Liz Hurley

Liz Hurley arată senzațional la 51 de ani: Costumul de baie îi vine perfect!

Puține femei se pot mândri că arată atât de bine la 30 de ani precum Elizabeth Hurley, care a trecut de 50 dar pare cu două decenii mai tânără.

Actriţa britanică demonstrează că este în formă şi că arată la fel de bine ca acum 20 de ani. Ea a postat sâmbătă, pe o reţea de socializare, o imagine în care apare în costum de baie, pe o plajă din Mustique, în Caraibe. Cu o siluetă perfectă, un abdomen plat şi bustul generos, vedeta are toate motivele să pozeze zâmbitoare.

Mamă a unui băiat de 14 ani, Liz Hurley pare că are cu două decenii mai puţin şi nu se fereşte de obiectivul camerei foto când e mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

În iulie, ea a publicat o fotografie în care apărea în timp ce făcea plajă topless în Herefordshire, Anglia, notează Daily Mail.

În martie, mai peste 20 de imagini ale vedetei, realizate de fotograful britanic John Stoddart, au fost scoase la licitaţie, fiind vândute cu preţuri cuprinse între 500 şi 800 de euro. Într-una dintre acestea, realizată în 1990, la Londra, Elizabeth apare nud, stând pe un scaun, scrie ziarul britanic.

Anul trecut, vedeta a dezvăluit trucurile care o ajută să se mențină în formă. "Nu fac multe exerciții, dar sunt foarte activă și alerg de colo-colo toată ziua", a spus ea, menționând că face abdomene și exerciții pentru tonifierea posteriorului atunci când așteaptă să se umple cada cu apă.



Actriţa britanică este cunoscută pentru rolurile din "Pact cu diavoliţa/ Bedazzled" şi "Austin Powers şi organizaţia secretă/ Austin Powers: International Man of Mystery". Ea conduce şi o fermă cu produse bio în Gloucestershire.
 
Fosta iubită a actorului britanic Hugh Grant în anii '90, s-a căsătorit în martie 2007 cu Arun Nayar, un magnat indian din industria textilelor, într-un castel din vestul Angliei. O altă ceremonie de nuntă a fost organizată apoi şi la Jodhpur, în nord-vestul Indiei.
Cei doi au divorţat în 2011.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod