Drumul spre glorie. Ce sacrificii fac unii copii pentru a ajunge vedete sportive?

Săptămâna trecută, presa sportivă din România şi din Rusia a relatat, pe larg, cazul unei tinere românce, Andrada Ioana Surdeanu, care a fost bătută de tatăl ei chiar pe terenul de tenis.

Fata, în vârstă de 16 ani, participa la un turneu de tenis în Israel, dar a fost învinsă în sferturile de finală de Daria Krujkova. Aceasta din urmă a povestit pentru presa din Rusia cum românca a fost bătută de Lucian Surdeanu, tatăl ei.

„Am jucat cu Ioana şi, după ce meciul s-a încheiat, ea a mai rămas pe teren cu tatăl şi antrenorul său. Se pare că a lovit-o de mai multe ori peste faţă. Ea ţipa şi apoi a căzut, doctorul a mers imediat la ea pentru că îi curgea sînge din nas“, a spus Daria.

Lucian Surdeanu a ajuns în arestul poliţiei, acolo unde a petrecut câteva ore, dar a plătit o amendă de 300 de euro şi a fost eliberat.

Deranjată de materialele care au apărut în presa din România, Andrada Ioana Surdeanu a reacţionat pe pagina ei de Facebook, afirmând că a meritat bătaia primită.

„Nu am avut faţa plină de sânge.

Recunosc că m-a lovit o dată. Şi ce? M-a lovit pentru că meritam. Vă spun eu: nici un părinte nu şi-ar dori să nu primească respect după atâtea sacrificii şi eforturi pentru copilul său. Asta am făcut eu, m-am comportat iresponşabil şi tatăl meu a avut un moment de rătăcire pe care orice părinte sunt sigură că l-a avut. M-am speriat, recunosc, dar ştiu că regretă ce a făcut şi mă iubeşte la fel de mult cât îl iubesc eu“, a scris tânăra sportivă.

8 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod