Dragoste fără sfârșit: Beyonce și Jay Z și-au jurat din nou credință

Beyonce le-a oferit admiratorilor câteva instantanee de pe iahtul de lux închiriat de Jay Z


Potrivit Daily Mail, cele două staruri au făcut acest pas în contextul în care cântăreața ar fi din nou însărcinată. În timpul concertului lor de la Paris, Jay Z a sugerat că Beyonce ar aștepta încă un copil. De altfel, așa cum obișnuiește, vedeta a transmis un indiciu, schimbând un vers al unei melodii. În loc de "l-am schimbat cu altul", ea a cântat "gravidă cu altul", scrie Daily Mail.

Au fost însoțiți pe o plajă privată de mama cântăreței, Tina, de fiica lor, Blue Ivy, și de un grup mic de prieteni și au recitit jurămintele, în timpul unei ceremonii foarte romanticesursa citată de revista Grazia
În seara următoare, artista a izbucnit în lacrimi, spunând că Parisul are mereu un loc special în inima ei, întrucât aici s-a logodit cu Jay Z și au conceput-o pe Blue Ivy.
"Sunt cel mai mare fan al tău. Te iubesc", i-a spus ea lui Jay Z. "Cel mai tare entertainer din lume. O iubesc. E soția mea", i-a răspuns el.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".

Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 14 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Pe numele adevărat Shawn Carter, Jay-Z s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanţi producători în industria muzicii hip-hop.

Jay Z și Beyonce sunt căsătoriți din 2008.
Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod