Elan Schwartzenberg: "Nu sunt un dusman comod pentru nimeni"

"In general reactionez extrem de sofisticat si imi urmaresc scopul in asa fel incat sa ma pot intalni cu respectivul la un moment dat si sa-i spun: 'Tii minte ca ai facut cutare, cutare, cutare?' Si ii arat ca ce i s-a intamplat apoi e consecinta actiunilor sale.

"In general reactionez extrem de sofisticat si imi urmaresc scopul in asa fel incat sa ma pot intalni cu respectivul la un moment dat si sa-i spun: 'Tii minte ca ai facut cutare, cutare, cutare?' Si ii arat ca ce i s-a intamplat apoi e consecinta actiunilor sale. Intr-o zi imi va simti rasuflarea in ceafa, foarte aproape. Nu sunt un dusman comod pentru nimeni", declara Elan Schwartzenberg in urma cu cinci ani, intr-un interviu realizat de Alice Nastase, pe atunci redactor sef al revistei Tabu.

La acea vreme, interviul a fost cu siguranta tratat cu interes doar pentru ca era una dintre putinele ocazii in care fostul sot al Mihaelei Radulescu a acceptat sa apara in presa si, mai ales, pentru ca a povestit cateva “picanterii” legate de relatia lor. In acel moment Mihaela era insarcinata cu Ayan.

In contextul actual insa, in lumina noilor evenimente petrecute in cazul Radulescu-Schwartzenberg, afirmatiile facute acum cinci ani sunt mult mai intresante pentru cei care incearca sa inteleaga natura acestui conflict.

Ce spunea Elan despre certificatul de casatorie:

“Nu am avut nici o secunda presiune sau dorinta din partea ei in a face acel act, care, revin, ca si diploma de la medicina, sfarseste in fundul unui sertar. O scoti de acolo doar cand ajungi la divort. Eu traiam cu Mihaela anii astia identic, avand sau nu acel act, ne desparteam identic avand sau nu acel act. Nu cred in povestea asta... Decat in situatia in care apar copiii...In nici un caz acest copil nu se va naste fara un cadru legal. Dar, daca n-ar fi fost acest copil, nu cred ca aveam o problema sa mai fiu cu Mihaela 20 de ani sau unu, sau doi. Noi chiar ne intelegem, chiar e OK, fara acest act.”

Despre copilul, la acea vreme, nenascut


“Copilul este suta la suta al ei, pana in momentul in care se naste. Ea are dreptul de a face ce vrea, ce este bine, unde naste, cu cine naste, sub ce forma, natural, cum vrea. Eu consider ca pana in momentul in care acest copil tipa prima oara, iesind din burta ma-sii, este strict al ei. Eu am obligatii fata de ea si nici un fel de drept.

In secunda in care acest copil s-a nascut atunci discutam altfel.”

Despre fidelitate


“Cred ca matrita parintilor nostri, care s-au casatorit acum 40 de ani, si au trait unul cu altul pana la adanci batranete nu mai exista. Din pacate, cred ca nu mai este posibil de a trai in cuplu, in doi, casatoriti sau necasatoriti, cu copii sau fara copii, avand o fidelitate absoluta. Preferabil este sa nu afli. Preferabil si de dorit este sa nu fie o chestie de notorietate publica. Dar nu prea cunosc cupluri longevive, in care unul sau altul sa nu fi avut clipa lui de derapare de la respectivul cuplu. Asta daca vrei sa fim realisti.”

Despre modul in care se razbuna


“In primul rand cu Mihaela nu poti sa te certi pentru ca ea tipa mult mai tare si prin natura meseriei are un volum care acopera. Eu nu tip, nu stiu sa ridic vocea si nu pot conduce o emisiune in direct virtuala cu Mihaela, ca nu am sanse. Eu sa lovesc o femeie, n-am lovit in viata mea, dar am multe alte mijloace extrem de distractive. De exemplu, ea are o nunta, un eveniment, o chestie la care vreau sa merg, iar eu plec la vanatoare...

Ultimele evolutii ale scandalului:

  

Reincredintarea copilului si furt calificat


Vineri, cu doar cateva ore inainte de altercatia Mihaelei Radulescu - angajatii Libertatea, intr-un interviu acordat Antenei 1, Elan Schwartzenberg ii transmitea Mihaelei "sa aduca de urgenta copilul la Snagov".  Vedeta si baietelul ei au ramas insa in continuare in apartamentul inchiriat intr-un hotel din centrul Capitalei.
In consecinta, fostul sot al Mihaelei Radulescu a depus luni la Judecatoria Sectorului 1 doua actiuni impotriva prezentatoarei TV. In prima, cere instantei reincredintarea copilului, iar cea de-a doua este o cerere de ordonanta presedintiala, prin care cere sa i se incredinteze copilul pana cand instanta ia o decizie definitiva in procesul de reincredintare. Termenele proceselor sunt 24 martie, respectiv 8 aprilie, amandoua tinandu-se la Judecatoria sectorului 1.

Surse din cadrul Judecatoriei au dezvaluit ca omul de afaceri a depus si o transcriere a unor sms-uri in care Mihaela Radulescu ii scria ca nu isi va putea vedea copilul pana in momentul in care va gasi o casa potrivita pentru ea si Ayan.        

Tot luni, politia s-a autosesizat in legatura cu incidentul petrecut in vineri seara (13 martie), in care au fost implicati Mihaela Radulescu si angajati ai cotidianului "Libertatea".

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a precizat faptul ca Mihaela Radulescu este cercetata pentru furt calificat, dupa ce a sustras un rucsac si alte bunuri din masina ziarului.

 

Mai multe despre acest subiect:

Mihaela Radulescu cercetata pentru furt calificat

Elan Schwartzenberg cere copilul in instanta

Mihaela Radulescu: "Am renuntat la 30 de milioane de euro"

A doua scrisoare publica a Mihaelei Radulescu

Comunitatea EVA o sprijina pe Mihaela Radulescu

Cine este Elan Schwartzenberg

Mihaela Radulescu, mama lui Ayan: "Vreau pacea copilului meu" 

17 Martie 2009
 

Comentarii (20)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Oana pe 19 Mar 2009, 21:03
    ELANCO,INNEBUNISI?

    "DREACU"...?VORBESTI CU "DREACU"CA TARANII PE CARE II SUGI,FA!DACA EU SUNT INCULTA,TU ESTI O TARANCA NEFUTUTA!FRAIERO!SI ASCULTA TU AICI...MA-TA E ZDREANTA LA FEL CA TINE!STII TU...ASCHIA NU SARE DEPARTE DE CATEAUA DE MA-TA!FUTEA-TE-AR CAINII,PANARAMA DRACU CE ESTI!CE L-AI MAI SUGE TU PE ELAN,DAR DACA ESTI LA FEL CA AIA,SUGE-I PE-AIA IN GARA!

    0
    0

  • cristinbc pe 19 Mar 2009, 15:22
    TITLUL ACESTUI ARTICOL

    ATENTIE! Titlul care citeaza din declaratia lui Elan ne spune direct ce fel de om este...

    2
    0

  • elan pe 19 Mar 2009, 11:00
    OANA ESTI PROASTA

    SI INCULTA. SI MAI DA-TE DREACU' DE ZDREANTA.

    0
    0

  • sandu pe 18 Mar 2009, 23:19
    bine ar fi

    sa ia odata copilul de la denaturata de ma-sa sa aiba timp sa se destrabaleze si spatiu(si nu in casa pe care o vrea de la el)

    0
    2

  • fancurier pe 18 Mar 2009, 23:14
    elan bravo

    bravo elan ca doresti sa iei copilul de la o femeie incapabila doar dupa profit umbla si tine cont de sentimentele ei inaintea copilului care ar trebui sa fie pe primul plan,indepartarea copilului de tatal sau cum a incercat ea sa faca a esuat prin a-l apropia si mai mult,nu trebuia sa il denigreze atat pe elan si sa isi indeparteze copilul ci din contra daca avea relatii de prietenie cu vorba dulce care mult aduce,altfel ar fi stat lucrurile dar ea are clontu mare si asta a stricat ce credea ca altul doar sta la turuielile ei la infinit?elan il vrea fara vreun profit pe copil asa cum il vrea raduleasca ca sa mai obtina ceva bani si casa si pensie mare.

    0
    2

  • Oana pe 18 Mar 2009, 22:35
    Ia vezi LILICO,PUSEI BINE CRATIMA LU'SANGE?

    DELIO...varza e ma-ta!Daca eram amanta lui Elan,acum te muram pe tine!Asa ca sa moara ma-ta de invidie!Ideea era ca voi sa comentati articolul,dar la cat sunteti de tate,nu v-ajuta capul decat sa cititi printre randuri.Aveti capul ca sa nu va ploua in gat!LA REVEDERE!

    0
    0

  • alina pe 18 Mar 2009, 17:55
    plictiseala

    SUNTETI PLICTISITORI CU ACEST SUBIECT. L-ATI INTINS PANA S-A FACUT ZEMA DE VARZA! PACAT DE EVA

    0
    0

  • claudiu pe 18 Mar 2009, 17:38
    femeia in Romania

    nu o simpatizez pe raduleasca , dar nu.mi place cum e tratata femeia raduleasca . a gresit ca a avut curajul sa divorteze si a refuzat sa indure cum fac majoritatea femeilor in romania , a gresit ca iubeste un barbat mai tanar ( dar parca cand e invers nu ne deranjeaza ) , a gresit ca a semnat la notar inainte de casatorie ca renunta la banii lui ? greseste ca are curajul sa traiasca cum vrea ? cel mai trist in comentariile cititorilor e ca femeile o condamna mai mult decat fac barbatii , nu mai exista solidarietate azi intre femeii ?

    2
    0

  • loco pe 18 Mar 2009, 16:40
    prostia

    eu zic ca ar trebui infiintate legi care sa nu incalce drepturile unui om,fie el si persoana publica,sa nu abuzeze de bun simt si mai ales sa nu se abata de la realitate.... pe mihaela o inteleg,ce nu inteleg este cum de isi permite omul care a stat langa ea ceva ani s-o denigreze in public....nu cumva se simte ranit,lezat sufleteste....eu cred ca presa ar trebui aspru sanctionat.nu te bagi in viata nimanui,nu-i pui vorbe in gura pe care nu le-a rostit niciodata,si nu il sacai cu blitzuri,cu editoriale mincinoase,ptr ca multe sunt minciuni,stiti si dvs asta..... iar ptr toate doamnele care se simt jignite de femeia asta,va spun atat,este un om si trebuie respectat,face o emisiune extraordinara,are un copil frumos si o familie frumoasa. desteapta-te romane!

    2
    0

  • elena pe 18 Mar 2009, 16:02
    Elan Schwartzenberg: "Nu sunt un dusman comod pentru nimeni

    Ii dau dreptate 200% lui Elan,desii sunt femeie si ea este la fel,indiferent de ceea ce face un barbat,daca nu sti sa-l ti langa tine,atunci lasa-l,poate stie alta cum si ce fel sa-l ia,Raduleasca a dat prima un exemplu prost copilului,este o mama cu nici nu-i mai stiu numarul de casatorii la activ,se crede buricul pamantului,doar ca are mai multe operatii estetice la activ si gura mai mare?ei na ca si-a gasit nasul,daca ceilalti au acceptat un divort cuminte,cu Elan nu i-a mers.Bravo lui ca stie sa-si impuna punctul de vedere pe banii lui,indiferent cum i-a facut,daca avea ceva de strigat,trebuia sa strige cand ii era bine si beneficia de ei(banii)lui,nu acum cand umbla creanga cu un pusti,halal exemplu da copilului.

    0
    2

  • eugen pe 18 Mar 2009, 13:44
    RADULEASCA

    Oameni buni de ce va pierdeti vremea comentand-o pe RADULEASCA chiar nu merita.

    0
    1

  • gina pe 18 Mar 2009, 13:34
    PT

    ,,Tara arde si baba se piaptana"C-am asta se intimpla este atata lume care nu si gaseste un loc de munca care traieste intrun stres continuu si s-a gasit acum Miahela Radulescu care nu mai poate de bine, o ingimfata, care numai ea stie cum a ajuns unde a ajuns , sa-si faca publica viata ei personala.Oare cite femei traiesc cum traiesc??? oare cite suporta sau nu un barbat cine stie cum linga ele doar de dragul copilului sau copiilor, sau femei care nu stiu ce sa le puna copiilor pe masa de mincare cu ce sai imbrace sai duca la scoala, sau n-au unde stau n-au un acoperis deauspura capului , sau etc probleme care nu apar la suprafata ca cea a lui Mihaela sau printesa nustiu care , chiar mi se face rau de toate astea ce vreti sa le copatimim ,sa le ajutam ////???? CIND A INCEPUT RELATIA CU EL NU A VAZUT CINE E SAU ACUM CA ARE ALTA RELATIE CU UN COPIL ESTE VREUN MODEL PENTRU ALTII???? SAU CE ???? IA MAI DUCASE CU TOT CU PROBLEME LE EI SI SA NU FOLOSEASCA COPILUL PE BAZA DE SCUT DE APARARE SAU DE OBTINERE A UNOR FOLOASE ASTA E MURDARIE CURATA

    0
    2

  • adriana pe 18 Mar 2009, 10:58
    apa lina rupe malul

    E un om care-l preocupa mult razbunarea si gandeste fiecare pas. Relatia lor s-a terminat cu multa vreme inainte de divort chiar daca a incercat o imagine de fatada, Mihaela a cedat. Daca totusi ii va lua copilul va fi pentru o perioada scurta de timp, ea are o varsta si nu se va lasa usor. In general instanta acorda custodia copilului, mamei, mai ales ca acesta este inca foarte mic. Cat despre vinovatie, cred ca amandoi au partea lor de vina, iar un divort scoate la iveala toate frustrarile cumulate in timp.

    2
    0

  • corina pe 18 Mar 2009, 10:33
    Mihaela

    Atata timp cat este o femeie de cariera si de succes construite pe propriile forte nu vad de ce trebuie sa o tot judece toata lumea.Lasati-o sa traiasca si sa lupte pentru viata ei care si asa este destul de tumultoasa!Cred ca a stiut destul de bine ca intrand in convietuire cu un evreu vor aparea diferite conflicte.Nu este de ajuns sa te convertesti in religia lor ci sa si te supui unui intreg arsenal de reguli bine configurate care sa puna statutul femeii intr-o anumita lumina care as zice nu prea favorabila.Oricum ii doresc succes si sper ca stie sa lupte,asta in cazul in care stie in ce "hora" a intrat...........

    2
    0

  • cristinbc pe 18 Mar 2009, 10:18
    tot pentru OANA

    nici eu nu sunt fan Mihaela Radulescu dar nimic nu ma poate revolta mai tare planul lui ELAN : (sta peste 10 ani cu aceasta femeie (timp in care si-a trait viata si cu altele), moment in care Mihaela nu mai suporta si ajung la divort, o obliga sa dea semnatura ca renunta la averea lui pentru copil. Totul nu se termina aici, pasul urmator: lupta pentru copil.... O ameninta, o provoaca, ii stie punctele vulnerabile, o aduce la disperare si ii insceneaza ceva pentru a castiga custodia copilului. Cum va explicati asa repede autosesizarea politiei romane???, au fost platiti de domnul Elan ca sa o sperie un pic??? , de ce reporterii nu au facut plangere s-au nu au dat declaratii in seara cand s-a petrecut incidentul??? Politia de ce nu s-a autosesizat cand domnul Elan a fost implicat in evaziunea fiscala 2000 - 2004??? Cand copilul meu a fost batut intr-o seara cand a iesit de la liceu si am facut plangere la politie mi s-au intamplat urmatoarele: 1)nu au vrut sa-mi primeasca plangerea din diverse motive; 2)au primit plangerea dupa ce a intervenit un prieten la comandantul sectiei si 3) ca mod de rezolvare m-au rugat sa renunt la a stabili cine sunt vinovatii pentru a nu pati copilul meu ceva mai rau - daca aveam banii domnului Elan probabil ca politia ar fi rezolvat cazul

    2
    0

  • Delia pe 18 Mar 2009, 10:03
    pentru Oana

    Esti varza!!!!Sau vreo amanta de-a lui Elan.Ai terminat liceul?

    2
    0

  • Lilica pe 18 Mar 2009, 09:02
    pentru Oana

    Draga Oana, in loc sa-ti pierzi vremea scriind comentarii interminabile, mai bine ai pune mana pe o carte de gramatica limbii romane sa afli si tu cum si cand se foloseste cratima. Succes si calmare placuta!

    2
    0

  • Oana pe 18 Mar 2009, 08:05
    Las-o saraca,Elan!

    Ai dreptate!Nu merita nimic din ce i-ai oferit,nici macar copilul pe care il tareste in toata mizeria ei,numai pt.a ii m-ai da inca un imobil si multi,multi bani.Un copil trebuie sa ramana la mama lui,sa fie crescut de ea,ceva normal si firesc,dar cand aceasta ii ofera lectii despre cum sa-ti bati joc de tatal sau,de omul care este familia lui si singurul om care ii vrea binele,care ii este alaturi si la bine si la rau,iar daca i se v-a intampla ceva vreodata,el v-a fi alaturi si ii v-a purta de grija,si v-a suferi!Cand aceasta isi paraseste sotul pt.o relatie cu un tip care este cu o gramada de ani mai mic decat ea,cu mutricica de mat rapciugos...hm...i-ai tot...bani,imobile,copilul si amintirile...nimic nu merita din ce este al tau!Cum ea ti-a calcat in picioare onoarea si demnitatea de sot,tata si om de afaceri,asa cum ti-a tradat dragostea pana a-ti cere divortul,asa cum te santajeaza cu Ayan,ca nu ti-l arata pana nu-i dai o casa potrivita pt.ea si Oti,spusa de fapt intr-o alta versiune. "Surse din cadrul Judecatoriei au dezvaluit ca omul de afaceri a depus si o transcriere a unor sms-uri in care Mihaela Radulescu ii scria ca nu isi va putea vedea copilul pana in momentul in care va gasi o casa potrivita pentru ea si Ayan."Ideea este ca ea are o casa superba facuta cadou de tine.Hm...!Singura solutie e sa nu-ti pierzi calmul,pt.a merge inainte cu divortul si toate procesele pe care trebuie sa le intentezi impotriva ei,pt.a-i lua tot!Nu uita Elan,ca un om nervos si stresat,e un om care face multe greseli.Succes si numai de bine!

    0
    2

  • lili pe 18 Mar 2009, 04:02
    ia valea...

    Ia mai lasati-ne ma cu mascarada voastra .Nu vedeti ca sunteti in postul Pastelui? Hai ia valea.. eeeeeee

    2
    0

  • criza pe 18 Mar 2009, 02:01
    Tara arde.......

    In seara asta, cu toate ca nu am mancat nimic ,m-am culcat SATUL si fericit, dupa ce am citit acest articol !!! :):)..:(:( !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod