Dragostea, cel mai bun medicament: Charlie Sheen are un aliat în lupta cu HIV

Julia îl susţine pe Charlie în lupta lui cu SIDA, iar de când sunt împreună viaţa haotică a actorului a intrat pe un făgaş bun


Potrivit Daily Mail, Brooke este cea care i-a făcut cunoştinţă lui Charlie cu Julia, care a fost bona copiilor lor şi pe care o numea Jools.

În iunie 2017, actorul american a fost dat în judecată de o altă fostă iubită pentru că ar fi expus-o la pericolul de a contacta virusul HIV şi pentru că a convins-o să nu ia medicamente antiretrovirale. Cea care a depus plângerea a fost descrisă ca o emigrantă din Rusia, iar Sheen a susţinut că aceasta era prostituată şi că el i-a spus că are SIDA după ce a cunoscut-o.



De atunci, Charlie Sheen şi-a confirmat relaţia cu Julia şi a recunoscut că predilecţia sa pentru prostituate, pe care le invita în vila lui din Los Angeles, în timp ce încerca să se obişnuiască, în secret, cu faptul că era seropozitiv a reprezentat o mare greşeală, cauzată de luarea unor "decizii cu adevărat proaste", ce au avut la bază dependenţa sa de droguri şi de alcool.

Viaţa personală a actorului a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală.
Din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.


Foto: Daily Mail, Hepta

26 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod