E Bianca Drăguşanu un ideal de frumuseţe feminină?

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai mediatizate vedete din ţara noastră, iar o declaraţie recentă a acesteia a adus-o din nou în centrul atenţiei.

Actuala iubită a lui Cristea este foarte mândră de modul în care arată, cu toate că mai multe personalităţi din România au atacat-o şi au spus că este o „femeie de plastic“. „Eu sunt un om frumos din toate punctele de vedere, cu o dăruire extremă, sinceră. Cred că sunt un om care se implică foarte mult în tot. Naturaleţea e o stare interioară, nu vine neapărat din aspectul fizic“, a declarat Bianca Drăguşanu, în cadrul emisiunii „Poveştiri adevărate“, de la Acasă TV.

Este bine ştiut faptul că Bianca şi-a dorit cu orice preţ să devină frumoasă, însă pe zi ce trece sunt tot mai puţini bărbaţi care se simt atraşi de formele divei. Fosta iubită a lui Botezatu a apărut pentru prima dată la televizor în urmă cu aproximativ 12 ani, în cadrul emisiunii „Din Dragoste“, prezentată de Mircea Radu. De atunci şi până acum a reuşit să slăbească peste 20 de kilograme şi a ajuns de nerecunoscut.

În plus, ea a suferit mai multe operaţii, în urma cărora şi-a scos aluniţele, şi-a reparat dinţii şi şi-a remodelat nasul. După aceste prime intervenţii chirurgicale, Bianca Drăguşanu şi-a pus silicoane şi botox în buze. „În afară de dinţi, silicoane, botox şi aluniţe scoase, operaţii de anvergură nu are. Cred că şi-a injectat botox pe frunte, şi-a făcut un lifting şi tatuaj la sprâncene“, spunea, în trecut, medicul estetician Adina Alberts.



În urmă cu aproximativ un an, chiar Bianca Drăguşanu recunoştea că ar vrea să încerce cât mai multe intervenţii chirurgicale nou apărute în România, însă medicii o refuză. „Eu chiar voiam să-mi mai fac ceva. I-am zis medicului că vreau o schimbare. Mi-a răspuns că nu am ce să-mi mai fac“, declara roşcata.

Însă, în urma mediatizării excesive a operaţiilor sale şi a stilului ei de viaţă, Bianca Drăguşanu a schimbat tactica şi a spus că nu mai recurge la operaţii. Chiar la începutul acestui an, iubita lui Cristea s-a operat la picior la Cluj, însă asupra acestei intervenţii planează mai multe suspiciuni. Potrivit celor de la Cancan, vedeta ar fi recurs la bisturiu doar pentru a-şi subţia gleznele.

Recent, Bianca a afirmat că nu este obsedată de felul în care arată şi se simte bine în pielea ei. „Să lăsăm deoparte răutăţile altora. Sunt sigură că va doriţi cu toţii să arătaţi cât mai bine“, spunea Bianca Drăguşanu.

8 Noiembrie 2012
 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabriela pe 11 Nov 2012, 12:04
    Bianca un ideal de frumusețe?

    Încerc sa fiu obiectiva.Se ne amintim de BIanca ,adolescenta care vinise la emisiunea DIN DRAGOSTE a lui Mircea Radu.O adolescenta plinuta, cu un ten marcat de agnee.Draguta sa zicem dar destul de agnosta.Un om obisnuit.Ceea ce a urmat o adevarata nebunie.Aceasta tânara care urma sa fie o persoana obisnuita si-a mutilat corpul sufletul si fata pentru a deveni vedeta. Nu doresc nimanui sa urmeze astfel de exemple.E o promovare nociva si are un impact negativ asupra educatiei tinerelor de la noi.Din punctul meu de vedere Bianca are mari probleme , enemultumita de ea si incerca orice cu orice risc pentru a etapa pentru a fi în centru atentiei.Îi recomand sa incerce sa fie ea,daca mai poate, cu defectele si calitatile ei.

    3
    2

  • cocaab pe 10 Nov 2012, 23:23
    bianca....frumoasa!!!

    eu cred ca daca ai anumite defecte,si ai si posibilitati e chiar ok sa le elimini,dar de aici si pina la ce a devenit aceasta fata...si vorba antescriitorilor mei cel mai grav lucru e ca s-a uritit cu acele buze pe care nici nu gasesc cuvinte sa le descriu,restul e plastic aparent corp de barby,dar inca o data gura e hororrrrrrr

    5
    1

  • iulia pe 10 Nov 2012, 12:31
    Bravo Bianca!

    Mie mi se pare ca este o femeie frumoasa si un exemplu pentru toate femeile! De ce? Pai, sa ne gandim... toate femeile viseaza sa fie cele mai frumoase si pentru asta apeleaza la fel si fel de optiuni... pentru ca Bianca nu era tocmai frumusetea intruchipata a facut tot ce a putut ca sa devina. Si dupa parerea mea toate femeile ar trebui sa faca tot ce pot pentru a arata si a se simti bine in pielea lor!

    2
    6

  • theo pe 10 Nov 2012, 03:35
    nebuna

    aceasta creatura umana este iesita din orbita realitatii si toti,toata presa [ziare,tv,radio]o idolizeaza cape o ......care in definitiv e o scursura a societatii care nu produce nimic altceva decit ,niste spectacole care lumea proasta se uita sau e fortata sa se uite.Lasati-o fratilor in pace ca in lipsa publicitatii nici ca vinzatoare la raionul de incaltaminte nu e buna............ca nhu stie ce numar e...sau cite numnere a luat....dpmd vedere e o prostituata de lux si nu e singura

    4
    3

  • MARY pe 9 Nov 2012, 02:35
    o fi ea

    frumoasa dar e proasta gramada !nu inteleg de ce tembeliziunile astea scot la vedetisme de astea ,niste tampite al caror singur merit e ca are sex ..si-l foloseste cu anumite scopuri ...mai era una hada ca dracu nici nu stiu cum o cheama da cica e in mare voga care spunea despre delfini ca sunt ................pasari deci cam asta e nivelul lor ,si voi le faceti mari vedete ,tembeliziuni ,o rusine nationala suntetiaia era cu asta la Targu Jiu langa sculpturile lui Brancusi si se uitau ca vacile spunand ca in fond ce i acolo ..niste pietre ..............................................................nu murdariti imaginea unor mari oameni de cultura cu vachismele astea care nu stiu altceva decat eventual sa suga p....cui trebuie ca sa devina ...rahat cu perje!

    5
    3

  • monica pe 9 Nov 2012, 01:11
    buze

    Nu-mi plac buzele ei, la cat de slaba e buzele alea ies si mai bine in evidenta. Si, vai, la Dansez pentru tine, nu are pic de gratie, parca ar fii o matura, spre deosebire de Nicoleta Luciu, care a fost nemaipomenita la a doua editie.

    6
    3

  • Doamna T pe 8 Nov 2012, 23:06
    Lumea e cum e!

    "aveau datoria de a o opri si a nu executa ceea ce credea ea, o nestiutoare naiva, ca ii va fi de folos." Si uite ca i-a fost de folos! Desi e o mizerie umana.. e cunoscuta ca fiind frumoasa, sta in lux, face ce-si doreste! Eu zic ca are o viata faina spre deosebire de multi dintre noi, care poate chiar am muncit pentru ceea ce ne-am fi dorit si n-am obtinut nimic..si asta doar pentru ca nu am acceptat sa ne murdarim sufleteste si trupeste!

    7
    2

  • Dana pe 8 Nov 2012, 21:17
    Bianca d.ideal de frumusete??

    Vai si amar de kapu ei,,ce ideal poate fi Bianca Dragusanu doar oasel sunt de ea.......e distrusa rau de atatea operatii...... Frumusetea naturala e cea adevarata si tin sa va precizez ca nu sunt nici ciudoasa si nici rautacioasa

    4
    3

  • elena pe 8 Nov 2012, 21:09
    idealul se lucreaza constant

    A exagerat cu buzele si in plus ar trebui sa demonstreze ca face si miscare -alergari,sala etc-pentru a se considera o frumusete activa.Asa,reclama pentru operatii.

    4
    1

  • florina lary pe 8 Nov 2012, 20:17
    Invidie.....

    cu operatii sau nu.....mai frumos sau mai urit,nu asta conteaza!!fiecare dintre noi se aranjeaza cum doreste,dar......nu uitati un lucru,sufletul nu se opereaza!!!!!!

    3
    2

  • rox pe 8 Nov 2012, 14:29
    buze urate

    are niste buze ingrozitor de urate...

    6
    2

  • Gheorghe pe 8 Nov 2012, 13:33
    Bianca - la coada vacii!!!! Sau a taurului?

    Femeia asta este 100% din plastic. Uitati-va in ce hal arata!! Cred ca nu a ramas centimetru din ea fara sa fie atacat de bisturiu. Ipocrizia insa nu i-a fost deloc ajustata din pacate. Daca ar fi sa insiri toate operatiile facute nu iti ajunge o pagina de A4. Poate a uitat parasuta ca nu mai era in stare sa vorbeasca dupa ce si-a mai aplicata o tura de botox la botul ala scarbos. Ia-o din calcaie - vezi ce au zis cei de la Cancan si care este absolut real cu subtierea gleznelor dupa ce i-a zis un fost coleg ca le are cam groase - si pana in varful buzelor care nu inspira altceva decat greata. Ma intreb cat o sa se mai duca inspre buric buza aia inferioara care a ajuns patrata deja - nici nu mai poate sa o miste. Cand rade (sau mai bine zis incearca sa rada, pentru ca nu ii reuseste) este hidoasa. Nu mai pomenim de restul plasticului din ea ca nu merita. Curiozitatea mea este: pluteste in apa sau se duce ghiulea la fund? Bianca - la coada vacii iti e locul parasuto!

    10
    5

  • bahu aneta pe 8 Nov 2012, 13:02
    frumusetea naturala

    frumusetea adevarata e cea naturala! Elena, ai perfecta dreptate in tot ce spui.

    8
    1

  • Leonard pe 8 Nov 2012, 12:41
    Naturaletea este si aspectul fizic

    Daca nu recurgea la botox silicoane si ce si-a mai tautat ea, era si mai frumoasa

    6
    5

  • luminita pe 8 Nov 2012, 11:44
    aloo

    voi astia de la eva.ro....voi cititi ce scrieti, "jurnalisti" de fituici....cu frumusetea te nasti nu devii prin operatii estetice...mai lasati-ne cu parasute d-astea...cica mediatizata...pai de cine tot de voi media de rahat...

    6
    2

  • Elena pe 8 Nov 2012, 11:23
    Fara a fi rautacioasa!

    Parerea mea este ca BIANCA este un exemplu negativ pentru fete si femei! Disperarea ei de a arata BINE vine din alta disperare, si anume : "sa placa barbatilor, in speta, fotbalistului", nu pentru ca ar vrea ea "sa fie BINE cu ea ! " Ca sa fie BINE cu tine; ca sa se simta bine in hotarele proprii, un om normal nu se automutileaza! Daca ii iei seama, NATURALETE - cum zice ea - nu are decat in podoaba capilara, ca nu si-o fi facut, si aici....extensii. Daca eu as fi barbat - nici mort nu m-as atasa de o femeie FALSA ca si caracter si, extrapoland, nici FALSA ca FIZIC ! Dupa opinia mea este acelasi lucru, mai ales acum, cand atatea FALSETURI mancam si bem, chiar sa stau. si sub acelasi acoperis, cu "o umbra umana"??? NU ! Categoric NU! O feminina, care vrea sa fie iubita, apeland la "subterfugii" si "adjuvante" . aceea nu mai este nici femeie si nici iubita SINCER nu va fi ! Este o parere si mi-am exprimat-o fara a fi rutacioasa, ci doar agresiv de realista si spectaculos de sincera!

    15
    4

  • Dodi pe 8 Nov 2012, 10:43
    PENTRU CIUDOASE !

    De acord cu tine simika,si bineinteles de acord si cu Bianca,oricine isi doreste sa arate bine :)..si pentru ciudoase care mereu arunca cu venin si otrava in tot de este frumos...decat sa o tot vorbiti de rau si s-o ocarati pe Bianca,ce ar fi sa faceti si voi orice posibil sa aratati si voi bine si sa va simtiti bine in pielea vostra,sa fiti fericite,ca banuiesc ca nu sunteti fericite daca aruncati in stanga si-n dreapta cu venin...asta doar asa,pentru fata voastra incretita de ciuda si suparare..banuiesc ca asa aratati in acest moment :))

    10
    13

  • simika pe 8 Nov 2012, 09:23
    ganditi-va....

    A vrut sa ajunga cineva si a reusit. Sunt femei care asta stiu sa faca pentru a ajunge cineva: operatii si sa se invarte in cercuri de oameni bogati ca sa ajunga tot mai sus. Intrebarea este: puteti face ce a facut ea? Acum pe bune...ce va retine? Eu recunosc, nu pot, nu sunt genul, am preferat sa am un barbat la fel de "sarac"ca si mine si sa ajungem undeva sus impreuna. E a a preferat sa cocheteze cu televiuziunea, folosindu-si imaginea ei. Daca ati vazut din dragoste cu ea, ati observat ca nu este o femeie deloc urata. Va dati seama daca ar fi fost urata cate operatii ar fi facut? hai sa fim seriosi, dintii cu totii ni-i reparam la nevoie. Silicoane, Slava Domnului gasim si la vecina din scara 2, daca vrem...a facut ce a cosnsiderat ca este nevoie sa fie o femeie asa cum si-a dorit. Nu vad de ce am critica-o si am rastigni-o cu preejudecatile noastre privind operatiile estetice. Arata fix ca o papusa Barbie, probabil asta a si dorit. Bravo ei! Si sa va spun sincer, daca mi se vor lasa sanii vreodata, as recurge la operatie, dar nu cu silicoane, ca mi-e frica, de ele, ci la o remodelare. Ce e rau in a arata bine? Fi-ti realiste, fetelor, noi vrem sa aratam bine mereu. Cine nu vrea, nu este femeie! Cat despre viata ei amoroasa, cate deceptii nu am avut si noi, sau cate nemultumiri...ea de ce ar fi "cuminte"? doar pentru ca e Dragusanca, hai sa fim seriosi!

    15
    13

  • Florica Pieptu pe 8 Nov 2012, 09:05
    Bianca este un model de cum poti sa te slutesti

    Cum poti sa arati bine cu botul ala, cu niste buzoaie oribile care se scurg pur si simplu si nu mai fac fata gravitatiei, cu genele alea false purtate zi de zi parca ar fi o papusa din plastic, nu o femeie reala.Ce i-a trebuit sa se sluteasca facandu-si asa o trompa care acum se scurge deformata pur si simplu si increteste ca un fund de closca, dandu-i un aspect vesnic plangacios care cerseste mila. Niciodata obrazul ei nu isi va mai recapata candoarea. Vinovati de aspectul ei horror nu este doar ea, ci si medicii fara morala si deontolgie profesionala care au acceptat sa ii injecteze doua fiole de botox in buze si nu una singura cum spune tehnica medicala. Daca ea ignoranta a cerut asta, ei nu trebuiau sa accepte. Eu in locul ei i-as da in judecata, pt ca ei sunt specialistii si aveau datoria de a o opri si a nu executa ceea ce credea ea, o nestiutoare naiva, ca ii va fi de folos.

    25
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod