Elizabeth Taylor şi Michael Jackson - atracţie misterioasă

Mereu s-au sprijinit unul pe celălalt, mai ales atunci când presa le era inamic. Frumoasa actriţă, alintată de iubitorii de cinematografie "Liz", a avut o relaţie specială cu Michael Jackson, pe care l-a iubit ca pe propiul ei copil. Elizabeth Taylor a fost cea care i-a spus prima oară lui Michael Jackson "King of the pop".
Mereu s-au sprijinit unul pe celălalt, mai ales atunci când presa le era inamic. Frumoasa actriţă, alintată de iubitorii de cinematografie "Liz", a avut o relaţie specială cu Michael Jackson, pe care l-a iubit ca pe propiul ei copil. Elizabeth Taylor a fost cea care i-a spus prima oară lui Michael Jackson "King of the pop".

O dragoste pură


Se pare că a existat un moment în care Elizabeth chiar a fost îndrăgostită de Jackson, iar aceasta l-a cerut în căsătorie. La vremea respectivă, Michael avea 38 de ani, iar Liz - 64. Cei doi nu au fost căsătoriţi niciodată, însă au ajuns să fie cei mai buni prieteni.
De fiecare dată când se vedeau, Michael îi cânta cântecul ei favorit, "Beat It", în timp ce artista dansa un fel de paso doble.

Prieteni de-o viaţă , Michael şi Elizabeth au fost la numeroase evenimente împreună şi de cele mai multe ori se ţineau strâns de mână.

Doi dintre copiii lui Michael, Paris şi Prince Michael I, s-au distrat de foarte multe ori împreună, însoţiti de Elizabeth Taylor, care le era şi naşă.

O prietenie "de suprafaţă"?


Au existat şi unele persoane au spus că prietenia celor doi este doar de suprafaţă. În 2005, biografa lui Michael Jackson declara că prietenia popstarului cu Elizabeth Taylor nu este reală, pentru că acesta îi cumpără tot timpul bijuterii pentru ca actriţa să spună lucruri frumoase despre el.
Stacy Brown, autoarea cărţii "Michael Jackson: Omul din spatele măştii", dezvăluia: "Taylor a părut întotdeauna prietena sinceră a cântăreţului, însă această relaţie este cumpărată şi plătită. Michael îi cumpără bijuterii, iar ea spune lucruri frumoase despre el. Sunt mulţi oameni care nu dau doi bani pe ceea ce are de spus Elizabeth Taylor, dar Jackson este fascinat de ea şi de alte persoane precum Liza Minnelli", spunea Stacy Brown.

În 2009, Majestic, prieten de 28 de ani cu Michael Jackson povestea exclusiv pentru Ştirile Pro TV cum Elizabeth Taylor ar fi încercat să ia locul mamei lui Michael.
Potrivit acestuia, Elizabeth Taylor stătea lângă Michael Jackson şi se purta cu el ca şi cum ar fi fost mama lui, chiar dacă Katherine Jackson, mama artistului, era de faţă.

Împreună...


În 2009, actriţa declara că doreşte sa fie înmormântată lângă Michael Jackson, în cimitirul Forest Lawn din Los Angeles.

Potrivit unei surse citate de revista National Enquirer, după ce a asistat la ceremonia funerară a lui Jackson de la Great Mausoleum, ea a spus prietenilor: "Am avut o senzaţie de pace pe care n-am mai simţit-o niciodată. L-am iubit pe Michael cu tot sufletul meu şi nu pot să-mi imaginez viaţa fără el.
El va trăi în inima mea pentru totdeauna, dar nu e suficient. Viaţa mea pare acum goală. Nimeni nu cred că ştie cât de mult ne iubeam unul pe celalalt"
, a declarat actriţa, la puţin timp după moartea lui Michael.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Athina-Aurelia Costea pe 1 Apr 2011, 00:17
    stacy, SMINTITO !!

    Ce NEMERNICIE !!! Cuuum focu’ poate indruga cineva asa ceva, cum ca d-na Liz primea daruri in schimbul sustinerii INGERULUI ??!! EL chiar avea REALA nevoie si un DREPT fundamental de a fi sustinut in momentele cumplite, nedrepte, si NU concepea sa calce morala cumparandu-si sustinerea. Este de NECONCEPUT asa ceva din partea acestui INGER ! NU voi da crezare acestor mizerii !! FALS !! Voi, presa josnica, dar si tu – asazisa biografa – stacy – SMINTITO , numai de rautati sunteti in stare, doar voi L-ati ingropat pe acest CRIN crescut in nevinovatie !! TERMINATI ODATA !!!

    4
    0

  • raluca pe 24 Mar 2011, 10:44
    ....

    Dumnezeu sa-i odihneasca....love you Michael...RIP

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod