Ed Sheeran a devenit tată: Prima imagine pe care a postat-o starul după nașterea fetiței lui

Artistul britanic a anunțat că soția lui, Cherry Seaborn, a născut o fetiță al cărei nume va fi Lyra Antarctica. „Suntem în al nouălea cer“, a scris el.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn au anunțat venirea pe lume a fiicei lor, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Cântărețul în vârstă de 29 de ani a publicat marți dimineață pe contul său de Instagram o fotografie cu o pereche de șosete ale bebelușului, așezată pe o pătură colorată și a dezvăluit că Cherry a născut săptămâna trecută, relatează Daily Mail.

"Salut! Un scurt mesaj din partea mea, am să vă dau o veste personală pe care doream să o împărtășesc cu voi... Săptămâna trecută, cu ajutorul minunatei echipe medicale, Cherry a născut-o pe frumoasa și sănătoasa noastră fiică - Lyra Antarctica Seaborn Sheeran", a scris artistul.



"Suntem total îndrăgostiți de ea. Atât mama cât și copilul se simt excelent și suntem în al nouălea cer. Sperăm că ne puteți respecta viața privată în acest moment. Vă transmitem multă dragoste și ne vom revedea când va veni timpul să mă întorc", a adăugat el.



O sursă a dezvăluit recent pentru The Sun că nașterea era așteptată să se producă luna trecută. "Ed și Cherry sunt entuziasmați. Sunt foarte bucuroși, dar au ținut asta secret. Carantina a fost scuza perfectă pentru a nu fi văzuți prea mult, dar apoi lucrurile au evoluat și bucuria i-a făcut să le spună prietenilor și familiei", a spus sursa.



"Acum fac ultimele pregătiri acasă, iar copilul e așteptat vara aceasta. Este o perioadă fericită, iar familiile lor se bucură mult pentru ei și abia așteaptă venirea pe lume a copilului"
, a mai spus persoana citată.

Ed a anunțat, la finele anului trecut, că va face o pauză în carieră pentru a se concentra mai mult pe călătorii și pe viața lui personală, notează Daily Mail.

Sheeran și Seaborn (28 de ani) sunt împreună de cinci ani. Ed a confirmat vara trecută că s-au căsătorit în ianuarie 2019, în cadrul unei ceremonii private la care au participat doar 40 de prieteni apropiați și rude, conform The Sun.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod