Drama Romaniţei Iovan. Vedeta nu şi-a revenit după moartea fostului soţ

Au trecut aproape două luni de zile de la accidentul aviatic din munţii Apuseni, în care pilotul Adrian Iovan a murit, însă fosta lui soţie, creatoarea de modă Romaniţa Iovan, nu a reuşit să depăşească momentul, fiind în continuare distrusă de durere.

În această săptămână, mai multe echipe de paparazzi au reuşit să o fotografieze pe stradă pe Romaniţa, aceaste neputând să-şi ascundă tristeţea. Potrivit celor de la WOWbiz, Romaniţa Iovan a ieşit zilele trecute din casă tristă şi abătută, fără chef de viaţă, iar creatoarea de modă purta în continuare doliu. Mai mult de atât, şi cei de la Click au surprins-o în oraş pe fosta soţie a lui Adrian Iovan, aceasta fiind, de asemenea, îmbrăcată în negru şi foarte tristă.

Pe lângă fotografiile realizate de paparazzi, cei de la Cancan au reuşit să afle şi faptul că Albert, fiul Romaniţei şi al lui Adrian Iovan, se roagă în fiecare seară la poza tatălui său, iar dimineaţa, înainte de a pleca la şcoală, sărută portretul pilotului.

„Romaniţa a aranjat într-un colţ al casei o poză cu Adrian Iovan şi o candelă şi l-a obişuit pe Albert cu un anumit ritual.

Romaniţa a demonstrat că este o mare doamnă, că are un suflet de aur. A reuşit să-l facă pe fiul ei să treacă peste moartea tatălui său fără să sufere îngrozitor. Acum, Albert vorbeşte despre Adrian ca despre un erou, pe care Dumnezeu l-a chemat la el pentru că avea nevoie de piloţi în Ceruri. Romaniţa l-a învăţat pe Albert că poate vorbi oricum cu tatăl sau, este suficient să meargă la portret şi să spună ce are pe suflet“, a spus un apropiat de-al Romaniţei, potrivit tabloidului Cancan.

Stradă cu numele lui


Se pare că primarul oraşului Otopeni a propus într-o şedinţă de consiliu ca strada Iancu Jitariu, pe care locuia pilotul Adrian Iovan, să poarte numele „strada Adrian Iovan“. Potrivit celor de la Cancan, modificarea ar urma să se facă în decursul lunii martie.

Iovan nu pilota avionul?


Ancheta privind moartea pilotului Adrian Iovan a scos la iveală detalii incredibile despre momentul prăbuşirii avionului. Conform informaţiilor obţinute de autorităţi, nu Iovan era cel care se afla la manşa avionului, înainte de aterizarea forţată, ci copilotul Răzvan Petrescu, notează Libertatea.

Drept urmare, procurorii vor stabili în continuare dacă tragedia s-a produs dintr-o eroare umană, atunci Răzvan Petrescu va fi cel care va răspunde penal pentru cele întâmplate.

Potrivit unor surse judiciare, copilotul le-ar fi declarat procurorilor că, după prăbuşire, el şi ceilalţi pasageri au încercat să îl mute pe Adrian Iovan pe locul din stânga, unde se aflase Petrescu.

Schimbul de manşă a fost făcut fără ca turnul de control al ROMATSA să fie anunţat şi fără ca acest lucru să fie trecut în fişa de lucru, aşa cum prevede legea.

14 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod