E gravidă, dar nu şi-a pierdut silueta: Cum s-a menţinut Dana Rogoz în formă

Însărcinată în luna a şasea, vedeta s-a îngrăşat doar cu cinci kilograme, fără să se înfometeze, pentru că metabolismul lucrează în favoarea ei.

Dana Rogoz va deveni mămică în februarie. Mai sunt trei luni până atunci, dar ea pare acum abia la începutul sarcinii. Silueta ei s-a modificat foarte puţin, iar asta fără să devină o obsesie şi fără vreun efort deosebit. Mare parte din surplusul de greutate i se datorează fătului. "Cred că am luat cinci kilograme, depinde cât cântăreşte el. Eu nu m-am abţinut de la nimic, niciodată nu m-am înfometat, e chestie de metabolism", a mărturisit Dana la Acasă TV.

Vedeta a declarat că se bucură de sprijinul soţului ei, Radu, care o ajută cu tot ce are nevoie.

O sigură dată el n-a putut s-o însoţească la medic, iar Dana a fost însoţită atunci de prietenele ei, Laura Cosoi şi Adela Popescu. "Eu cred că vom face echipă în toate. Cred că ne vom împărţi sarcinile. Nu cred că mă voi descurca şi o să am nevoie de ajutorul lui. Am fost tot timpul împreună la doctor. O singură dată nu am fost împreună şi am mers cu Laura şi Adela, au făcut show acolo, erau super entuziasmate", a povestit Dana pentru emisiunea "Poveştiri adevărate".



Dana Rogoz (28 de ani) s-a căsătorit cu Radu Dragomir (47 de ani) în vara anului 2012.

Fosta "Abramburica" a anunţat în septembrie că va deveni mămică. "E o bucurie ce nu poate fi comparată cu nimic. Eu şi Radu ne-am dorit foarte mult un copil, aşa că suntem extrem de fericiţi, nici nu vă pot descrie în cuvinte ce simtţm. Azi am intrat în 16 săptămâni! De ziua mea, ce pot să-mi doresc mai mult decât ca bebe să fie sănătos. Te aşteptăm, bebe mic, şi îţi mulţumim pentru clipele de fericire pe care ni le-ai adus deja în viaţă!", a scris vedeta pe blogul ei.

În noiembrie, ea a aflat că va naşte un băieţel, iar evenimentul va avea loc la sfârşitul lunii februarie.

"Am aflat că o să avem un băieţel! Îl aşteptăm emoţionaţi să vină pe lume la sfârşitul lunii februarie. Nu ştiu dacă voi aţi ţinut calculele, dar eu număr fiecare zi trecută din sarcină şi fiecare zi rămasă până la venirea pe lume a lui bebe mic. Aşa că azi sunt în 24 de săptămâni şi 4 zile", a scris Dana pe blogul ei, unde a postat şi două imagini sugestive pentru bucuria pe care o trăieşte.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Decembrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 10 Dec 2013, 11:17
    apropo'

    Dana mi-a fost colega de facultate la SNSPA si era mica, slaba si firava din fire....acum s-o mai fi schimbat si ea, dar bag mana in foc ca tot nu a avut mai mult de 48 de kg inainte de a ramane insarcinata!

    3
    0

  • simika pe 10 Dec 2013, 11:14
    pai normal!

    Daca e schiloada ca mine, cum sa se ingrase?....stai sa vezi ca se schilozeste mai mult dupa ce naste! Eu in luna a VI-a aveam, in sfarsit, 51 de kg...yuhuuu!

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod