Ducesa de Cambridge a născut un băieţel

Familia Prinţului William s-a mărit: Micuţii George şi Charlotte au un frăţior


Naşterea celui de-al treilea copil al prinţului Williams a avut loc într-un apartament privat din aripa Lindo a Spitalului St Mary din Londra, unde s-au născut şi ceilalţi doi copii ai lui. Potrivit Business Insider, camera costă 5.215 lire sterline (5.940 de euro) pe noapte, pentru cazurile de naşteri naturale, aşa cum şi-a dorit Kate, şi 7.680 pentru naşterile prin cezariană.

Spitalul a fost informat despre sosirea ducesei, în vârstă de 36 de ani, cu doar cinci minute înainte, pentru ca vestea să nu se răspândească prea repede.

Potrivit tradiţiei, regina Elizabeth, bunica bebeluşului, a fost prima informată despre naşterea acestuia.

Informarea s-a făcut prin telefon, dar înainte se făcea prin intermediul unui bilet scris de mână. Secretarul personal al cuplului urma să o informeze pe premierul britanic, Theresa May.

În funcţie de starea sa de sănătate, Kate se va întoarce acasă în aceeaşi zi sau în ziua următoare, potrivit unor surse citate de presa britanică. După naştere, ducesa de Cambridge se va reface în apartamentul săi din Palatul Kensington.

Site-ul de pariuri britanic William Hill a anunţat câteva nume posibile a fi alese, precum Albert, Jack, James, Henry, Frederick şi Arthur.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod