Dragoste cu pauză: Kylie Jenner s-a despărțit de Travis Scott

Cele două vedete au decis să ia o pauză după o relație de doi ani. Ei vor împărți custodia fiicei lor, Stormi, în vârstă de doi ani.
Kylie Jenner și Travis Scott s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, după ce în ultima perioadă au avut mai multe neînțelegeri. Informația a fost publicată de TMZ.

Miliardara în vârstă de 22 de ani și rapperul în vârstă de 28 de ani s-au cunoscut la festivalul Coachella, în 2017, iar după câteva săptămâni ea a rămas însărcinată. Kylie a născut o fetiță, Stormi Webster, acum în vârstă de 22 de luni, pe care o va crește împreună cu Travis.

Cuplul a fost fotografiat ultima dată pe 27 augut, la premiera documentarului realizat de Netflix "Travis Scott: Look Mom I Can Fly", despre viața și cariera rapperului.

De atunci, relația lor s-a răcit.
"Kylie și Trevor nu și-au încheiat oficial relația, dar s-au separat", a spus o sursă citată de E! News, adăugând că aceștia trăiesc în case diferite, dar păstrează legătura de dragul fetiței lor.

"Travis stă în casa lui din Beverly Hills, iar Kylie îi permite să o vadă pe Stormi. N-ar lua-o niciodată de lângă el", a mai spus sursa.

Un alt semn clar al despărțirii a fost absența lui Travis de la a doua ceremonie de nuntă a lui Justin Bieber cu Hailey Bieber, organizată luni, în Carolina de Sud, unde Kylie a venit însoțit de sora ei, Kendall și de mama sa, Kris.

Între timp, Travis și-a mutat o parte din lucruri în casa lui din West Hollywood, scrie The Blast.


"Încă mai au niște probleme de încredere, dar despărțirea a fost determinată mai mult de stresul din stilul lor de viață", a spus o sursă pentru People.

Deși Kylie este omniprezentă pe rețelele de socializare, ea nu a mai postat imagini cu Travis pe contul său de Instagram din 10 septembrie, când a distribuit o fotografie provocatoare, realizată într-un pictorial pentru revista Playboy.

"Multă lume susține că un copil îți poate afecta viața sexuală, dar cred că experiența noastră este total diferită. Da, cred că putem dovedi clar că aceste păreri sunt greșite.
Poți să fii sexy, dar să fii și o mamă șmecheră"
, a spus ea în interviul pentru revista citată.

Vedeta a vorbit în termeni elogioși și despre viața sa de familie, spunând că relația sa cu Travis este excelentă: "Gândim la fel și avem aceleași scopuri și pasiuni în viață. Când suntem liberi, ne jucăm toată ziua cu Stormi și ne distrăm mult împreună. Înotăm mult; lui Stormi îi place să înoate, așa că suntem tot timpul în piscină sau ne jucăm în camera ei ori o luăm cu noi când ieșim să mâncăm."

Relația dintre Kylie Jenner și Travis Scott a început după ce ea s-a despărțit de rapperul Tyga, în 2017, pe care îl cunoscuse în 2014.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod