Dragoste fără sfârșit: Beyonce și Jay Z și-au jurat din nou credință

Aflați într-o vacanță în Corsica, cei doi au închiriat un iaht de 500.000 de dolari, iar în ziua în care artista a împlinit 33 de ani și-au promis că nu se vor despărți.

Orice neînțelegere o fi fost între ei, de acum încolo nu mai contează: Beyonce și Jay Z s-au decis să șteargă cu buretele umbrele trecutului și să meargă împreună înainte.

750de milioane de dolari este valoarea estimată a averii celor doi artiști
Zvonurile despre posibila lor despărțire se întețiseră, mai cu seamă din luna mai, după "explozia" agresivă a surorii lui Beyonce, Solange Knowles, care l-a pocnit pe Jay Z în lift, în "văzul" camerei video de supraveghere.
De atunci, publicațiile mondene au citat tot felul de surse care povesteau că mariajul de șase ani al celor două staruri este pe butuci și că ei deja discută despre termenii divorțului.

Beyonce și Jay Z și-au văzut, însă, de turneul lor mondial, intitulat On The Run, și au înțeles că timpul e un sfetnic bun. Că or fi dormit în paturi separate, cum s-a scris prin presă, e imposibil de verificat.
Ceea ce aflăm acum este că sunt împreună și și-au reafirmat dragostea într-o ceremonie ținută pe un iaht de lux, închiriat în timpul unei vacanțe în Corsica.
Cei și-au reînoit jurămintele chiar în ziua în care Beyonce a împlinit 33 de ani, scrie revista Grazia, citată de cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod