E oficial: Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au despărțit

29 August 2013
Zvonurile despre despărțirea celor doi actori circulau de ceva timp, însă acum decizia acestora e confirmată de prietenii lor. Michael Douglas a plecat singur într-o vacanță în Sardinia, în timp ce Catherine a rămas la New York, cu cei doi copii. Totuși, ei n-au depus actele de divorț, iar apropiații lor speră că se vor împăca.
 
"Au luat o pauză", a declarat o sursă pentru revista People. Publicația scrie că cei doi actori care s-au căsătorit în anul 2000 nu au mai fost văzuți împreună din 22 aprilie, când au pășit pe covorul roșu la a 40-a ediție a Premiilor Chaplin, organizată în New York.

După ce Michael s-a întors de la Festivalul de Film de la Cannes, ei au hotărât să se separe, relatează publicația amintită.
 
 
 
Zvonurile despre despărțirea lor s-au întețit după ce actorul a fost fotografiat în timp ce juca golf în Italia, săptămâna trecută, sport pe care de obicei îl practica alături de soția lui.
 
 
 
 

Ultimii trei ani au fost dificili pentru Michael Douglas (68 de ani) și Zeta-Jones (43 de ani). În 2010, actorul a fost diagnosticat cu cancer la gât, iar în 2011, Catherine Zeta Jones a făcut public faptul că suferă de tulburari bipolare și că urmează un tratament. În luna iunie, Michael Douglas a spus că s-a îmbolnăvit de cancer la gât din cauza unei maladii sexuale transmisibile, mărturisire care a deranjat-o pe soția lui.

Conform publicației Star Magazine, Catherine ar fi pregătită să declanșeze "bătălia" pentru un divorț de 300 de milioane de dolari. Deși un reprezentant al cuplului a negat că cei doi s-au despărțit, cei doi nici nu mai locuiesc împreună, scrie cotidianul britanic Daily Mail. Michael locuiește în Manhattan, iar Catherine stă în reședința lor de 4 milioane de dolari, împreună cu cei doi copii - Dylan, în vârstă de 13 ani, și Carys (10 ani).
 
 

Primul zvon despre despărțirea cuplului a apărut în februarie anul acesta, când National Enquirer a scris că ei au convenit asupra divorțului, însă actorii au negat informația. Tabloidul american relata că mariajul lor de 13 ani s-a năruit sub presiunea luptei lui Michael cu cancerul, a problemelor fiului său, Cameron, condamnat la închisoare pentru posesie de droguri, și a tulburării bipolare de care suferă Catherine. "Stresul le-a taxat căsnicia", a spus o sursă pentru Daily Mail.
 
 
 
 

Recent, Michael Douglas a vorbit despre divorțul de prima lui soție, Diandra, un mariaj pe care, a spus el, ar fi trebuit să-l încheie mai repede. "Am știut că voi da de necaz. N-am nimic cu ea și chiar îi sunt recunoscător primei mele soții.
Dar ar fi trebuit să punem capăt mariajului cu opt sau zece ani mai devreme",
a declarat el. "Mi-a luat prea mult timp ca să înțeleg că dacă ajungi la un specialist în problemele de cuplu pentru a-ți rezolva problemele, e în interesul lui să te facă să nu divorțezi. Pentru că dacă eu îmi închei căsnicia, afacerea lui nu mai merge", a mai spus Michael.
 
Diandra a obținut 45 de milioane de dolari în urma divorțului, iar în 2011 ea a încercat, fără succes, să primească jumătate din încasările lui Michael pentru filmul "Wall Street: Money Never Sleeps", notează ziarul britanic.
 
 
 
De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul "Wall Street". 
Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de postul ABC între anii 1972-1976, notează agenția Mediafax.
 
 
 
 
Catherine Zeta-Jones a debutat în anii 1990, în musicalul "42nd Street", şi a fost remarcată de Philip de Broca, care a distribuit-o în primul ei film, "Sheherezada" (1990).
Primul rol important a fost Elena din "Masca lui Zorro" (1998), unde a jucat alături de Anthony Hopkins şi Antonio Banderas. A jucat în numeroase filme cu succes la public, precum "Capcană pentru hoţ" (1999), "Chicago" (2002), pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, "Ocean's Twelve - Unsprezece + una" (2004), "Legenda lui Zorro" (2005) şi "Fără Rezervări, Fără Reţineri" (2007). 
De asemenea, ea a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic pentru serviciile aduse cinematografiei, dar şi pentru activităţile caritabile desfăşurate în Ţara Galilor.


Foto: Hepta / Daily Mail

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Geo pe 1 Sep 2013, 17:33
    Interes...

    Ce sa caute o papusa langa o fosila ???

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod