Elena Udrea sau Elena Băsescu. Cine-i cea mai tare?

Sunt divele politicii din România. Una este fiica cea mică a preşedintelui, despre cealaltă s-a zvonit că ar fi avut o relaţie privilegiată cu preşedintele ţării.
Sunt divele politicii din România. Una este fiica cea mică a preşedintelui, despre cealaltă s-a zvonit că ar fi avut o relaţie privilegiată cu preşedintele ţării. Sunt mine de aur pentru tabloide şi pentru revistele glamour, sunt contestate şi, mai presus de toate, sunt foarte bune prietene. Elena Băsescu şi Elena Udrea sunt două personaje care merită să fie analizate şi să descoperim cine-i cea mai tare. Oare Elena Udrea pentru că are mai multă experienţă sau Elena Băsescu pentru că o ajută numele pe care-l poartă?

Bărbaţi


Elena Băsescu s-a iubit, pe rând, cu Alexandru Erbaşu, cu Radu Prunaru - un cunoscut paparazzo, cu Costeluş Căşuneanu şi cu Andrei Hrebengiuc. Cea mai mediatizată şi recentă relaţie a fiicei preşedintelui este cea cu Bogdan Ionescu, zis Syda, cel care în câteva luni trebuia să-i devină soţ. Infidelităţile craiului nu au fost pe placul iubitei lui şi, în consecinţă, aceasta a decis să pună capăt relaţiei. Pentru viaţa amoroasă primeşte trei stele.  

                                                        

Elena Udrea susţine că nu a avut decât două relaţii în viaţa ei. Despre primul său iubit nu a vorbit niciodată, relaţia mediatizată fiind cea cu actualul ei soţ, Dorin Cocoş. "Sunt o persoană extrem de statornică şi de loială. Aşa se face că am avut doar două relaţii amoroase în viaţa mea. Mă consider şi o femeie foarte orgolioasă şi mă pun întotdeauna în locul celuilalt. Nu fac altora ceea ce mie nu-mi place.
Prezentul mă gaseşte tare fericită",
declara Elena Udrea cu ceva timp în urmă. Pentru neconcordanţa dintre imagine şi discurs primeşte două stele.



Maşini


Elena Băsescu se declară o pasionată de maşini. "Cred că la vârsta mea este important cum arăt într-o maşină şi ce emană ea când suntem împreună", declara Elena pentru ProMotor. La capitolul achiziţii automobilistice, Elena Băsescu a avut un Peugeot 307, iar acum conduce un Range Rover. "Îmi plac SUV-urile pentru că îmi oferă o siguranţă care se adaugă stilului meu precaut de a conduce. Vreau să se ştie că nu încalc niciodată regulile de circulaţie. Designul este criteriul decisiv atunci când îmi aleg un automobil", a conchis fiica cea mică a preşedintelui. Pentru că epatează în ce priveşte maşinile, fiind în acelaşi timp reprezentanta poporului în Parlamentul European, primeşte o stea.



Elena Udrea este constantă şi la capitolul maşini, dacă ar fi să ne luăm după declaraţia de avere publicată pe site-ul Ministerului Turismului. Ea notează acolo că deţine două automobile Mercedes, unul fabricat în anul 1998, iar altul în 2005. Primeşte două stele pentru că şi ea conduce maşini mai scumpe decât îşi permit alegătorii din colegiul Drumul Taberei, Bucureşti.



Operaţii estetice


Elena Băsescu a apelat de mai multe ori la ajutorul chirurgilor esteticieni, nemulţumită fiind de aspectul său. A început cu injectarea colagenului în buze, operaţie pe care o face de ani buni, mult mai des decât este recomandat. Apoi a decis că trebuie să-şi retuşeze coapsele, suferind două intervenţii chirurgicale în zona respectivă, iar apoi a mai trecut de trei ori prin cabinetul medicului estetician ca să-şi rezolve problemele pe care le avea cu nasul.
Primeşte o stea pentru consecvenţa cu care îşi măcelăreşte corpul.



Elena Udrea declară că nu are operaţii estetice, dar că nu este împotriva lor. Doctorul estetician Marek Vâlcu susţine că ministrul turismului arată foarte bine şi că nu are nevoie de operaţii estice. Mai mult decât atât, specialistul declară că Elena Udrea nu a intervenit până acum asupra aspectului ei fizic. "Nu cred că şi-a făcut, trebuie într-adevăr vazută o poză înainte şi una după, dar ea este tânără şi arată bine". Primeşte patru stele pentru frumuseţea naturală.



Modă


Elena Băsescu a fost manechin înainte să devină om politic. Tânăra fiică a preşedintelui are un stil curat, ştie să-şi aleagă hainele în funcţie de evenimentul la care participă, însă de foarte multe ori se întâmplă ca mărcile pe care le poartă să fie mult peste posibilităţile financiare ale românilor pe care îi reprezintă. Pentru excentricitate şi snobism primeşte două stele.





Elena Udrea a fost desemnată ca fiind cea mai elegantă femeie din politica româneasca, conform unui sondaj realizat de revista Unica. Din păcate însă sunt o sumedenie de lucruri discutabile aici. Genţile de mii de euro pe care le afişează, pantofii de firmă şi hainele cumpărate de la cele mai prestigioase case de modă din străinătate sunt în antiteză perfectă cu situaţia financiară a oamenilor pe care îi reprezintă. Ca şi om politic, vestimentaţia Elenei Udrea ar trebui să fie mult sub ce etalează domnia sa astăzi. Evoluţia vestimentară a Elenei Udrea este de apreciat. Să ne amintim cum acum câţiva ani părea mai degrabă o piţipoancă de Dorobanţi, însă vizavi de funcţia pe care o are astăzi continuă să facă greşeli majore.
Pentru inadecvare şi snobism primeşte o stea.



Bârfe


Elena Băsescu a fost subiect de bârfă pentru colegii ei din Parlamentul European (PE). Pentru a lămuri acest subiect, Elena Băsescu a dat un interviu ziarului The Parliament. Prin "inbox-ul" colegilor săi din Parlamentul European a circulat, conform spuselor fiicei preşedintelui, un email care i-a "subminat" rolul în PE. Elena Băsescu a declarat site-ului theparliament.com că acest email intern îi critica numele invocand pretextul că este fiica preşedintelui Traian Băsescu. "Se spunea: 'Baby Doll a intrat în Parlamentul European' şi era destul de jignitor. Făcea referire la tatăl meu şi sugera că am fost aleasă exclusiv datorită poziţiei sale. Oricum, aş vrea să subliniez că am candidat în Parlamentul European ca şi independent, şi nu din partea partidului politic al tatălui meu", explică Elena Băsescu. Totuşi pentru puţinele bârfe care s-au vehiculat despre ea primeşte trei stele.



Elena Udrea a avut "o relaţie amoroasă cu Traian Băsescu". Aceasta este cea mai vehiculată bârfă care circulă şi astăzi despre ministrul Turismului. Nimeni nu a demonstrat niciodată veridicitatea acestei informaţii. Primeşte trei stele pentru că deşi se vorbeşte mult despre ea, cele mai multe bârfe sunt neadevărate.



Gafe


Elena Băsescu a fost de-a lungul timpului o sursă nesecată de bâlbe şi gafe care au făcut deliciul publicului. Problema majoră este că acestea nu s-au întâmplat numai în România ci şi la Bruxelles, iar acest lucru nu poate fi o mare mândrie pentru ţara noastră. "Dragi colegi, doresc ca noi
să devenim un rezervor de resurse..."
, le spunea tânăra colegilor de partid, în primul discurs susţinut în calitate de secretar general al organizaţiei de tineret PDL. "Depolitizarea acestui...( înghite în sec)...
depoli... depolitizarea acestui sistem sensibil... (înghite în sec a doua oară)... depolitizarea acestui domeniu sensibil reprezintă un nou început pentru învăţământ"
sau "Poţi să ai şi eşecuri, poţi să ai şi succesuri" sau "pot să fie oameni care nu vor să vorbesc cu tine" sunt alte exemple care vor dăinui în timp. Aşa cum spuneam şi mai sus şi europarlamentarii de la Bruxelles au fost uimiţi de cunoştinţele vaste ale domnişoarei Băsescu. Ea a făcut un dezacord, spunând în plenul Parlamentului European că formularele "vor fi traduse în toate limbile oficiale a UE", în loc de "ale UE" sau a încurcat milioanele cu miliardele. "Guvernul elveţian însă a hotărât să ne acorde un împrumut nerambursabil de 120 de miliarde de euro", în loc de 120 de milioane. Pentru gafe primeşte o stea.



Elena Udrea a gafat rău de tot într-o vizită pe care a făcut-o sinistraţilor din Săuceşti în iulie 2010. După ce a declarat că a golit o benzinărie ca să le cumpere dulciuri copiilor rămaşi sub cerul liber, ministrul Turismului a considerat potrivit să le dea femeilor nevoiaşe pantofi cu toc, "numai buni de mers cu ei prin noroaiele strânse în urma inundaţiilor". "Avem şi pantofi frumoşi", a spus Udrea în timp ce oamenii se îngrămădeau să primească ajutoarele. Elena Udrea şi-a motivat mai apoi gestul pe blog-ul personal spunând că: "Şi femeile din Sauceşti, mai ales cele tinere, sunt elegante şi nu mai poartă de mult galoşi". Pentru gafe mai puţine şi mai cu stil, primeşte trei stele.



Vezi rezultatul pe pagina 2>>>
3 Martie 2011
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gica pe 7 Mar 2011, 20:26
    ???????

    noi nu avem conducatori sa ne reprezinte pe noi ci interesele lor,sa aiva grija de afacerile lor de de imaginile lor,averile fabuloase pe care le-au acumulat in 5-6 ani de aceea nu se desprind de cotroceni si nu in ultimul rand de imaginea personala cum ar fi a celor doua elene una cu serul botulinic si cealalta cu figura de cal ambele imbracate ca dame de companie de altfel asta sunt

    1
    0

  • dora pe 4 Mar 2011, 10:46
    e ok

    articolul nu e rau, se vede ca e documentat. problema este cea a subiectului. sa compari doua fufe, una cu alta, mai ales in conditiile actuale, e ca si cum ai pune sara pe rana. sa le ia ...gaia, ca ne-am saturat de ele si de altii asemenea lor.

    3
    0

  • div pe 3 Mar 2011, 18:04
    cea mai tare

    cea mai tare este gina pistol

    3
    2

  • Antibaseforever pe 3 Mar 2011, 17:45
    Elenele Bas_escului

    Inutil si profund jenant acest articol care compara doua fufe parvenite intre ele, ambele avand ca singur merit ca sunt Elenele tatucului Bas_escu (buna vorba aia veche: "cum e turcul, si pistolul"...). Cele doua asa zise dive reflecta de fapt cat de jos a ajuns Romania sub regimul Bas_escu, daca aceste doua jalnice creaturi sunt considerate dive si, ceea ce este mult mai grav, una e parlamentar european (pusa de partidul de casa al lu' taticu'), iar cealalta are ca "jucarie" cel mai "dotat" minister, creat si daruit de acelasi Bas_escu, dar nu in calitate de tatic, ci de altceva... SUNTETI PENIBILI DARUIND STELE UNOR ASEMENEA PARVENITE DE MOMENT, ROATA SE VA INVARTI IN CURAND SI AMANDOUA VOR AJUNGE ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL: LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI (LAOLALTA CU CEL CARE LE-A PROMOVAT)

    2
    2

  • babanord pe 3 Mar 2011, 13:48
    Piţipoance

    2 piţipoance sprijinite de acelaşi protector . Se simte că influenţa protectorului este în scădere : - pitipoanca mică a fost părăsită de Sida se pare -piţipoanca mare are toate şansele în curând să nu mai fie ministră(sinistră).Sper să fie şi în vizorul procuratorilor ! Cum este mare expertă în turism poate va vizita şi arestul preventiv !

    5
    2

  • luminita pe 3 Mar 2011, 11:18
    Divele politicii romanesti?

    Daca voi le considerati pe astea dive???? Si inca ceva....diva si politicae ceva de felul ...SULA CU PREFECTURA.... PROST ARTICOL

    4
    2

  • Antoaneta pe 3 Mar 2011, 10:45
    Pentru Dheara

    Referitor la cele doua doamne... pacat ca astfel de personaje ne reprezinta. Problema mare este ca noi am ales sa ne reprezinte si nu pot sa nu ma intreb: nu cumva ne meritam soarta ? Si draga Dhera, CAINELE MOARE DE DRUM LUNG SI PROSTUL DE GRIJA ALTUIA !!! Ce legatura au cainii cu Elena Udrea ? Si inca ceva: da, iubesc cainii, dar din pacate nu-i pot lua pe toti acasa. Daca fiecare dintre noi ar fi facut ceva in privinta cainilor, daca fiecare am fi ajutat macar la castrarea unui caine, cu siguranta n-am fi ajuns aici

    3
    4

  • george pe 3 Mar 2011, 10:07
    tare in ce?

    doua parasute proaste care completeaza imaginea unei tari in cadere libera cu alesi de toata jena, dealtfel suntem o natie de toata jena, avem ce meritam

    5
    1

  • Daissy pe 3 Mar 2011, 09:46
    Elena Ud.... sau.....

    Amândoua sunt la fel: acelasi aluat in doua imagini - doar asa pentru divertisment. Comportament si mentalitate de metrese, de intretinute. Luate separat, nici una n-ar fi reusit sa-si faca o situatie, un renume onorabil pâna la aceasta treapta, pe propriile puteri, fara multe compromisuri. Pacat ca ele ne reprezita, sunt imaginea parvenitului pusa pe steagul României! Noi toti suntem vinovati pentru ca am lasat lesa mai lunga decât trebuia.

    5
    2

  • un barbat pe 3 Mar 2011, 09:27
    Alta rubrica !

    Eu as propune si rubrica:"Modul in care stiu sa manaiasca fraza, corect"! Elena Udrea este un bun orator, exprimandu-se corect si coerent in LR, pe cand Elena Basescu este....agramata si nu se exprima corect si coerent. Nu stie sa manuiasca fraza si se mai si balbaie chiar. I-as recomanda "Gramatica ......" autoarei ADA ILIESCU, publicata de Ed. CORINT, Bucuresti. Cred ca se mai afla in Librarii. Am vazut-o, si la Braila. Mana pe carte, Duduie Basescu Elena !

    3
    3

  • michu pe 3 Mar 2011, 08:45
    Baaaang

    Amandoua sunt "goale" atat in exterior cat si in interior! Deocamdata banul isi spune cuvantul dar dupa, vom mai vedea. Fiecaruia dupa ceea ce merita!

    4
    2

  • Dheara pe 3 Mar 2011, 04:16
    articol de 2 bani

    @pt PufoaSSa Nu stiu ce-a facut Elena Udrea cu cainii, dar tare m-as bucura sa nu-i mai vad pe strazi cand ajung in Romania!!!! Iar voi, iubitorii de caini, daca ii iubiti atat de mult, luati-i acasa!!! Stiti cati oameni sunt muscati anual de caini, unii ajungand in stare grava, la operatii si grefe, altii mor! In nici o tara civilizata cainii nu umbla liberi pe starzi. Fetita de 4 ani a unei cunostinte a fost mutilata de cainii vostri iubiti, parcurile sunt pline de excremente de caine etc - un motiv in plus pt straini sa evite Romania.

    6
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod