Drama Alexandrei Stan. Va reveni în topurile muzicale?

În urmă cu un an, Alexandra Stan era implicată într-un scandal de proporţii alături de impresarul şi iubitul său de la vremea respectivă, Marcel Prodan, pe care îl acuza că a lovit-o cu brutalitate. Cântăreaţa traversa atunci o perioadă prolifică pe plan profesional, ulterior optând să se retragă din lumina reflectoarelor.

Un an mai târziu, tânăra din Constanţa, care a cunoscut un succes internaţional răsunător cu hitul "Mr. Saxobeat", încearcă să revină în atenţia publicului român şi mondial.

Vă mai cunoaşte însă succesul de odinioară?

Alexandra Stan, sub semnul mega-succesului "Mr. Saxobeat"

Alexandra Stan îşi făcea apariţia în peisajul muzical românesc în 2009, cu o piesă îndrăzneaţă. "Lollipop", care a beneficiat de un videoclip cel puţin la fel de incitant, s-a dovedit a fi doar începutul unui mare succes, dat fiind că, la scurt timp, i-a urmat hitul internaţional "Mr. Saxobeat".

O piesă aflată în heavy rotation la posturile de radio şi TV muzicale din ţară, "Mr.
Saxobeat" a ocupat prima poziţie în Romanian Top 100 timp de 8 săptămâni. Apoi, încet, dar sigur, melodia a devenit hit în intreaga Europă, ocupând prima poziţie în topuri în ţări ca Italia şi Danemarca. Melodia a ajuns apoi şi peste Ocean, devenind hit în state ca Australia, Noua Zeelandă şi Canada.

Mai poate reveni Alexandra Stan în topurile muzicale internaţionale?

Piesei "Mr. Saxobeat" i-au urmat alte hituri, precum "Million" şi "Get Back".
La scurt timp, însă, după lansarea melodiei de vară "Lemonade", Alexandra Stan a fost implicată într-un scandal care mutat atenţia publicului şi mass media asupra vieţii sale personale: cântăreaţa din Constanţa a fost bătută de Marcel Prodan, cel care o impresaria şi care îi era şi iubit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod