Dosar Eva: Vedetele din România discută politică. Vezi cu cine țin!

Showbiz-ul românesc se intersectează uneori cu ițele încâlcite ale politicii. Fie că acceptă să fie tocmiți de politicieni și să cânte în concertele electorale pentru a atrage alegătorii, fie că se alătură unor inițiative politice sau pentru că vor pur și simplu să-și facă publice opiniile, vedetele autohtone ies la rampă cu reacții politice.
În acest an, mai multe personaje celebre au luat poziție față de evoluția situației politice și sociale din România. Vezi cine a fost atacat pentru simpatia față de fostul premier Ungureanu, cine se înclină în fața lui Dan Voiculescu și cine spune că României i-ar folosi acum o dictatură!

1 din 11

Oana Zăvoranu vrea să scape de Băsescu

Fană declarată a președintelui Senatului, Crin Antonescu, vedeta TV a declarat că vrea ca Traian Băsescu să fie suspendat și înlocuit de "feblețea" ei.

După ce a cochetat cu politica, în calitate de membră a PRM, Oana Zăvoranu nu are rețineri în a-și exprima punctul de vedere despre situația actuală. Ea a declarat recent pentru ziarul Ring că vrea ca șeful statului să fie înlăturat de la putere: "Este ceea ce trebuia să se întâmple de mult! Nu fac politică, dar pot spune, în premieră, că am o mare febleţe politică de ani buni: Crin Antonescu, pe care îl plac enorm. Şi cred că simpatia e reciprocă, pentru că am fost anunţată că a vorbit foarte frumos despre mine la o emisiune TV. Deci e de bine!".

Și mama Oanei, Mariana Zăvoranu, este de părere că Traian Băsescu trebuie să plece de la Cotroceni. "Să se ducă mai repede de unde a venit! Spun asta pentru că mă gândesc, în primul rând, la viitorul Oanei. Şi sunt cu adevărat patriotă, nu la mişto!", a spus aceasta.

8 Iulie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • TeBULESCU pe 9 Iul 2012, 03:02
    La cate e badea cu voiculescu.....

    ....normal ca daca altu' are o alta parere, gibonu asta de salajan il injura si balacareste, atat de e aservit varanului cu platosa. El traieste sa il balacareasca pe Baselu si toti care au o alta parere decat a lor, a antenistilor minjiti de banii lu Felix.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod