Dragostea mai presus de orice: Cum a fost subjugat Sean Penn de Charlize Theron

Actorul a povestit că noua lui iubită i-a spus să distrugă armele la care ținea mult. El n-a avut încotro și a preferat să vândă colecția.

Nu mai încape îndoială că Sean Penn și Charlize Theron sunt împreună. După aparițiile episodice din timpul sărbătorilor, cei doi au început să renunțe la aparențe și au început să-și asume public relația neașteptată.

Deşi Sean Penn, în vârstă de 53 de ani, şi Charlize Theron, în vârstă de 38 de ani, au venit separat la eveniment, cei doi au stat apoi împreună la aceeaşi masă şi au avut numeroase manifestări de afecţiune unul pentru celălalt pe întreaga durată a galei.

În timpul galei, unde s-au strâns peste 6 milioane de dolari în beneficiul persoanelor fără adăpost din Haiti, prin intermediul unei licitaţii de caritate, Sean Penn le-a mărturisit invitaţilor că "o femeie puternică, întâmplător din Africa de Sud, l-a convins să-și distrugă armele de foc".



Ei bine, șarada aceasta e foarte simplă. Femeia aceasta puternică, "întâmplător din Africa de Sud", nu poate fi decât actrița în vârstă de 38 de ani care în ultimele luni tot apare alături de el. Născută și crescută în țara lui Mandella, Charlize avea 17 ani când mama ei l-a împușcat mortal pe tatăl ei, după ce acesta amenințase că o va ucide, într-o noapte în care consumase mult alcool.

Actrița a fost marcată pe viață de această tragedie și a insistat ca Sean Penn, pasionat de arme, să renunțe la colecția lui. Ceea ce actorul a și făcut, o dovadă puternică a faptului că o iubește foarte mult.
Noul posesor al acestor arme de foc este jurnalistul de televiziune Anderson Cooper, care a plătit pentru ele suma de 1,4 milioane de dolari.

Colegul său de la CNN, Piers Morgan s-a oprit la licitație la pragul de 1,3 milioane.
Cele 65 de arme de foc vor fi mai întâi dezactivate şi apoi aranjate sub forma unei instalaţii de renumitul artist Jeff Koons.

Sean a spus că renunță mai ușor la "mașinile de ucis oameni" știind că acestea vor ajunge în mâinile unui artist precum Koons.



Cei doi actori s-au simțit bine toată seara, iar actorul a sărutat-o pe gât la un moment dat, a declarat o sursă citată de postul E!. "Petrec noapte după noapte împreună, iar lucrurile avansează repede", a mai spus sursa.



La evenimentul pe care Sean îl susține de trei ani, desfășurat la hotelul Montage din Beverly Hills, au fost prezenți și copiii lui Sean, Dylan și Hopper. Charlize a strălucit pe covorul roșu, într-o rochie neagră, cu umărul drept descoperit, care îi scotea în evidență picioarele lungi, încălțate cu sandale negre, scrie cotidianul britanic Daily Mail.



Sean Penn a purtat un costum negru și o cămașă albă, la care a asortat o cravată neagră subțire, pe care a desfăcut-o ușor la gât, ceea ce îl făcea să pară foarte destins.

La reverul hainei el și-a prins o insignă cu steagul american, în semn de patriotism, notează ziarul citat.



La sfârşitul galei, Charlize Theron şi Sean Penn au plecat împreună, ţinându-se de mâini.

Sean Penn a trecut prin două căsnicii - cu cântăreaţa Madonna, din 1985 până în 1989, şi cu actriţa Robin Wright Penn, din 1996 până în 2010. Sean Penn şi Robin Wright au împreună doi copii - un fiu, Hopper, şi o fiică, Dylan Frances.



Charlize Theron are un fiu, Jackson, pe care l-a adoptat în martie 2012. Actriţa sud-africană a avut la mijlocul anilor '90 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind.

Charlize Theron a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004).

Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010 după aproape nouă ani petrecuţi împreună.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod