Edvin Marton, Evgeni Plushenko, Surya Bonaly & Co. - Kings on Ice

Ti s-a intamplat vreodata sa pleci fascinata dintr-un loc datorita simplului fapt ca ai stat fata in fata cu oameni de calitate? Ei, bine, eu am avut aceasta senzatie si iti spun ca merita.
Ti s-a intamplat vreodata sa pleci fascinata dintr-un loc datorita simplului fapt ca ai stat fata in fata cu oameni de calitate? Ei, bine, eu am avut aceasta senzatie si iti spun ca merita. Asta mi s-a intamplat cand am fost la conferinta de presa care a anuntat unul dintre cele mai importante evenimente din aceasta primavara, care se desfasoara la Bucuresti: Kings on Ice 2008. Locul de intalnire este Sala Polivalenta, in zilele de 24 si 25 aprilie, incepand cu orele 19.00.

Ce s-a intamplat anul trecut


Spectacolul Kings on Ice este la a doua editie in tara noastra. Prima, cea din 2007, a avut un real succes, fapt care i-a convins pe organizatori sa repete experienta. Referitor la acest spectacol, Raluca Popescu, directorul general Amphitrion, a declarat: "Niciodata nu au rasunat ovatiile si aplauzele in Patinoarul Mihai Flamaropol ca in seara spectacolului. Nu as putea sa rezum in cuvinte experienta din 2007, insa pot sa spun ca anul acesta va fi ceva exploziv, unic si fascinant".

Kings on Ice 2008


Dupa un turneu care a ajuns in multe tari, incepand cu Rusia si terminand cu Statele Unite, spectacolul a poposit, din nou, in Romania. Fata de ce s-a intamplat anul trecut, lucrurile s-au schimbat. Acum spectatorii vor avea parte de o montare noua, un fundal sonor imbogatit si, in plus, alaturi de cei trei artisti de renume mondial vor mai evolua inca 40 de tineri de la Orchestra Dinu Lipatti si alti 15 patinatori si acrobati din cadrul trupei Cirque du Soleil.

"O lume de basm se va crea pe muzica lui Edvin, nascuta din arcusul viorii sale Stradivarius. Muzica clasica va imbraca o forma moderna, ritmata, tanara si plina de pasiune, care va invalui in magie dansul pe gheata al lui Plushenko, al Suryei si al celorlalti patinatori. Minut dupa minut, jocul de lasere si lumini va umple de culoare intreaga sala, devenita scena unui basm perfect.", promit organizatorii.

Cum a inceput totul


Prieteni foarte buni, Edvin Marton si Evgeni Plushenko, s-au intalnit pentru prima data la o Gala Europeana de Patinaj Artistic. Atunci, Marton i-a dat lui Plushenko un CD cu muzica lui, iar acesta a fost fascinat de ce a auzit. Acela a fost momentul in care s-au pus bazele unei colaborari care rezista si astazi, dar si unei prietenii. "De atunci, lucram impreuna si suntem si foarte buni prieteni. Probabil ca ne-a ajutat si faptul ca eu stiu putina rusa.", glumeste Marton.

Cea mai recenta aparitie a celor doi, in acelasi timp pe gheata, a avut loc pe 24 februarie la Pavela, Moscova. La momentul respectiv, Plushenko a patinat pe ritmurile coloanei sonore din "Godfather", interpretata de Marton.

Pentru ca au vrut ca spectacolul de anul acesta sa surclaseze tot ce exista la ora aceasta pe piata, cei doi artisti au decis sa o coopteze si pe Surya Bonaly, "Perla Ghetii", sa faca parte din show. Motivul a fost simplu: "Am optat sa colaboram cu ea pentru ca este the best, de 6 ori consecutiv campioana europeana, de 9 ori a Frantei si de 3 ori vicecampioana, cu alte cuvinte, atunci cand se intalnesc cei mai buni, nu poate fi decat un show exploziv.", declara Plushenko in conferinta de presa.

Edvin Marton, in
exclusivitate pentru

Evelor,

In primul rand, ma bucur sa va pot transmite cateva ganduri prin intermediul Eva.ro. Va multumesc mult ca sunteti fanele mele si ale muzicii pe care o compun. Asta imi da forta sa pot performa de fiecare data pentru un public asa minunat cum sunteti voi. Va promit ca alaturi de Evgeni, Surya si toti ceilalti membrii ai spectacolului, va voi face cel mai frumos cadou cu ocazia Pastelui.

Va pup mult si ne vedem la spectacol pe 24 si pe 25, la Sala Polivalenta, incepand cu ora 19:00
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lauraboboc pe 21 Apr 2008, 15:18
    lista castigatori

    buna ziua vrea sa stiu unde si cand veti afisa lista castigatorilor pentru marele eveniment Kings on Ice! tinand cont ca astazi suntem in 21.04.08 multumesc anticipat

    0
    0

  • mihaelavaipan pe 14 Apr 2008, 21:21
    invitati

    Poate atunci cind va fi gata patinoarul din Iasi, la inaugurare, vom avea si noi onoarea sa avem invitati acesti mari patinatori. Pina atunci toate cele bune.

    0
    0

  • Lorryd pe 14 Apr 2008, 16:31
    intrebare

    Cu bilete de 100 se poate vedea ceva? Sper sa mai gasesc macar la pretul asta pt data de 24...M-am trezit cam tarzior...Imi place mult Edvin Marton. Si am percutat tarziu si la concertul de anul trecut...Cand am vrut eu sa cumpar, se vandusera toate:(

    0
    0

  • Roxana pe 14 Apr 2008, 14:34
    organizatorii raspund intrebarilor

    Dragele nostre EVE, va multumim pentru interesul vostru fata de Kings On Ice! pentru Alexandra: da, in ambele zile veti vedea acelasi show. pentru Beatricelinda: toate informatiile legate de bilele pot fi gasite pe bilet.ro, la evenimentul Kings on Ice, iar biletele pot fi achizitionate din reteaua bilet.ro, site pe care gasiti la sectiunea "magazine" locurile de unde puteti cumpara bilete pentru Delia: pregatim o surpriza fanilor din Timisoara - Edvin va sustine spectacolul sau STRADIVARIUS CONCERT SHOW in data de 31 mai 2008. pentru Silvia: te invitam la spectacol!

    0
    0

  • Anton Silvia pe 13 Apr 2008, 23:56
    spectacolul de basm

    Spectacolul va fi transmis pe posturile TV? pe care post ? ziua si ora .

    0
    0

  • Silvia Anton pe 13 Apr 2008, 23:52
    Edvin = divin

    Edvin e genial si nu poti sa nu fii indragostita de el si de muzica lui divina . Mi-as dori sa fiu una din castigatoarele unui bilet.

    0
    0

  • Alexandra pe 13 Apr 2008, 19:54
    tot bilete

    eu am luat bilete la 170 lei.mai sunt sil la 100 cele mai ieftine, dar nu stiu cat de bine s-ar vedea de acolo...cele mai bune sunt undeva la 350

    0
    0

  • delia pe 13 Apr 2008, 17:43
    vrem si in timisoara

    speram ca pe viitor aceste spectacole pot fi vazute si in alte mari orase, cum ar fi Timisoara, ii ador pe cei trei si as vrea sa ii vad si eu

    0
    0

  • danazuzu pe 12 Apr 2008, 21:41
    bilete

    si cat ai dat p el?sau ai putea sa ma ajuti te rog:D

    0
    0

  • Alexandra pe 12 Apr 2008, 12:44
    bilete

    eu am luat biletele de la flanco din orhideea prin reteaua bilet.ro

    0
    0

  • danazuzu pe 12 Apr 2008, 11:39
    bilete

    voi de unde ati luat biletul?caut de mult timp...puteti sa ma ajutati va rog

    0
    0

  • Beatricelinda pe 12 Apr 2008, 08:04
    Intrebare ! :)

    Puteti afisa si pretul biletelor ?

    0
    0

  • Alexandra pe 11 Apr 2008, 23:23
    despre eveniment

    Astept cu nerabdare evenimentul!Mi-am luat bilete pentru data de 25 si as vrea sa stiu totusi un lucru: spectacolul este acelasi pe 24 si pe 25 sau pe 25 este partea a doua-continuarea spectacolului inceput pe 24?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod