Drama lui Dan Bittman. Şi-a pierdut solistul vocea în urma operaţiei? - VIDEO

Dan Bittman a suferit, în urmă cu aproximativ o lună, o intervenţie chirurgicală la o clinică din Austria, din cauza unui cheag de sânge pe un vas la gât.

Odată revenit în ţară, juratul de la „X Factor“ a trebuit să participe la galele live ale emisiunii, însă cei prezenţi în sală şi telespectatorii au rămas şocaţi atunci când cântăreţul a început să vorbească.

Din cauza operaţiei la carotidă, Dan Bittman nu şi-a recăpătat încă vocea, iar mai mulţi medici au precizat pentru ziarul „Libertatea“, că solistul trupei Holograf are probleme de sănătate mult mai grave decât a declarat. „Interesant e însă că diagnosticul pentru care a fost operat, stenoza carotidiană, nu ar trebui să-i provoace neplăceri de acest gen, ceea ce poate însemna că artistul a ascuns motivul real al operaţiei pentru a nu-şi îngrijora fanii şi apropiaţii“, a spus un medic.

Un alt doctor contactat de „Libertatea“ a spus că vocea cântăreţului nu trebuia să fie afectată de operaţie la o lună după intervenţie.

„Doar imediat după intervenţia chirurgicală pentru stenoza carotidiană ar fi putut avea o asemenea problemă, dar nu la o lună, cât a trecut deja. Bittman ar trebui să meargă la un specialist ORL să verifice dacă nu cumva are papiloame pe corzile vocale“, a spus acesta.

Cu toate că medicii români se tem pentru starea de sănătate a lui Dan Bittman, juratul de la „X Factor“ este optimist şi spune că una dintre consecinţele pe termen scurt ale intervenţiei chirurgicale este răguşeala, dar cu timpul vocea îi va reveni. Ba mai mult, Bittman încearcă să treacă peste toate problemele cu umor.
„De acum încolo doar aşa vorbesc cu voi. Ca Naşul“, le-a spus artistul celor doi prezentatori ai show-ului „X Factor“, Răzvan Simion şi Dani Oţil.

Pe lângă sfaturile primite de la medicii români, Dan Bittman a fost rugat şi de doctorii din Austria să ia o pauză de câteva luni şi să nu mai cânte. Din această cauză, trupa Holograf a fost nevoită să-şi amâne cele două concerte „Cât de departe“, care trebuiau să aibă loc pe 22 şi 23 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti. „Le mulţumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de susţinere, însă nu este vorba de ceva foarte grav, iar problema s-a rezolvat cu succes.

Ce-i drept, această mică pauză o programasem după cele două concerte de la Sala Palatului, însă planurile nu se potrivesc întotdeauna“, spunea Dan Bittman, imediat după ce a anunţat anularea evenimentelor.

Însă Dan Bittman nu a putut să dispară de tot din lumina reflectoarelor, deoarece prin contractul pe care l-a semnat cu Antena 1, el nu poate lipsi de la filmările show-ului „X Factor“.

Chiar dacă la ieşirile în public solistul încearcă să pară cât mai degajat, se pare că în realitate îşi pune mari întrebări în privinţa recuperării vocii sale. Bittman s-a dat de gol în urmă cu o lună, în cadrul emisiunii „Acces Direct“.
„Operaţia a fost grea, a durat trei ore, a fost pe carotidă. Aştept să văd rezultatele. Dacă nu o să mai pot să cânt, o să joc în filme. În roluri negative, de oameni răguşiţi“, spunea cântăreţul.

14 Noiembrie 2012
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vasilica sandu pe 17 Nov 2012, 21:24
    drama pe care o traieste acum dan bitman

    eu si toata familia mea iti dorim din toata inima sanatate, dumnezeu sa te ocroteasca sa te bvucure si multa rabdare si liniste sufleteasca totul va fi bine dumnezeu face minuni si dan merita pentrru vocea lui ,pentrru caracterul special , pentru familia lui muzicala holograf , pentru familia de suflet sotia si minunatii copii. sanatate

    0
    0

  • andreescu pe 17 Nov 2012, 01:06
    sanatate maxima!

    Clar, pe DB il iubeste toata lumea....dar...eu as avea o remarca: Prea iute fugim si-i veneram pe cei din Viena! Ca sa nu mai vorbesc ce RATEURI mi-a fost dat sa vad la unii medici in Germanie, de ex. Nu ca n-ar fi si in RO astfel de cazuri nefericite de interventii... Din pacate, insa, tot mai mult se accentueaza faptul ca nu mai suntem egali nici in fata vietii, nici in fata mortii...azi doar banul vorbeste....si uite ca D-zeu ne mai da lectii! Si tot din pacate le da celor care nu merita! Repet, lui DB, sanatate maxima....si speranta intr-o revenire a vocii!!

    4
    0

  • Diana Tanase pe 16 Nov 2012, 15:49
    ganduri bune si frumoase

    Ii doresc din suflet sa treaca cu bine peste aceasta incercare. Conteaza mult gandirea pozitiva, iar el stie ca este iubit de foarte multa lume. Probabil ca asta il va ajuta mult. Sa dea Dumnezeu sa-i fie bine, este un OM!!! .

    3
    0

  • gratiela pe 15 Nov 2012, 16:11
    Dan Bitman

    Sa va gasiti alinarea dupa o situatie dureroasa . Timpul vindeca totul. Multa sanatate.

    2
    0

  • popescueugenia pe 15 Nov 2012, 14:28
    il iubesc mult de tot...sunt de virsta lui,il inteleg si-l sustin!!!

    imi amintesc,acum 20 de ani...avea parul lung,buclat,cine era mai frumos,doamne!si cum presta... a fost bucuria tineretii mele,il respect,ii doresc tot ce poate fi mai bun! asta e! trebuie sa intelegem k imbatrinim,ne ofilim..asta e legea viului:ne nastem,crestem,,inflorim,ne ofilim si murim....

    3
    1

  • maria pe 15 Nov 2012, 09:57
    multa,multa sanatate

    Sa-i dea D-zeu multa sanatate si sa se refaca cat mai repede.

    2
    0

  • Bechir Medie pe 15 Nov 2012, 00:08
    Dan Bitman

    Sunt o fana de a lui Dan Bitman,imi plac toate melodiile formatiei Holograf,imi pare rau pt.operatia pe care a suportat-o pe carotida si sper din toata inima ca-i va reveni vocea,pentru a-si continua cariera profesionala de cantaret,si sa ne incante urechile cu vocea lui calda si frumoasa,melodiile lor f.frumoase. Ii doresc insanatosire grabnica si revenirea pe scena cat de curand. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate.

    2
    0

  • ana pe 14 Nov 2012, 21:28
    sanatate

    Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod