Drumul spre succes al unui star din „Războiul stelelor“: Cu 10 ani în urmă, Ben Mendelsohn spăla vasele într-un restaurant

Actorul în vârstă de 49 de ani a dezvăluit că a avut slujbe mărunte ca să-și poată plăti facturile.
Rolurile din producții cinematografice de succes, precum "The Dark Knight Rises" și "Star Wars: Rogue One" i-au adus lui Ben Mendelsohn recunoșterea care nu părea să mai vină. Pentru actorul australian, drumul spre succes a început de jos, de la slujbele mărunte pe care a fost nevoit să le accepte ca să poată trăi.

Starul a dezvăluit că în urmă cu zece ani a ajuns să spele vasele într-un restaurant din Sydney și a muncit într-o brutărie după ce cariera lui de actor a intrat în declin, relatează The Herald Sun.
"A fost extraordinar. Dar asta a fost partea cea mai drăguță - nu te aștepți la așa ceva în industria asta. Încă mă mai gândesc la anii ăia mulți în care lucrurile nu mergeau bine", a mărturisit Mendelsohn, reflectând la trecutul său.

Cu un portofoliu de personaje negative pe care le-a interpretat, actorul născut în Melbourne a declarat recent că nu analizează foarte mult rolurile pe care le acceptă. Într-un interviu recent publicat de The Project, Ben a spus că preferința lui pentru "băieții răi" s-a dovedit o opțiune bună până acum.
El a adăugat că i-a plăcea, însă, să joace și personaje pozitive.

Ben Mendelsohn se întoarce pe marele ecran în rolul șerifului din Nottingham, în noul film "Robin Hood", alături de actorul american Jamie Foxx.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod