Dragostea și misterele ei: Cum a ajuns Prințesa Martha Louise a Norvegiei să iubească un șaman afro-american

Prințesa și șamanul afro-american, un cuplu neașteptat cu care familia regală de la Oslo și poporul norvegian vor trebui să se obișnuiască


În vârstă de 44 de ani, șamanul care i-a furat inima Prințesei Martha Louise s-a născut în Sacramento, Statele Unite, în noiembrie 1974. El susține că a devenit conștient de abilitățile sale șamanice când avea cinci ani, dar nu a putut să înceapă să se pregătească până la 11 ani, și că face parte din a șase generație de vraci vindecători. Mama lui era de origine norvegiano-indiană, iar tată a fost africano-haitian.

După anii de pregătire, Durek și-a cultivat relațiile cu oameni influenți. Apare des în show-urile de la Hollywood și vinde pe site-ul său înregistrări cu lecții de meditație la 10 dolari bucata. El are, de asemenea, și o colecție de cărți care se vinde pe Amazon.

Pe rețelele de socializare, Durek afirmă că este interesat romantic atât de femei, cât și de bărbați, iar Daily Mail scrie că este bisexual.

La capitolul educație și calificare el menționează doar "școala de a iubi pe fiecare" și un liceu din San Mateo, California. Trecutul său nu este, însă, impecabil: în 1993 a fost arestat în Santa Clara, California, dar motivul acestei măsuri nu este precizat în cazier.

Durek susține că a înviat din morți, după o lună de comă, lăsându-și sufletul să ardă și că a suferit o operație prin care a primit un transplant de rinichi de la sora lui, când era copil, fără să detalieze ce anume a declanșat coma. "Când m-am trezit, mi s-a spus că nu voi mai putea niciodată să merg și că mai am doar o lună de trăit. Șapte specialiști diferiți mi-au zis că nu mai era nicio speranță. Dar am primit vizite de la spiritele puternice care mi-au arătat cum să-mi folosesc mintea ca să supraviețuiesc", a declarat el.

Shaman Durek a anunțat pe rețeaua de socializare că împreună cu prințesa va face un turneu în Norvegia și Danemarca, în perioada 19-23 mai: "Sunt foarte nerăbdător să fiu cu tine și să împărțim dragostea noastră cu atât de multe suflete frumoase", a scris el.


Durek a aterizat marți în Norvegia pentru a petrece ziua de joi cu ea, înainte de a porni împreună în călătoria care va include cinci orașe în care vor susține conferințe despre spiritualitate. El a venit la Oslo cu două nepoate, fiind așteptați de Martha Louise. Aceasta l-a îmbrățișat imediat pe iubitul său.

Începând de sâmbătă, ei vor vizita Stavanger, Tromso, Oslo, Copenhaga și Fredrikstad. Seria de conferințe intitulată spectaculos "The Princess and the Shaman/Prințesa și Șamanul" include un workshop pe care îl vor conduce împreună și o sesiune de întrebări la care vor răspunde. Biletele pentru aceste evenimente s-au pus deja în vânzare, la prețuri între 64 și 140 de dolari, anunță Daily Mail.

Conform regulilor casei regale a Norvegiei, Prințesa Martha Louise este a patra pe linia de succesiune la tron, după fratele ei mai tânăr, Prințul Haakon (45 de ani) și cei doi copii ai acestuia, Prințul Sverre Magnus (13 ani) și Prințesa Ingrid Alexandra (15 ani).
După divorț, ea s-a dedicat conducerii companiei sale de divertisment și alergare, precum și fundației umanitare pe care a înființat-o. În 2017, ea a fost nevoită să închidă școala pe care o înființase și în care copiii puteau învăța cum să ia legătura cu îngerii fiindcă această activitate nu aducea venituri.

Märtha Louise, care i-a găzduit pe Ducele și Ducesa de Cambridge în timpul vizitei lor în Norvegia din februarie anul trecut, este cunoscută pentru că duce o viață obișnuită și pentru postările periodice de pe Instagram. Ea are trei copii - Maud, Leah și Emma - cu fostul soț, scriitorul Ari Behn. Cuplul și-a anunțat despărțirea în septembrie 2016 printr-un comunicat. "Ne simțim rușinați pentru că nu mai putem să creăm căminul sigur pentru copiii noștri", au scris ei atunci.
Divorțul a fost finalizat în 2017 și a fost primul din istoria modernă a familiei regale norvergiene.



Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod