson, de care a divorțat în iulie 2005, relatează Daily Mail.

Cu un machiaj minimalist și îmbrăcată cu un costum de baie negru Hurley, ea a purtat pe deasupra un pulover și a încercat să-și țină echilibrul pe o placă de surf, aproape de mal, fiind ajutată de Cy în timp ce echipa își făcea treaba.  

Elle și-a schimbat apoi ținuta, îmbrăcându-se cu colanți cu model abstract, o cămașă albă cu dungi albastre și o vestă cu nasturi aurii.

Remarcată pentru forma sa fizică excelentă, supermodelul a declarat în mai multe rânduri că frumusețea i se datorează nutriției alcaline.
"Cel mai important lucru pentru mine este cum mă simt. Am descoperit că organismul meu își nutrienții de care are nevoie și îmi arată asta în exterior - frumusețea vine de interior", a explicat ea în cartea "The Game Changers".

Adepta unui stil alimentar bazat pe legume şi fructe bio şi pe o pudre alcaline din plante, Macpherson a explicat în mai anul trecut de ce şi-a schimbat dieta. "Mi-am dat seama că nu mai puteam să mă bazez pe moştenirea genetică.
Lucrurile pe care le făceam până la 20 de ani nu mai mergeau la 50"
, a spus ea pentru InStyle.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod