Dramele din viaţa Nicoletei Luciu. Află de ce a vrut să se sinucidă!

Nicoleta Luciu a vorbit recent despre momentele grele prin care a trecut, afirmând chiar că a încercat să se sinucidă.

Vedeta Pro TV a povestit la Acasă TV că a trecut prin chinuri groaznice înainte de a aduce pe lume tripleţii, cele mai grele momente fiind atunci când a pierdut două sarcini. „După Zolt jr. îmi doream foarte tare să fiu din nou mamă. Am trecut prin multe greutăţi, am pierdut două sarcini. Aproape de trei luni sarcina s-a întrerupt din evoluţie. A fost un şoc pentru mine şi soţul meu, ne făcusem deja planuri. Analizele erau ok. După o perioadă de un an am rămas iar însărcinată. Atunci am ştiut că ceva nu este în regulă. Nu mă bucuram de ea, îmi era frică. Şi această sarcină s-a oprit din evoluţie. Tristeţea era întipărită în sufletul meu. Am trecut prin chinuri mari, dar toate se uită“, a spus fosta Miss România.

Nicoleta Luciu a continuat pe acelaşi ton trist şi a mărturisit că, pe perioada sarcinii, s-a gândit chiar să se sinucidă. „Refuz să cred că am intrat vreodată în viaţa mea în depresie, deoarece sunt un om controlat. Am avut şi zona Zoster - am trăit cea mai cruntă durere pe care o poţi duce, timp de două săptămâni. De multe ori mă întrebam dacă n-ar fi mai bine să mă arunc de la etaj“, a adăugat Nicoleta.

Aceaste drame nu sunt însă singurele din viaţa Nicoletei Luciu. Focoasa brunetă a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe încercări grele, peste care a reuşit totuşi să treacă mereu cu bine. În toamna anului trecut, pe când se pregătea pentru debutul în show-ul „Dansez pentru tine“, de la Pro TV, Nicoleta Luciu a avut probleme cu respiraţia şi a mers de urgenţă la spital. Ceea ce la început părea o problemă destul de gravă, cauzată de o priză greşită în timpul repetiţiilor, s-a dovedit a fi doar o accidentare normală, care a necesitat un tratament mai îndelungat.

Fosta Miss România a avut greutăţi încă din copilărie, din cauza tatălui ei, care avea probleme cu alcoolul. „Tata este un om extraordinar, dar n-a reuşit să se lase de «jobul» ăsta. Am avut o copilărie ca orice familie cu un părinte cu o astfel de problemă. N-am mâncat bătaie, nu ne-a bătut. Îl ştiam de frică şi nu făceam prostii. Din cauza că îl ştiam de frică nu puteam să aducem alte colege acasă, să învăţăm, să ne jucăm.

Ne-a lipsit dragostea unui părinte, adică a tatălui. Ne-a lipsit să ne ţină de mână, să ne drăgălăşească. Nu ne-a spus niciodată că ne iubeşte. Dacă nu veneam la 10 acasă dormeam pe scară. O dată am venit la 22:05 şi am dormit pe scară. Eram în clasa a X-a, am chemat nişte colege că-mi era frică. Dacă plecam de acolo nu ne mai primea deloc în casă“
, a spus Nicoleta Luciu.

Vedeta a trecut printr-un moment de cumpănă şi anul trecut. La aproximativ şase luni după ce a devenit soţia lui Zsolt Csergo, Nicoleta Luciu a fost înşelată de miliardar, care a fost surprins pe yacht, în Croaţia, în timp ce îşi săruta şi bătea amanta, Kinga Sebestyen. Cu toate că a fost târâtă în scandal fără voia ei şi imaginile arată clar că soţul o înşală, Nicoleta Luciu nici măcar nu s-a gândit la divorţ. Mai mult, ea afirmă că are o viaţă frumoasă şi o familie fericită şi că astfel de materiale realizate de paparazzi nu îi vor strica viaţa. „Eu l-am iertat pe Zsolt pentru cei mici. Nu am vrut să iau o decizie radicală pe moment. Am vrut să lăsăm timpul să ne vindece problemele. Am vorbit cu el foarte mult în acea perioadă despre problemele noastre şi nu cred că el m-ar mai înşela vreodată. Am luat lucrurile pas cu pas. Eu am trecut uşor peste, am avut mintea ocupată datorită concursului „Dansez pentru tine“. Dacă nu eram ocupată în acea perioadă sigur divorţam, sigur semnam actele de divorţ. I-am oferit a doua şansă şi dacă îşi bate joc de ea, nu merită să mai trăiască“, a spus Nicoleta Luciu.

30 Ianuarie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicoleta pe 31 Ian 2013, 16:01
    Ajunge cu Nicoleta Luiciu!

    Vai de capul ce o sa pateasca cu triletii care suntt facuti in vitro! Am avut ocazia sa cunosc un copil facut in vitro, un copil fara sentimente, vesnic nelinistit, agitat, cu care nu te poti intelege! Am zis decat un asa copil mai bine un animal! Decat un copil robot care nu anticipeaza pericolul si nu iubeste pe nimeni si nimic nu-l impresioneaza! Acesti copii nu sunt de la Dumnezeu si in loc ca aparitia lor sa fie o bucurie pentru parinti, ei sunt poveri , care te tin incordat si in stres in continuu! Dar ce sa merite Nicoleta Luciu, decat astfel de copii! Asa le trebuie celor care se opun vointei lui Dumnezeu si vor sa decida ei sexul copiilor si alte lucruri! Cand o sa fie batrana o sa aibe cine sa o bata si sa ii ia banii! Nu ma mir de ce a vrut sa se sinucida! Cu astel de copii in burta, cred ca era si ea dezaxata! In loc sa aiba grija de primul copil ea vroia sa-si riste viata ! Sa -l lase orfan! Si cu ce copii l-a inlocuit! Ce iubire de mama! Nu i a ajungea un baiat, pai cum sa -i ajunga nu o batea indeajuns si n-avea mult scandal in casa!

    0
    8

  • fbhdg pe 30 Ian 2013, 20:36
    )))))))))))

    am o intrebare. cam cat la suta din populatia romaniei a crescut cu tata care bea/ alcoolic? bine ca specifica ca nu a mancat batatie.... murdara

    0
    4

  • gjhfg pe 30 Ian 2013, 20:33
    ((((((

    campanie de promovare a videoclipului.... murdara afacere

    0
    4

  • xxx pe 30 Ian 2013, 16:15
    :(

    neinteresant acest subiect,si asta are silicone si buze mari!!!!!!!!

    0
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod