Eddie Murphy, un tip tare norocos: Iubita lui cu 18 ani mai tânără face senzaţie la Hollywood

La 55 de ani, actorul american se distrează la fel de bine ca-n tinereţe. Are şi cu cine: iubita lui, cu 18 ani mai tânără, arată super.
La şase luni după ce a adus pe lume primul ei copil, Paige Butcher se află într-o formă excelentă. Iubita lui Eddie Murphy face impresie oriunde se duce, indiferent că poartă o ţinută sport sau o rochie foarte elegantă. Şi de fiecare dată actorul de comedie are o figură de om mândru şi foarte mulţumit - la urma urmei, ce şi-ar putea dori mai mult?

Paige are 37 de ani şi este fotografiată săptămânal la braţul iubitului său celebru, mereu cu zâmbetul pe buze, iar cea mai recentă apariţie publică nu face decât să confirme că ei arată foarte bine împreună.


Eddie şi iubita lui au participat duminică la gala Hollywood Film Awards, desfăşurată în Los Angeles. Modelul australian a impresionat cu silueta perfectă, evidenţiată de rochia albastră fără decolteu, lungă până la covorul roşu, care îi acoperea pantofii. Paige a venit să-l susţină pe Eddie, care a fost distins cu un premiu pentru toată cariera sa.

Cuplul s-a făcut imediat remarcat, lucru notabil, de vreme ce la evenimentul organizat la Beverly Hilton Hotel au mai participat staruri precum Nicole Kidman, Natalie Portman, Robert De Niro, Tom Hanks, Leonardo DiCaprio şi Mel Gibson.

Eddie Murphy şi Paige Butcher s-au cunoscut la filmările comediei "Big Momma's House 2/Acasă la Coana Mare 2", în 2006, şi sunt împreună din 2012.
Pe lângă cariera de model, Paige a mai avut apariţii secundare în filmele "Something's Gotta Give" şi "Big Momma's House 2/Acasă la Coana Mare 2".

Eddie şi Paige au devenit părinţii unei fetiţe, Izzy Oona, pe 3 mai, primul lor copil împreună şi totodată al nouălea al actorului. Acesta şi fosta lui soţie, Nicole Mitchell, în vârstă de 47 de ani, au cinci copii împreună - Bria (25 de ani), Myles (22 de ani), Shayne (21 de ani), Zola (15 ani) şi Bella, în vârstă de 13 ani.

Eddie mai are un fiu, Eric, în vârstă de 26 de ani, cu fosta lui iubită Paulette McNeely, şi un altul, de 25 de ani, Christian, dintr-o relaţie anterioară cu Tamara Hood.
Al optulea său copil este fiica de opt ani, Angel, din relaţia cu Melanie Brown, fosta membră a trupei Spice Girls.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod