Drama unui tată celebru. Fiul lui Michael Douglas își injecta droguri de trei ori pe oră: „Am crezut că o să-l pierd“

Fiul lui Michael Douglas era dependent de droguri și a stat șapte ani la închisoare. El și-a schimbat viața după ce un deținut i-a spus că tatăl lui era bolnav de cancer.
Michael Douglas a suferit enom când Cameron, fiul său cel mare, devenise dependent de droguri și a ajuns la închisoare. Viața distrusă a băiatului său și faptul că el se simțea neputincios l-au marcat pe celebrul actor.

Michael și Cameron au vorbit deschis despre experiența dificilă pe care au trăit-o, iar actorul a mărturisit că au existat câteva momente când și-a pierdut speranța.

Se droga la 13 ani


Fiul său a început să se drogheze în adolescență, când fuma marijuana și bea excesiv. La 20 de ani, Cameron purta armă și făcea trafic cu metamfetamină pentru a-și putea finanța dependența de droguri.

"Am urât slăbiciunea pe care o vedeam în viața mea din cauza drogurilor, dar nu mă puteam opri", a povestit Cameron, în vârstă de 40 de ani, pentru People.

Acesta a explicat că a început să abuzeze de droguri încă de la 13 ani, iar la 25 își injecta cocaină de trei ori pe oră.



Fiul lui Michael Douglas a mai spus că dependența de droguri i-a distrus o carieră promițătoare de DJ, precum și șansele de a deveni actor.



Cu toate eforturile lor, părinții lui Cameron, Michael și fostul model Diandra Luker, în vârstă de 63 de ani, n-au reușit să-l scoată de sub influența drogurilor. "Au fost momente când speranța s-a cam stins... și părea că am pierdut trenul. Viața devine o serie de crize. Am crezut că o să-l pierd."

Cameron Douglas își injecta droguri în fiecare zi și tolera tot mai greu puținele intervale de sevraj. "E o putere meschină, e sugrumarea pe care o simți când dependența te duce la agonie. Când ajungi în gaura de iepure, mai ai doar două variante: pușcăria sau moartea."

Drogurile l-au băgat în închisoare


Fiul lui Michael Douglas a ajuns în închisoare de mai multe ori, ultima oară în urma unei operațiuni DEA (Departamentul american de Combatere a Drogurilor) din 2009.

El a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru conspirație privind distribuția de metamfetamină și cocaină. El a mai stat trei ani după gratii după ce sentința i-a fost majorată pentru posesie de droguri, în timp ce se afla în detenție.

Cameron și-a schimbat viața când un deținut a venit la el și i-a spus că a văzut la televizor că Michael Douglas era bolnav de cancer. El a înțeles că singura șansă de a ieșit cu bine din asta și de a-și mai vedea tatăl era să renunțe la droguri. Acela a fost declicul care i-a schimbat viața, iar de atunci Cameron e curat.



Astăzi, el este actor și își crește fetița de 22 de ani, Lua, împreună cu iubita lui, Viviane Thiebes, și este hotărât să-i ajute și pe alți dependenți să scape de sub influența drogurilor.

Cameron își va prezenta povestea de dependent într-o carte autobiografică, "Long Way Home", pe care o va lansa în curând.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod