Dosar Eva: Top 10 cântăreţe sexy care au făcut senzaţie la Eurovision 2012

Multe voci superbe la ultima ediţie a Eurovision, dar şi câteva frumuseţi care au atras repede toate privirile şi, în mod sigur, un plus consistent de voturi. În sala din Baku s-a derulat nu doar o competiţie a muzicii europene, ci şi un concurs neoficial de Miss. 10 fete sexy au strălucit la Eurovision şi suntem mândri că Elena nostră se numără printre ele.

1 din 11

1. Loreen - Suedia

Câștigătoarea competiției a cucerit inimile a milioane de europeni nu doar cu vocea, melodia și dansul ei, ci și cu felul în care arată. O prezență exotică și cu priză la public.

N-a fost o surpriză că bruneta a câștigat selecția națională din Suedia, de vreme ce peste 670.000 din cei patru milioane de telespectatori au votat piesa ei, "Euphoria", devenită acum un fenomen. O surpriză a fost pentru tot continentul, atunci când a descoperit-o, mai ales că ea nu aduce deloc cu urmașii vikingilor. Loreen (28 de ani) s-a născut într-un sat de lângă Stockholm, într-o familie de marocani și este descendenta unui trib de berberi.

O enervează când lumea o asociază cu muzica R&B, fiindcă ea spune că n-ascultă acest gen muzical și nici soul. Ea se revendică dintr-un soi de trance, "o combinație de Bjork, puțin din Enya și mai ales Lisa Gerrard". "Vreau să fac muzica pe sufletul meu. Cred că atunci are cel mai mare impact", explică ea.

Loreen duce o viață normală, fără fițe, un pic contra curentului din lumea artistică, și încearcă să stea deoparte de invazia tehnologiei. "Sunt mai singuratică. N-am televizor. Am un laptop, dar îl folosesc doar pentru e-mailuri și pentru programe de muzică. Oamenii cu care lucrez sunt înnebuniți că nici măcar nu-s pe Facebook!", a dezvăluit reprezentanta Suediei.

"Euphoria", piesa scrisă și produsă de Peter Peter Boström și Thomas G:son, este al treilea ei single și a stat trei săptămâni pe primele locuri în topurile muzicale din Suedia, Norvegia și Finlanda. Albumul său de debut va fi lansat în septembrie, așa că veți mai auzi de ea.

 

27 Mai 2012
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lore pe 29 Mai 2012, 16:25
    NEDEZBRACATA A CASTIGAT!!!

    este superba gagik si foarte imbracata ca si Lykke Li ... care au dovedit ca nu tre sa arati ca una care face trotuarul daca vrei sa castigi o competitie .... in muzica. din pacate in Romania, fetele se dezbraca, iar cand ajung pe scena canta cu noduri in gat ca ea tot ce a stiut sa faca in Romania si toata aprecierea s-a redus la numarul hainelor! la noi inca nu s-a inteles ca Eurovision inseamna originalitate nu goliciune!

    5
    0

  • larisa pe 28 Mai 2012, 15:09
    Pe bune/:)

    Numa locul 5:O sincer acuma e mai frumoasa decat aia de pe locul 1( parerea mea)

    4
    1

  • D4lid4 pe 28 Mai 2012, 09:42
    reclama

    E foarte obositor sa citesti un articol din cauza reclamei stupide. E ok sa ai reclama pe un site dar nici sa iti bombardezi prosteste cititorii cu atatea bannere. Inainte citeam zilnic articole pe site, acum, din cauza reclamelor agresive si prosteste afisate, prefer sa ma orientez spre alte site-uri. Probabil ar fi inteligent din partea administratorilor sa citeasca si sugestiile cititorilor inainte sa ramana vorbind singuri pe eva.ro

    5
    2

  • emy pe 28 Mai 2012, 00:35
    ...

    Apreciez faptul ca vi sa facut observatie la publicitatea care aparea insistent si ca ati scoso...eu inteleg k aveti nevoie de ea dar e fff ok dak e pe marginea pagini fara a incomoda...si apropo bun articol!:)

    8
    0

  • aurelia pe 27 Mai 2012, 17:01
    serios acum...

    Frumos si interesant articol, dar.... fara sa sa va critic prea mult, si fara sa va suparati... Eu sunt singura pe care o enerveaza la fiecare pagina deschisa apare un banner de publicitate aproape cat pagina de mare?! Nu zic, este importanta publicitatea, dar chiar nu putem respira fara ca ea sa existe pe fiecare pagina si sa ne scoata ochii?????? Cine mai citeste tot articolul, cand la fiecare click apare altceva... E pur si simplu enervant.

    13
    0

  • MIHAELA-GABRIELA pe 27 Mai 2012, 14:45
    EUROVISION

    A FOST SUPER ROMANCA NOASTRA....DIN SPANIA SE A VAZUT EXTRAORDINARA!!! BRAVOOOOO.....SUNTEM MANDRI DE ASA FENOMENE...NE REPREZINTA....

    7
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod