Dragoste la 68 de ani: Richard Gere e cel mai fericit om după a treia nuntă

După două căsnicii eşuate, Richard Gere şi-a găsit fericirea la aproape 70 de ani


Zvonurile despre logodna dintre Gere şi Silva au apărut în luna decembrie 2017, când Alejandra Silva a fost văzută purtând un inel cu diamant. "Am divorţat recent. Cât despre o nuntă, nu, dar poate vom da o petrecere", spunea ea în iunie 2017, când a fost întrebată despre căsătorie. "Ştiţi, cuplul perfect este format din două persoane care pot fi ceea ce doreşte celălalt. Trăiesc tipul de viaţă pe care îl vezi în filme, serios", a adăugat ea.

Richard Gere a mai fost căsătorit cu actriţa Carey Love, cu care are un băiat, Homer James, în vârstă de 18 ani, şi cu fostul top-model Cindy Crawford.

Desemnat în 1999, de revista People, cel mai sexy bărbat în viaţă, actorul american a mai avut o relaţie cu modelul, actriţa şi prezentatoarea de televiziune Padma Lakshmi, a patra soţie a scriitorului britanic de origine indiană Salman Rushdie.

În 2016, Cindy Crawford a declarat că fostul ei soţ i se pare un străin şi că mariajul lor nu a mers pentru că, la 26 de ani, ea era prea tânără pentru căsnicie. "Cred că o parte din problema relaţiei noastre a fost că nu am ştiut niciodată dacă noi am fost iubiţi, ca o pereche, pentru că eu eram tânără, iar el era Richard Gere.
Şi atunci am început să mă maturizez, dar în interior, şi e greu să schimbi natura unei relaţii când eşti deja în ea"
, a explicat fostul supermodel.

Alejandra Silva, 35 ani, a mai fost şi ea căsătorită, cu magnatul minier Goving Friedland, cu care un copil, Albert. În 2015, Richard Gere a venit însoţit de Alejandra Silva la premiera la Madrid a filmului "Time out of Mind".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod